• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drágám! Köszönettel tartozom hogy megismertelek, tündéri, kedves, odafigyelő úriember vagy;) szuper volt a találkozónk főleg így elsőre. Amikor úgy érzed hogy rám van szükséged szívesen várlak bármikor!!! Nagyon köszönöm soraidat,én se tudtam volna jobbam megfogalmazni:)
    Csókollak drága Lompim;)))

  • Egyeztetés:

    Hívtam telón és lőn kapcsolat. Meg is beszéltünk mindent és ment a Vtr. A tali napján rákattintok a Vtr-re és látom Nancyy lemondta a talit. Indoklása teljesen elfogadható volt. Nem is volt ebből semmiféle probléma és egyeztettünk mára egy újabb időpontot.
  • Megközelítés:

    Régen jártam a XIII. ker-nek ezen utcájában, mivel törzshelyem átellenben, a Lehel út túloldalán a Kerekesben van. Cím pontos, Gps ismeri és pontosan oda vezet. Parkolás fizetős, de hely van bőven. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető
  • Helyszín:

    A lakás változatlanul tipp - top. Hangulat fények, jó illatok és tisztaság. Ketten dolgoznak, de ebből semmit nem tapasztaltam. A logisztika tökéletesen működik. A szobára ráismertem. Valamikor Angel dolgozott itt. Nagyon jó francia ágy, hogy úgy mondjam az alap. Piros finom derék alj, mintára hajtogatott törcsi és két virág két oldalán. Szobainas, szék, komód és lámpák a berendezés. Szépen előkészített és egyértelmű, vendéget vár. Fürdő teljesen korrekt. Mindennel fölszerelt patyolat. Látszik a higiénia igénye csak használni kell. Tökéletes helyszín egy kellemes pásztor óra eltöltéséhez.
  • Lány külseje:

    Képei és beszéltem is vele így biztos voltam, hogy egy kívánatos szép lánynál teszem tiszteletemet. Nem csalódtam egy igazi Nő állt velem szemben a bemutatkozáskor.
    Mosolygós, csillogó, világítóan kék szemek, melyeknek sarkában ott volt a huncutság. Szép ívű száj, mi ha megnyílik csillogó fehér fogak villannak ki. Ami nem látszik az az izmos kutakodó nyelve. Mint kígyóé, csak épen nem kétágú. Haja hosszú, fényes, jó illatú. Kontyba tekerte, pazarul állt neki. Mellei az átlagnál nagyobbak ennek minden előnyével és hátrányával. Ezzel együtt szépek és érzékeny bimbókat hordoznak.És elérkeztünk mi a legkívánatosabb a karcsú dereka alatt trónoló csodás popsijához. Gömbölyödik hol kell, kemény és méretes.Vonzza az ember gyerekének a kezét. Nem töpörödött fokhagyma gerezdeket markoltam, hanem egy méretes, vigyázat, nem túl méretes tökéletes, mit a fekete body csak még jobban kihangsúlyozott. Combjai arányosak, lába kecses. Előre engedett, mit nem fogadtam el. Ahogy ment előttem lompi mocorogni kezdett. Tán elég lett volna, ha csak ez utóbbit írom róla. Erotika, jókedv, bujaság, egy el nem fogyó mosollyal koronázva. Én ilyennek láttam Nancyyt.
  • Action:

    Belépve bemutatkozás, puszi, cipő le és előttem billegett, libegett ezen órában a számomra legszebb, legkívánatosabb nő. Beszélgetünk és bíztat, nem kellett nagyon és vetem le ruháimat. Közben fölsorolja az italválasztékot. Gyümi teát kértem. Kilibbent és mire levetkőztem már vissza is jött és vezetett a fürdőbe. Tusolás, listerines kezelés és már húztam is vissza.Átkaroltam és egy nagyon finom nyelves csók. Nehéz volt abba hagyni. Egy oda vissza masszt ajánlott, miközben ismerkedhetünk. Főleg ez utóbbi volt,a massz inkább simogatás, incselkedés. Először én feküdtem hasra, majd cseréltünk. Mi elém tárult lélegzet elállító. Meg is jegyeztem miközben kezem besiklott combjai tövébe: erre a popsira szoktam volt mondani, egy egész estét betöltő darab. Élvezheted egész estig. No erre nem voltam felkészülve így nem is tudtam elfogadni. Én sem szakszerűen masszíroztam az tuti, de azért kezeim bejárták testének zegeit, zugait, völgyeket, domborulatokat.
    Ráfeküdtem, fejét kifordította és csóók. Piszok jól csóókol és nem bírod abba hagyni, mert olyan jó, hogy öntudatlan belső késztetést érzel, hogy méég, méég. Aztán csak kikecmereg alólam és keze megtalálja lompit, mit szája is követ. Dorombolva nyalja, nyeli, szívja, hogy horpadozik halántékom. Oszt mint elégedetlen gyerek nagyobb terpeszbe rakja lábaimat és nagy területet körbe nyalva, fölváltva bekapja a golyszikat. Szemeim jojóztak a gyönyörtől.
    No elég a lustálkodásból. Csússzál csak lejjebb. Amint ez megtörtént már át is lendült lába és ott virított a két hatalmas félgömbjei közt illatos, húsos, rózsa szín puncija. Rátolta, no nem a számra, arra is, de a pofámba. Nyaltam is finoman, rendesen, de hoppá nincs levegő. Megmarkoltam a félgömböket, széthúztam őket, majd újra beletemetkeztem. Nem tudom hányszor, mennyi ideig, de már lucskos volt a pofám is. Hangok is jöttek fülembe és ettől csak még nagyobb hévvel "ekéztem" punciját. Egy csikló szopogatás végén fölegyenesedett és közölte: most akkor dugjunk.
    Igen csak kedvem volt hozzá nekem is így ellenkezés nem volt. Sikeresen beöltöztette lompit és nyeregbe pattant. Célra tartotta lompit és ereszkedni kezdett. Finoman dugta be fejét lompim, de mivel ezt a fejet váll nem követi, azonnal tövig nyelte forró, szűk puncija. No ami ezután következett az először egy magán szám volt. Fergeteges ahogy mozgott rajtam. Az egész nőből az élvezet, a kívánalom jött át. Csókolt hol ért. Szám, nyakam, fülem, mellkasom, közben melleit számba dugja. Egyszerre két bimbót csócsálok. Bevillan, és mi lesz a kutyival, de már törölve is a gondolat. Alulról kezdem pumpálni, de ez valósággal megvadítja. Lompit használva vadul támadja punciját. Fokozom a tempót, de olyan érzésem van mindég egy lépéssel előttem jár. Nem, csak Ő irányít. A vér füleimben mint ménes dübörög. Nancyym van fölül így azt mondom keményen szexelünk. Olyan odaadással, vehemenciával csinálja,hogy a víz kiveri. Puncija pedig lompit nyűvi, ki nem tud már, persze nem is akart igazándiból ellen állni. Lent mélyen érzem a mocorgást. Kedvesem is érzi és még tudja fokozni. Orbitálisat durrantok a gumiba. Lompi remeg, mit átvesz puncija. Lassan nyugodtunk le. Kiürítette a tárat rendesen. Megtörölget és kilibben.
    Pár perc és helyenként még vizesen bújik mellém. Őszinte beszélgetés bontakozik ki, tabu témák nélküli. Értelmes, világos fejű lány, határozott elképzelésekkel, reális értékelésekkel. A végén még egy gyors tusi, öltözés és csóókos búcsú. A szöveg nem publikus.
  • Elszámolás:

    Bővebb infója mindent tartalmaz. A szerint jártam el a tali végén.
  • Összkép:

    Időnket túl léptük, már többször nekiindultam, de marasztalt, ne foglalkozzam vele Ő tudja mikor ereszt el. Szóval nincs tipli, de ez csak a legkisebb része a barátnő feelingnek. Olyan közvetlen, kedves, hogy el is felejtettem hol vagyok. A szex is ezt erősítette. Odaadóan, csak a Te kedvedre csinálom és ez nagyon jó érzés. Hálás is vagyok érte. Nem remegő lábakkal, de abszolút kielégülve, mint autó a nagy szerviz után léptem ki a szeles napsütötte utcára, elégedett vigyorral a képemen. Remélem Nancyy sem érezte rosszul magát és elfogadja még társaságomat. Köszönöm a rám fordított idődet. Csóókollak.
Happy Massage