• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, utána telefonon a kapuból hívtam. Nekem kényelmes volt.
  • Megközelítés:

    GPS odatalál. Fizetős parkolásnak köszönhetően több hely is volt a közelben. A házat simán megtaláltam.
  • Helyszín:

    Magas ház felsőbb emelete. Lift van, nem kell lépcsőzni. A lakás otthonos, bár mint megtudtam nem itt lakik, de simán alkalmas lenne arra is. Fürdő rendezett, tiszta, sok tusfüri, vagy 4 féle szájöblítő... Nagy puha törölközőt kaptam. A tetthely a nagyszoba, ahol van egy nagy kanapé, és egy nagy (magas) franciaágy.
  • Lány külseje:

    Teljesen visszaadják a valóságot a képek. Bomba test, természetes idomok, szolizott pihe puha bőr, feszes combok... Nem 20 éves, de ott van a szeren. Szexi fehérneműben fogadott, ami megadta a kezdő hangulatot.
  • Action:

    Mint már írtam csini fehérneműben fogadott. Váltottunk pár szót, kaptam törcsit és már mentem is tusolni. Nem voltam koszos, de az út porát azért jó ilyenkor leöblíteni, és felfrissülve (vagy felmelegedve) nekilátni az actionnek. Ő már túl volt a tisztálkodáson, sőt azt mondta én vagyok a héten ez első :-)
    A nagy franciaágyon kezdtem simogatni, ami láthatóan tetszett neki, eztután a cicikre fókuszáltam, amik jól reagáltak. Szeretem a természetes dolgokat, és ez olyan... Ezután lejjebb kalandoztam. Játszottam kicsit a köldök piercinggel, majd következett a fincsi punci. Csak nyaltam-nyaltam... :-) Azután átpályáztam a popó irányába, azt is előkészítettem, ő közben simogatott. Egyszer aztán határozottan követelni kezdte ő is az orális kényeztetést, így oda adtam neki, amire vágyott...
    A technikája hibátlan, finoman kezdett, majd begyorsított. Szinte teljesen eltüntette a szájában. Már-már aggódtam, nehogy baja legyen, de megnyugtatott, hogy bírja a gyűrődést. Mikor már kökemény voltam, kaptam védőfelszerelést és szemből láttam neki a dolognak. Kérdezte mit szeretnék, én pedig mondtam, hogy végigenni az étlapot... Nemsokára váltottunk és becserkésztem a hátsó bejáratot is. A szűk punci után még szűkebb popó végül legyőzött. :-) Így is lett végem, egy hatalmas lökdösődést követően, amit láthatóan élvezett. Azt mondta a hátvégi kihagyás után már hiányérzete volt, jól esett ezt eloszlatni. Jót beszélgettünk, és már az idő is letelt amikor kérdezte, legyen-e még egy menet. Kedvem lett volna, de a parkolóóra kegyetlen. Pedig nem centiztem ki, mégis mennem kellett, mert ott ólálkodtak a II. kerület vámszedői. Így a második időn túli menet az én hibámból maradt ki.
  • Elszámolás:

    A tájékoztatás korrekt, extrák nincsenek, az alap is barátságos... Előre rendeztem, letettem a polcra. Korrekt áron korrekt szolgáltatást kaptam.
  • Összkép:

    Teljesen elégedetten kielégülten távoztam. Könnyű volt az egyeztetés, az odatalálás, jó volt az ott töltött idő, szimpatikus volt a hozzáállása illetve az, hogy már túl voltunk az órán, mégis rákérdezett a második menetre. Azért sajnálom, hogy a parkolásnál nem volt még egy 200-asom, mert akkor tuti nem hagyom ki a második menetet. Korrekt árak, átalgon felüli ígéretek, amik aztán a valóságban sem változnak. Ilyen egy igazi szolgáltató... Minden korrekt makktársnak, aki tud rá vigyázni ajánlom.
Happy Massage