• ZSUZSI

  • Beküldte:
  • ZSUZSI reagálása

    Drága brumy56!!!
    Ilyen nagy meglepetést okoztál nekem!?Azt hittem rosszul láttok :) Nagyon örülök hogy meg ismerhetelek és rövid idő alatt egymásra hangolodtunk... Láttod milyen érdekes dolog ez a kémia?
    Köszönöm ezt a fantasztikus beszámolót és megtiszteltetés hogy az Istennőd lehetek. Csókollak

  • Egyeztetés:

    Nem először voltam már Zsuzsinál, így tudtam ha villog az oldalon a zöld elérhetőségi jel, akkor egyszerű dolgom van. Így is történt, pár nappal a tervezett randi előtt telefonon felhívtam, rögtön felvette és rövid üdvözlés után egyeztettük az időpontot. Ezután VTR-en keresztül megerősítettük azt, ahol ujra elolvashattam a már ismert címet is.
  • Megközelítés:

    A megadott cím a nyugati pályaudvar környékén van, kiválóan megközelíthatő helyen. Én tömegközlekedéssel mentem, gyakorlatilag kimeríthetetlan választási lehetőség állt rendelkezésemre, így nem volt probléma. A házig sétálva bámészkodás közben még üres parkolót is láttam, gondolom fizetős mindenhol. A ház kapujában megkaptam a z utasításokat, mely alapján egyszerűen feljutottam a tettek helyszínére szolgáló lakáshoz.
  • Helyszín:

    Lakás teljesen korrekt, vendégfogadás céljára szépen berendezve. Logisztika kitűnő, egyszer sem találkoztam mással, csak Zsuzsival. Jelen esetbe a földszinti franciaágyas szobát vettük igénybe, ahol az ágy mellett szépen előkészített tatami is volt a földön. Halk zene szólt, kellemes világítás nyugtatta a szemet ( na meg a vendéglátó látványa ). Fürdőszoba kádas, megfelelő felszereléssel.
  • Lány külseje:

    Ajtnyitás után belépve megláttam Zsuzsit, aki az egyik képén látható necchálós szerkezetű fekete miniruhában várt, alatta csak egy falatnyi tangában, mosolygós arccal. Teljesen lenyűgözött a látvány, a kedvesség, ruhán keresztül áttetsző alakja, szép kebleinek a neccruha résein átsejlő bimbócskája. Emlékeim szerint egy köszönéstől többet hirtelen szinte ki sem tudtam rebegni, annak ellenére, hogy nagyjából számítottam rá, milyen csinos lány fog fogadni. A látványtól kiesett szemeim összeszedése és leporolása után tudtam csak még egy lépést tenni befelé, hogy legalább az ajtót be lehessen csukni és haladjunk beljebb. Persze Ő mindvégig csak mosolygott elvarázsolt állapotom láttán. Zsuzsi hozzám képest alacsonyabb, vékony, jó alakú, törékeny lány, szép arccal, pajkos tekintettel, de ezt képei pontosan tükrözik, hiszen nincsenek meg rajtuk a photoshoppos munka torzításai. Mit is mondhatnék a kedvenc testrészemről? Úgy ahogy van, egyben az egész.
  • Erotikus masszázs:

    Az előszobai üdvözlést követően a szobába kabát, táska villámgyorsan a füldre került és nagy ölelést kezdeményeztem Zsuzsinál, akit hopp, egy mozdulattal az ölembentaláltam, keze nyakam körül, lába derekam körül, szája az enyémen és nagy csók járt az öleléshez. Igen kellemes kezdésnek ígérkezett és tartottam így egy darabig, élvezve csókjait.
    Szétválva vetkőzés, tisztálkodás, szájvíz, majd rohanás vissza a szobába.
    A találkozó során én is magamévá tettem a már ismert álláspontját, hogy " az erotikus masszázs az legyen erotikus " ( olvastam, ezt mások is ismerik nála ), de ezt továbbfejlesztettem annyiban, hogy nincs az kőbe vésve, ki masszírozza a másikat. Ennek alapján megbeszéltük, hogy jelen esetben én szeretném erotikusan kényeztetni masszázsnak álcázva és ebbe rögtön bele is egyezett így aztán ezzel a tulajdonképpeni masszázst le is tudtuk, merthogy az enyém nem igazán az volt.
  • Levezetés:

    Nehéz az ezután következő perceket röviden összefoglalni. Nagy élvezetet jelentett számomra amikor hátulról formás combját,fenekét simogathattam, időnként felcsúszva nyakához ahová gyorsan kapott héhány puszit is majd megfordulva elölről végig beolajozva, melleit vettem birtokba. Onnan aztán lefelé haladva más érzékeny terület felé, magam örömét is előtérbe helyezve különösképpen koncentrálva azon testrésze kényeztetésére, mely egy utcai ruhából nem látszik ki. Nem is bírtam kordában tartani vágyaimat, valamint kihasználva a tatami adta lehetőségeket fel-fel csúsztam olajos testén és loptam a csókokat is számolatlanul. Nagy szerencsémre nem volt ellenére :). Következett ezután a kölcsönkenyér visszajár mondás megvalósítása és felülről gyorsan alulra kerültem.
    Kezdődött a várva várt csúszka. Mivel a hátulról történyő csúszkát helyezi előtérbe, hasra fektetett majd olajozás után egész testemen érezhettem testét, különös tekintettel isteni melleire, melyekkel igen jól bánt közben. Időnként kézzel végrehajtott laza benyúlásokkal is fűszerezte tevékenységét. Fordulás után a bevezető csókokat követően felülről indulva szépen leért érzékeny testrészemhez és kezdődött az ingerlése, először isteni cickókkal, majd kézzel és szájjal. Itt azért már a franciaágy kényelmesebbnek tűnt és gyorsan átmentünk oda. A kényeztetésem pontos menetét nem is tudnám most teljes részletességgel összefoglalni, ( vállalom az ezért fejemre zúdított kritikákat ) teljesen hatása alá kerültem, a vér nem az agyamban összpontosult így aztán csak egyszerűen átadtam magam az élvezeteknek. Nagyszerű technikája közben figyelte reakciómat és azonnal kiszúrta gyenge pontjaimat. Érzékien kényeztette először a macika környékét, majd nyelvével felfelé haladt a végéig, itt egy kis körözés után, amikor már alig bírtam magammal szépen becsúsztatta a szájába és ott folytatta a megkezdett ingerlésem. Közben persze szemével fel-fel nézett és nyugtázta az elért hatást. Időnként kézzel is bemutatott néhány lingam technikát, amit igencsak élveztem. Én mélytorkos variációban nem részesültem, nekem azt mondta, általában nem is nagyon tudja azt elérni. Kitartásának, kedvességének és nagyszerű technikájának eredményeképpen a vég szájában ért el, amit látványosan visszacsorgatott macikára és a környékre, így kielégülten zárhattam a másfél órámat. Letisztításom, majd kis közös pihegés után sajna öltözködés majd búcsúzás következett.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt, bővebb infóból kiderül milyen mértékűre kell számítani. A VTR-ben ígért kedvezményt automatikusan figyelembe veszi, így különösképpen igen kedvezővé válik.
    Extrákról nem tudok, nem is kérdeztem, a telefonba megbeszélt programot kaptam meg, maradéktalanul, kitűnő minőségben és hozzáállással. Talán annyit említenék, hogy a csók szimpátia, illetve első sorban higiénia függő, személy szerint ott a helyszínen derül ki a lehetőség. Nekem szerencsére megadatott és nagyon meg voltam vele elégedve.
  • Összkép:

    Elégedetten távoztam Zsuzsitól, egy végtelenül kedves, csinos, és teljesen természetes módon viselkedő lányt ismertem meg. Nem nagyon tudom ezt hosszú lére engedni, ha az előző leírásból nem jött le a hangulat, akkor itt már fölösleges a szócséplés. Pontosan azt kaptam amiért mentem...illetve túl is szárnyalta azt.
Happy Massage