• Emese

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Emese reagálása

    Kedves countdooku!

    Örülök, hogy leírtad az élményeidet. :)

    Leginkább az tölt el melegséggel, sőt mi több büszkeséggel, hogy olyat tudtam mutatni, amit még soha, sehol, semmikor nem tapasztaltál korábban...

    Hogy téged idézzelek: „…szó szerint fennakadt a szemem, a felsőtestem elemelkedett a tatamiról, majd visszacsapódott egy nagy nyögés közepette, hát nem sok kellett az ájuláshoz, én nem gondoltam, hogy ilyen létezik férfiak esetében…”

    Ezért képzem és vetem bele magam szenvedéllyel az érintés, érzékiség legmagasabb tantrikus művészetébe, hogy mézédesen beérjen annak gyümölcse, illetve ilyen élményben részesülhess akár máskor is velem, általam.:)

    Öleléssel,
    Emese

  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el egy vasárnapi napon, felvilágosított a lehetőségekről, végülis másfél órában maradtunk, volt is szerencsére egy olyan slot, ahova így befértem.
  • Megközelítés:

    Nyugati pályaudvar közelében, tömegközlekedéssel jól ellátott (3-as metró, 4-es 6-os villamos), a nagy francia sportáruház közvetlen közelében.
  • Helyszín:

    Régi építésű házban szerintem erre a célra kialakított felújított lakás, lift van, viszont nem volt túl bizalomgerjesztő, ezért a gyaloglást választottam, így egy kis sport is volt.

    A fürdőszoba szép tágas sarokkáddal, benne csúszásgátlóval illetve sok tusfürdővel, férfiaknak szóló üzenet is van, hogy a nőknek elég fontos a férfiak illata... Elég szomorú, hogy erre külön fel kell hívni a figyelmet...

    A zuhanyfüggönyt hiányoltam illetve a zuhanyzófej valamifajta elhelyezhetőségét a falon, amire én nem láttam lehetőséget, így ügyeskedni kellett, hogy ne pancsoljam össze az egész fürdőszobát.

    Láthatóan nagyon figyelnek a tisztaságra, amikor kimentem a fürdőbe mindig "Frissen fertőtlenítve" táblácska várt a kádban.
  • Lány külseje:

    Alapvetően kellemes megjelenésű középkorú hölgy megfelelő idomokkal, a kiírtnál talán valamivel idősebb, de ezt ugye nehéz megállapítani pontosan, a képekhez képest szerintem nagyon más, bár ez lehet szubjektív, de semmiképpen sem átverős.
  • Erotikus masszázs:

    Még a telefonban kérdezte Emese, hogy vettem-e részt már erotikus masszázson, én mondtam, hogy igen, szoktam járni alkalmanként, mondta, hogy amit ő csinál az nagyon más, de ez a bemutatkozójából is kitűnik szerintem.

    Az erotikus masszázs ugye alapvetően arról szól (legalábbis számomra), hogy egy hozzám hasonló korú fiatal csajszi simogat egy ideig, közben tök jól eldumálgatunk, a végén pedig kiveri a farkam, én örülök magamnak, a masszőz meg a csokromnak.

    Emesénél ez nagyon más, a félhomályban kellemes zene megy a háttérben, megkér, hogy lazulj el, csukd be a szemed, nincs duma, valahogy fel kell oldódni, ami nekem csak részben sikerült, többször felnéztem, hogy mi zajlik, mire figyelmeztetett, hogy csukjam be a szemem, lazuljak el, meleg olajjal talptól tetőig (na jó csak nyakig), hátulról majd előlről átmaszírozott simogatós módon, sokkal profibb, mint a Happy, de semmiképpen sem igazi masszázs, ami feloldja a görcsöket, rendbeteszi az izmokat, ez a léleknek szól.
  • Levezetés:

    Biztonsági okokból nálam csak kézi levezetés jöhet szóba, nem tudom Emesénél van-e másra lehetőség, esetemben mindenesetre nem került szóba.

    Számomra az a hely a viszonyítási alap ahova járok, ahol szintén Lingam masszázst hirdetnek, ehhez képest Emesénél megtapasztaltam milyen az igazi Lingam masszás, azt kell mondanom profi zenészként játszott a hangszeremen. :)

    Sajnos az leírhatatlan, ahogy olajos kezével játszott rajtam, minden részletre kiterjedt, többször elvitt a a csúcs közelébe, majd visszavonulót fújt, a végén ez odáig fajult, hogy időhiányba kerültünk és Emese szólt, hogy már el kéne menni, végül egy kis prosztata masszázst vetett be, amiben még soha nem volt részem, hozzáteszem kérdés, egyeztetés nélkül, kissé önörvényűen, ha rákérdez biztos nem engedtem volna, na ettől olyat élveztem, hogy szó szerint fennakadt a szemem, a felsőtestem elemelkedett a tatamiról, majd visszacsapódott egy nagy nyögés közepette, hát nem sok kellett az ájuláshoz, én nem gondoltam, hogy ilyen létezik férfiak esetében. A legnagyobb poén az volt, hogy önkívületi állapotomban azért láttam Emese arcát, aki egy mosolygós "na így kell ezt csinálni" nézéssel vagy arckifejezéssel konstatálta saját sikerét.

    Ezután szólt, hogy maradjak, ne mozogjak, hoz egy pohár vizet és amíg ő ellenőrzi a fürdőszobát, regenerálodjak nyugodtan, erre szükség is volt. A fürdőbe szerencsére segítség nélkül tudtam végül kimenni. :D
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak szerint, az esemény után adtam át egy kis borítékban, megkérdezte, hogy kell-e visszaadnia, de mivel ki volt számolva, ezért erre nem volt szükség, érték arányban számomra teljesen megfelelő volt.
  • Összkép:

    Az egyik legkülönlegesebb élményem volt, amit nem biztos, hogy sikerült átadni ebben a beszámolóban, de aki mást is ki akar próbálni azon túl, hogy egy jó csaj kiveri neki, azoknak fokozottan ajánlott, a fiatalabb korosztályt is beleértve.
Happy Massage