• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kamillával régebben volt már néhány jól sikerült randink. Néhány napja személyes üzenetben kerestem meg,hogy volna-e kedve feleveníteni a múltbéli kalandokat.
    Gyorsan jött is a kedvező válasz,miszerint szeretettel vár. Így aztán felvázoltam Neki, hogy mikor tudnék egy kellemes pásztorórára elszökni a gyárból,amit sikeresen le is egyeztettünk.
    Üzenetre gyorsan válaszol, telefonon könnyen elérhető. Vtr-t most valami hiba miatt nem tudtuk használni,de enélkül is sikeres volt az egyeztetés,nem volt más dolgom,mint számolni a találkáig hátralévő perceket.
  • Megközelítés:

    Kedvesünk búvóhelyét a belvárosban találjuk, egyik pályaudvarunktól néhány perc sétára, tömegközlekedéssel maga a Kánaán. Aki nem szeret gyalogolni, annak jó opció a piros,gumikerekű villamos , mely a szomszéd utcában teszi ki a kalandort.
    Gps ház elé vezet, parkolás a belvároshoz illően fizetős,de legalább nehézkes.
  • Helyszín:

    Régi házak között megbújva,egy újabb építésű társasházban leljük alkalmi szeretőnk rejtekhelyét,nem túl magas, akár lépcsőzve is könnyen elérhető szinten.
    A kéjobjektum egy szépen berendezett, tisztaságtól ragyogó kis lakás, melyet lakótársával,egy kedves kiskutyával oszt meg csinos Tündérünk.
    Fürdő minden szükséges jóval fel van szerelve, bőséges (!) tusfürdő választék, száraz kilépő,zuhanyfüggöny, friss,jó nedvszívó törcsi, szájvíz pohárkákkal várja a betérő vándort.
    Foglalkoztató szobában kellemes hangulatvilágítás, kényelmes, nagyméretű francia ágy,szekrényke a kellékekkel és a ház szexi úrnője fogadja a vágytól éhes kalandort.
  • Lány külseje:

    Mai vendéglátóm egy kb 150 centis, picike Tündérke. Hosszú,derékig érő fekete hajzuhatag keretezi bájos,mindig mosolygós arcát,igéző barna szemeit,csókra álló száját.
    Alkatához illő, nem túl nagy,de rendkívül kívánatos cickók, kényeztetésre gyorsan hegyesedő bimbók,lejjebb mindig tükör simára húzott , illatos csuprocska várja az őt megillető törődést . Ahogy mondani szoktuk, szebb,mint a képeken,bár meg lehet őt csodálni bőséges portfólióján is, ahol arcos képekkel hirdet.
    Életkora nincs ellenőrizve,de a kiírthoz képest nem lehet túl nagy turpisság a dologban.
    Egyszóval kedvesünk már a megjelenésével kihozza a gyarló férfiemberből a védelmező,és egyéb pajzán ösztönöket :)
  • Action:

    Megérkezéskor a már megszokott telefonos beléptetés müködik, röpke séta az x emeletre,ahol már Kedvesünk széles mosollyal, mindössze egy vadító, piros miniruhácskában fogadott,mely alatt,mint gyorsan észrevettem,nem viselt semmit. Üdvözlő csókocskák,és cipőlevétel után átadtam neki egy kis édességet, elrejtve benne a csekély méretű rezsitámogatást, majd kedvesen üdítővel és kávéval kínált.
    Gyorsan leszórtam a gönceimet,felkaptam a törcsit,mire huncut mosollyal kérdezte, hogy nagyon mérges lennék, ha szeretne velem fürödni ?
    Hát ki vagyok én,hogy egy ilyen kedves invitálásnak ellent mondjak ?
    Gyorsan megszabadult falatnyi ruhácskájától,és már ugrott is a kádba,ahol kezdetét vette egy kiadós előjátékkal felérő zuhanyozás.
    Lelkesen simogattam,izé... fürdettem formás cickóit,finom kis kelyhecskéjét, kemény popsiját,közben Ő is kézbe vette Kispajtit,aki örömében rögtön vigyázzba vágta magát.

    Nagyon kellemes volt,de azért vízszintesen mégiscsak másabb az időtöltés, ezért szépen átvonultunk a babaszobába, hogy ott áldozhassunk a szerelem oltárán.

    Tündérkém megkért,hogy helyezzem magam kényelembe, mert szeretné Ő elkezdeni a játszadozást.
    Elhelyezkedtem,gyorsan a fejem alá nyomott még néhány párnát,mondván,hogy így könnyebb lesz mozizni, majd néhány barátnős csók után lassan lefelé indult,útvonalát simogatásokkal és csókokkal kísérve .
    Megérkezve céljához,lágyan végigsimított a türelmetlenül követelőző Kispajtin,majd üdvözölte a zsákos családot is.
    Lassan végig csókolgatta bűntársam oldalát, majd egy érzéki mozdulattal eltüntetett puha,mohó ajkai között.
    Lágyan,ráérősen játszott zsákmányával,szinte folyamatosan csúcsközelben tartva,időnként kacér pillantásokkal ellenőrizte az elégedettségemet.
    Mivel nem szerettem volna,ha randink csúfosan rövid véget ér,így kértem,hogy most én hagy kényeztessem Őt.

    Szépen hanyatt fektettem kedvesemet, és miután sikerült néhány csókot csennem, elindultam déli irányba,hogy felfedezzem a rám váró finomságokat.
    Először is véletlenül (?) elakadtam szépséges kebleinél,ahol kedvemre csókolgattam,simogattam a csodás ikreket, hegyes bimbókat.
    Majd lassacskán továbbhaladtam játszóteremről eredeti célom felé, és lassan megérkeztem a Csodák völgyébe,ahol már egy nedvesen csillogó illatos ékszer várta , hogy vele is foglalkozzak.
    Először körbecsókoltam a combhajlatokat, majd lassan a már türelmetlenül várakozó szárnyacskákhoz értem.
    Köszöntêskêppen a húsos szárnyak közé nyalintottam, majd érezve a mézédes nedvességet , intenzívebb lefetyelêsbe kezdtem.
    Mind mélyebben süllyesztettem nyelvem a finom nyílásba,időnként visszatérve vágytól remegő csiklójához,közben éreztem,higy hogy kedvesem a fejemre szorítja kezét,combjai időnként megremegnek.
    Ha csúcsra teljesen nem is tudott eljutni,azért azt hiszem,hogy meglehetősen kedvére volt tevékenységem.

    Kis idő múltán szinte egyszerre mondtuk,hogy húzzunk gumit,ezért bűntársam gyorsan ve kett öltöztetve,és Kami lágyan elfoglalta a pole pozíciót a nyeregben.
    Szenzációs êlmény volt érezni rejtett izmainak szorítását,ahogy kedvesem először lassan mozgitt rajtam, majd némi csípő körzés után galoppozni jezdett.
    Időnként rám hajolt,ilyenkor csókváltás közben én igyekeztem alulról diktálni a tempót.
    Lassan belekezdett egy minden eddiginél hevesebb vágtába, én pedig ,ahogx azt illik,szépen megtöltöttemba gumit.

    Aranyosan hagyott magában kenyugodni,majd mikor már az utórengések is elcsittultak, szépen kevezényelte a szétcsatlakozást, megtisztogatott,ês barátnősen hozzámbújt.
    Egymást átölelve,csókolgatva még beszélgettünk kicsit,majd egyêb teendőim miatt lassan letusoltam,öltözés,még egy kis folyadékpótlás után egy kellemes élménnyel gazdagabban elköszöntem bájos kedvesemtől.
  • Elszámolás:

    Kamilla nagyon korrekten tájékoztat telefonban a csokor méretéről, mely átlag alatti egy szenzációs élményért cserébe,van néhány extra is, ezeket nem vettem igénybe, hacsak vendéglátóm kitűnő hozzá állását nem tekintem extrának. Mindennel maximálisan elégedett vagyok.
  • Összkép:

    Ismét nagyon kellemesen éreztem magam a bájos Kamilla társaságában, teljesen újjászületve, feltöltődve léptem ki az utcára.
    Számomra nem kérdés,hogy Kami az erősen megérte kategória jeles képviselője.
    Ajánlom Őt mindenkinek,aki egy picike,de hatalmas szexkultúrával megáldott tüneménnyel szeretné magát jól érezni.
    Kedves Kamilla!
    Nagyon örülök ennek a kis lopott órácskának,mit Veled tölthettem el. Igazán jól éreztem magam,és tuti,hogy a következő randinkig nem lesz ekkora kihagyás :-)
    KÖSZÖNÖK MINDENT!!
Happy Massage