• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Nagyon örülök,hogy jól érezted magad,egy-egy ilyen kellemes program teljesen más és más élményeket tud hagyni mindkét félben... Nem titok,hogy a hangulat,nálam sosem lehet hűvös...

  • Egyeztetés:

    A kedves nagyon odafigyelt minden részletre, a kapcsolatfelvétel nagyon egyszerü a hirdetése teljesen egyértelmű. Az üzenetre ,amit küldtem neki azonnal válaszolt!
  • Megközelítés:

    A helyszin számomra már ismert, azonban bkv és hajó is szóba jöhet annak aki nem az egyéni közlekedés megszállottja. Parkolás könnyű, ellenben mint a Marina parton mindenhol fizetős!
  • Helyszín:

    A lakás hmm az igényeknek megfelelően felszerelt. Belépés után, cipő le..ellenben, azonnal két puszit kap a lelkes versenyző és már irányba is kerül a baszoba holléte felől.
    Zuhanyzós fürdőszobai, minden szükséges termékkel felszerelt, a száraz puha törölköz alap felszereltsége a helynek....
    A szóba kellemes megvilágítású a funkciónak teljesen megfelelően balra tatami, jobbra sosem használt dekorácíós céllal elhelyezett masszázspad...
  • Lány külseje:

    A partnerem erre a pásztor órára kitett magáért. Kérésemnek megfelelen, kellemesen göndör fekete hajzuhatagban fogadót. Ami ámulatba rejtően jól ált neki...
    A ruhakölteménye egy fekete combfixböl és a hozzá illő fekete szettböl állt. Az egészet egy csipkés felsövel koronázta meg. Kellemes nem tul hivalkodó illat lengte körül és szinben hozzá illő ápolt körmökkel fogadott...
  • Erotikus masszázs:

    A fürdöböl kilépve a folyosói kanapén várt rám, már ekkor tudtam h jó helyen vagyok. A szobába beérve halk zene szólt, megkért h feküdjek a tatamira.
    A lábamnál kezdte a masszázst, nagyon határozott mozdulatokkal...amit meggyötört izmaim nagyon jól fogadtak. A lábaim után a hát és a vállak következtek, közben a rajta lévő ruhadarabok szépen fogyogattak...hol egy combfix hol egy melltart került le róla. A végén arra lettem figyelmes hogy ha nem igyekszem még lemaradok az ikrek beolajozásáról de nem így lett ;)
    A masszázs nagyon jól esett ezen a szép délelőttön, kellemesen ráhangolt a következő felvonásra, amit a partnerem a következő pillanatban tett, nekem szókatlan módon a beolajozott melleivel nem a testem masszírozta, hanem felkinálta öket h nyelvemmel kényeztessem. Nem esett nehezemre..és innen már a story kellemesebbb részhez is értünk...
  • Levezetés:

    Ami az ikrek kényeztetésén túl, azt is jelentette hogy egy fantasztikus kicsit tulfütőt erotikájú masszázst követően, egymásnak estünk.
    Ahogy rámült és izgatott, éreztem h magamhoz kell huznom és nyelvemmel finomam majd egyre vadabban izgattam a szemérem ajkait és a csiklóját, bámulatosan benedvesedett és halk nyögésekkel jelezte h jó irányban haladok.
    A következő pillanatban mellém térdelt, majd nyégykézlább göndör fekete hajáva keretezett atrcával rámnézve búján odabújt. Automatikusan kezeimmel benyúltam a lábai közé és ujjaim elmerültek forró nedves puncijában... nyelvemmel hol a hüvelyét hol az ánuszát izgatva vad rándulások és sohajok kiséretében kielégitettem.
    A helyzett itt megfordult és.olyan kellemes franciát kaptam, golyó nyalogatással és határozott kézimunkávalh nem is akartam ellenállni. Azonban szorgalmát mosoly és egy fantasztikus orgazmus követte.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt volt, nem jó rózsaszállal érkeztem de sikerült a megfelelő váltás..köszönőm!
    Szerintem a repertoárjából, amit lehetett mindent bevetett és élvezettel ki is használtam.
    Francia nyelvtudása remek, hozzáállása teljesen magával ragadó.
  • Összkép:

    Az eltöltött idő alapján azt mondanám h nem egy óranézegetős tipus. Mindent a kedves vendégért, ahogy mondta, ha idöben lebeszéli vele az ember bármire is nyitott és megprobálja a lehetőségeihez mérten teljesíteni a kéréseket, óhajokat.
Happy Massage