• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bő egy hónapos búcsúm után többször azon kaptam magam, hogy folyamatosan elkalandoznak a gondolataim Rami körül.
    Adódott viszont egy alkalom, amikor mennem kellett felé, ezért bő egy héttel előtte privátban jeleztem is az érkezésem szándékát. Mivel csak 50% esélyem volt arra, hogy érezhessem, ezt jeleztem felé, s váratlanul ért a pozitív visszajelzése, miszerint rajta aztán ne múljon, ha úgy alakul, szívesen vár.
    Adott napon többször kapcsolatban voltunk, de számomra a tutit csak a randi előtt jó fél órával tudtam meg. Sms-ben a végén jelezte, hogy mikortól tudnék érkezni, s az általa megszabott időpont teljesen meg is felelt nekem. Rugalmassága így meghozta a várva várt gabalyodást, s mint később kiderült bánhattam volna, ha lecsúszok róla.
  • Megközelítés:

    Térkép funkció adott az oldalán, így mindenki előre tud tervezni.
    Mind Bkv-val, mind autóval könnyen megközelíthető.
    Ahol én jártam onnan most 10 perc kényelmes sétával elérhetővé vált.
    Mivel nem túl rég jártam nála, így emlékeztem, de csak majdnem mindenre. Merthogy a házon belül kissé kalandosra sikeredett az utam, ezért szükséges volt némi telefonos segítséget kérni.
  • Helyszín:

    Patyolat tisztaság honolt mindenhol, látszik, hogy Rami szereti a rendet.
    A szobát szépen előkészítette, hangulatos volt, mint a múltkor is.
    A fürdővel is minden rendben volt, tusfürdő rengeteg, s tündéri vendéglátóm tanácsát ki is kértem, hogy melyiknek az illatát szeretné rajtam legjobban érezni. Ő meg kapásból kiszúrt nekem egyet.
    Belekötni semmibe sem tudnék, szívesen magamévá tudnék egy ilyen tipp-topp kis lakást, a vendéglátóval egyetemben.
  • Lány külseje:

    Ramóna egy tünemény, számomra már-már a tökéletesség határát súrolja! Olyan kisugárzása, hozzáállása és mentalitása van, hogy percek alatt el tudja csavarni a fejem, s ezzel tökéletes illúziót teremtve, hogy azt se tudom sokszor, hogy hányadán is állunk.

    Randink teljes egészében gyönyörködhettem csodás mosolyában, le se tagadhatta volna az örömét......de persze nem is akarta.
    Szókimondó, ami a szívén az a száján típus. Ez nem biztos, hogy mindenkinek nyerő, de nekünk sikerült azért elég jól összecsiszolódni.

    Fekete combfix és világos, szexi fehérnemű volt a fogadó ruha, s mikor megláttam, egyből azon járt az a piszkos fantáziám, hogy milyen forgatókönyv forogjon le velünk, s mit fogok majd művelni vele.
    Szebb alakot elképzelni sem lehet. Állítólag szedett fel kicsit a popsijára, ami nekem fel se tűnt, viszont tökéletesen formás maradt. Egy előnye mindenképpen lett, úgy rázta előttem, hogy minden pillanatban meg is kívántam. Csodaszép szemei vágykeltőek, buják, s mosolygóak.
    Több tulajdonsága is megfogott, de igazából mindenki döntse el maga, hogy melyik a legfontosabb.

    Véleményem szerint ő egy ritka kincs az oldalon, egy valódi kuriózum. Elkelne belőle vidéken is egy.
  • Action:

    Vártam jó pár napot a beszim megírásával, csakhogy a frenetikus élményem kicsit csillapodjon, s ne tűnjek túlságosan elfogultnak.

    Bebocsátást követően megpillanthattam újra Ramit, aki olyan szintű mosollyal fogadott, hogy nem is állhattam meg, hogy ne kapjam a karjaimba. Viszonozta a támadásom, s elcsattan pár csók köztünk. Csodás vendéglátóm tudta jól, hogy mire, vagyis kire éhezem. Olyan megjegyzéseket kaptam, amiket örömmel be is zsebeltem.

    Hamar innivalóval kínált, s miután ő is lehörpintett egy pohárral, ismét egymás szájára tapadtunk. Édes a csókja, s nem csak a körtelétől, hanem mert szeret és tud is csókolni, s aki szeret az úgy adja, ahogy kell.......szenvedélyesen. Nem szerettem volna így túl sokáig rabolni az időt, mert hát azért illő az embernek először lemosni magáról az út porát.

    Ruháim ledobását követően pár lépés után már a fürdőben is találtam magam. Szájvíz bekapva, majd irány a kád. Közben tündéri vendéglátóm próbált szóval tartani, de a számat épp nem tudtam kinyitni, így csak hallgattam. Nagyon tetszik az is, ahogy fürkészi az embert, talán hogy elég alapos legyen a tisztogatása. Mindegy is, megtettem amit meg kell és igyekeztem is vissza.

    Mi mással folytatódhatott volna a történetünk, mint hogy Rami mutatta a szobába vezető utat, én meg követtem. Persze a pajzán mivoltját nem tudta ekkor sem véka alá rejteni, s ringatta azt a formás csípőjét ahogy csak tudta, s olyan táncot lejtett, hogy még a hajam IS az égnek állt. Természetesen elkaptam azt a formás popsiját, s magamra rántottam, s olyan csókcsatába keveredtünk, hogy régen részesülhettem már ilyenben. Bizton állíthatom, hogy a saját kedvteléséből is űzi így, én meg az enyém javára használom azt ki. Megnyugtathatok mindenkit, hogy Rami csókja nálam mindent visz, szédítően tud. Már ettől az epizódtól is biztossá vált bennem, hogy ez a lány sikeresen meg fog tudni őrjíteni, s meg is tudott. Zsák a foltját, vagy mit tudom én, de jól egymásra gerjedtünk és találtunk.
    Állva az ágy mellett csókoltuk és faltuk fel szinte egymást, s közben kezeinkkel elkalandoztunk erre meg arra. Nem volt szükség az állítgatásomra, ha Ramival vagyok akkor ilyen plusz körre nincs szükség.

    Lehuppantunk az ágyra, én emlékezve a korábbi randinkra el is foglaltam a nekem szánt helyet, de előtte ő még bepucsított egyet, s mintha várta volna, hogy csókoljam már meg a hátsó formáit is, s azt szó nélkül meg is tettem. Látszott rajta, hogy tetszik neki, de egész kalandunk során végig ezt a reakciót éreztem rajta. Kiterültem az ágyon, s ő rám mászott. Csók ezerrel, s egy idő után csak lefelé húzódott. Megtalálta állítása szerint az egyik kedvenc játékszerét, s kereste is rajta az egyedi azonosítót, amit meg is talált, s lehelt is rá pár emlékezetes puszit. Úgy elkezdett lekezelni, hogy ilyet is már rég tapasztaltam. Elmondása szerint imád szopni, ami meg is látszott a ténykedésén. Mesterien műveli. Olyan technikája van, ami párját ritkítja. Nehéz megfogalmazni, egyszerűen át kell élni. Minimális kezezés, annál több nyelvjáték. Van egyfajta érdekes és mindenképpen izgató technikája, mely során egyszerre a zacsik is megkapják a kényeztetést, meg a makk se marad ki belőle. A szemkontaktussal meg az egekig tud emelni, hát még amikor mélyre leengedi, szinte éreztem a torka szorítását a makkomon. Ez is újdonság erejével hatott rám, mert az is volt. Mindig tesz hozzá valami pluszt, csakhogy jó legyen. Napokig el tudnám viselni a kényeztetését, mivel valóban első osztályú.

    Szerettem volna már én is hozzáférni, s feldobtam neki, hogy mi lenne, ha én kezdenék valamit visszaadni neki és kényeztetni őt. Ezt az őszinteséget, amit ekkor kaptam, meg szerintem mindvégig, mind-mind megragadt bennem. Szó nélkül kényelembe helyezkedett és várta ......a nyelvem, merthogy állítólag szereti. Igyekeztem is felülről-lefelé szisztémában szépen végig haladni a testén. Nem mondom, hogy túlságosan változatos forgatókönyv alakult ki a korábbi randinkhoz képest, de ha így esik jól, akkor így is kell. Vágytam már arra, hogy ismét belekóstolhassak abba a fazonírozott illatos punciba, amivel élmény játszadozni. Figyeltem minden rezdülését, s vártam, hogy jöjjön Rami remegése, s a velejáró reakciója, amit ki nem hagynék. Emlékezetem szerint a korábbi alkalomnál hamarabb érkezett meg a csúcsra, de az élvezete és a finom íze hasonló volt, mint akkor.

    Kis pihi következett, amit a lábai között hevertem végig, közben még rándult aranyosan párat, s kis idő múlva átdobta felettem az egyik lábát, s megjegyezte, most ő akar jönni, s visszaadni kicsit nekem. Ismét a lábaim közé helyezkedett, s művelte a tökéletes és vadító technikáját. Bírtam amíg tudtam, de csak eljött az idő amikor a fülébe súgtam, hogy én már annyira kívánom, hogy belülre is szeretnék már kerülni. Reakció megint egyedi, s gumiért nyúlt, szájával felhelyezte, s szinte kérte tőlem, hogy had üljön belém. Hát egyértelműen igent mondtam. Nem ment könnyen a belecsúszás, talán a korábbi rándulások után nem álltak még vissza az ottani izmok alaphelyzetbe, de megoldottuk a nem túl komoly akadályt. Nagyon passzoltam belé, legalább is rám tapadt rendesen, s éreztem én is a hüvelye szorítását, mint ahogy állítólag benne is jól állt. Élveztem minden egyes mozdulatát, s annyira felkorbácsolt, hogy éreztem ahogy egyre csak feszülök és feszülök, s közben Rami hangjából is azt éreztem, hogy itt aztán mindjárt robbanunk. Tapasztaltam ahogy Rami hüvelyizmai még jobban rám feszülnek és egyre csak jobban szorítanak. Egyszerre értünk fel a magaslatokra, s nekem akkorát sikerült élveznem, hogy attól szerintem Rami még inkább az izgalmi állapotába került, s tuti, hogy egyszerre mentünk el, mely során Rami rándulásai kipréselték belőlem még a maradék utódokat, s fokozta ezzel az amúgy is fokozhatatlan élményt.
    Hm, még mindig azon gondolkodom, hogy ilyen se mostanában fordult elő velem.

    Kis pihegés, majd kicsit felült rám, s meg is dicsérgettük egymást, ami jól esett, majd óvatosan kicsúszott belőlem, s gondosan letörölgetett.
    Volt még egy kis utójátékunk, amikor a nem éppen száraz punciját elkezdtem kicsit az ujjaimmal simogatni, s erre is jött egy reakció: "Huu, neked még az ujjad is jó"......vagy valami hasonló. Természetesen több számomra előnyös megjegyzés is elhagyta azt a csókolni való száját, de az nem éppen a nagyérdeműre vonatkozik.

    Nincs mit hozzá fűznöm, vagyis csak annyit, hogy megtaláltam az arra érdemes utódot....
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban minden fontos benne foglaltatik.
    Előre egy borítékban helyeztem el egy látható helyre letéve. Teljesen megérte, a kapott élményhez képest meg főleg.
  • Összkép:

    Igaz nem mondható olyan rég keletűnek a mi kis "kapcsolatunk", de eme rövid idő alatt is meggyőzött Rami arról, hogy a legmegfelelőbb helyre kerüljön a lapomon.
    Valószínűleg nagyon jól fog majd ott mutatni, s ott is a helye!
    Jókor voltam a legjobb helyen, s mondhatom úgy is, hogy hibátlanul működött a Rami-varázs!
    Kiváló szerető, akivel röpül az idő és szükségeltetik minél több hasonló élményt átélni.
    Kétség sem férhet hozzá, hogy már most röpülnék vissza és szívesen folytatnám ott, ahol abbahagytuk......de mindennek eljön a maga ideje!
Happy Massage