• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Kecmecem, Életem!❤


    Valahogy egy kicsit sokáig tartott, míg eldöntöttem, hogyan szólítsalak meg... Sehogyse akart a kezemre állni az, hogy Nokecmec. Egy kicsit furcsa nekem a nickneved, de ez az én problémám. Én a keresztneved jobban szeretem, de ugye azt nem írhatom ide :)
    Na jó, elég a hülyeségemből :D

    Köszönöm neked ezt a pazar randit, amit együtt tölthettünk, az ajándékot, amit azóta valaki becsempészett a kisszobába, a randi utáni közös ünnepi programot és azt is, hogy ilyen szépen leírtad ezeket ebben a besziben! Bár ezelőtt úgy gondoltam, soha többé nem lesz tőled rólam beszi és tőlem neked reag. Erre láss csodát, mégis itt van mindkettő! :)

    Ebben a kimaradt egy évben azért volt egy pár kisebb-nagyobb viharfelhő köztünk, de örülök neki, hogy újra szent a béke! (Meddig vajon? :D)
    Remélem amíg még itt vagyok az oldalon, nem lesz több ilyen, hiszen nem szeretnék majd haraggal elválni tőled. Tudom, hogy egy nagyon jó ember vagy...de valahogy néha (gyakran) olyan szerencsétlenül alakul egy-két (sok) dolog nálad!:D Mint most például a parkolás. Csuda egy pofa vagy te Kecmec :))))

    Bármi is legyen egy év múlva, mindenképp megismételjük az ünnepi programot, hiszen már le is foglaltad magadnak az időpontot :)
    Előtte a randit nem tudom ígérni neked partnerként (tudod miért), de attól a barátság megmarad ugyanúgy!

    Apropó írtad, hogy egy év múlva biztos talizunk...azt aláírom, de azért szeretnélek én még hamarabb is újra látni, például december harmadikán :P
    Tudod mi van akkor?! Szeretnék akkor egy kis időt veled tölteni, 2018.december 3-án is itt voltál nálam, emlékszem rá, remélem te se felejtetted el, akkor is ünnepelni kell! ;)

    Na de már megint elkalandoztam :D Térjünk vissza a tárgyra! Örülök, hogy ilyen jól érezted magad újra a társaságomban és ismét nem okoztam neked csalódást. Mondjuk ebben nem vagyok most olyan biztos, hiszen nem kaptál húslevest. Vagyis kaptál, csak nem nálam. Na, érted :D
    Ami késik, nem múlik. Én is késtem egy kicsit a szösszenetemmel, de láthatod, hogy megszületett... Így még kaphatsz valamikor húslevest is. Azt viszont ki kell.... :P

    Visszatérve a randira, én is szuperül éreztem magam veled, ahogy régen is! Ez nem is lehetne másképp, hiszen mindig jókat mókáztunk együtt és az összhanggal sincs semmi probléma, sőt, nagyon is megvan :)

    Drágám! Szerintem én simán reggelig írnám még neked a sok szépet, jót és hülyeséget is, de szerintem te ezeket mind tudod! Amit nem, azt pedig majd személyesen elmondom. Úgyhogy várlak vissza még mindig egy nem mindennapi élményre, ha esetleg rám lenne szükséged, vagy a szaximra!:P Esetleg húslevesre? :D


    Ölellek és sok nagy betűs CSÓKOT küldök neked! :***


    Hurrikán Kisasszony ❤


    IMÁDLAK! ❤

  • Egyeztetés:

    Nem vagyok egy kapkodós típus, így jóval előre kértem időpontot, végül is mi az a majd három hónap ami hátra volt. Óvatos duhajként két héttel előtte még VTR-t is küldtem neki. Nekem a Wandusdól több kell érzés kerekedett rajtam felül. Telefonon többször csacsogtunk és üzenetet is többször váltottunk. Kedvesünk javasolta, hogy egy órával korábban érkezzek, hogy tudjunk beszélgetni is
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedés nem lehet gond senkinek, jár arra mindenféle jármű a BKK flottájából. Én autóval mentem meglehetősen gyorsan és kapkodósan, a megengedett sebességkorlátot mindég túl léptem, de csak ésszel, és visító fékkel érkeztem a ház elé, rögtön elfoglalva az első szabad parkolót amit megláttam. Ez egy taxiknak fenntartott parkoló volt, ezt én nem is figyeltem mert nagyon dugós kedvemben voltam. Wandusunk erkélyéról rápillantva rögtön egyértelmű volt a baki, ezért le kellett mennem más parkolót keresni. Szerencsére nem lettem megbüntetve és találtam másik ingyenes parkolót is.
  • Helyszín:

    Wandánál mindég rend és tisztaság van. Egy cseppet sem gondolom, hogy miattam,de itt számomra az órák mennyországa fogad, szinte mindenhol van óra, lehet válogatni a digitális és az egyszerű mutatós között. Úhhh a falon meg van egy nagy és igazán dizájnos óra, úgy kellett darabonként a falra ragasztani, ezt Drágaságunk keze munkájával oldotta meg. A fürdő is tökéletes, van tusfürdő bőven. Száraz kilépőből csak egy van, zuhanyfüggönyből szintén, de ez pont elég, egy kádban történő hancúrra. A szobában egy nagy és masszív franciaágy biztosítja a további hancúr lehetőségét. Wandus habitusát ismerve erre nagy szükség van, itt nem egy lágy pöfögésre kell készülni.
  • Lány külseje:

    Wandusunk egy töltött galamb típus, ennek minden előnyével. Szépen csillogó fekete haj, a szemei meg különlegesen, csodásan tudnak csillogni. Ráadásul most szépen ki is volt húzva, az érkezésemre teljesen felkészült, mindent úgy alakított ahogy én szeretem. Volt magas sarkú cipellő, combfix és szexi fekete fehérnemű.
  • Action:

    Már az érkezésemkor el lett kapva a grabancom, rögtön a mélyvízbe lettem dobva, elhalmozott a csókjaival, öleléseivel. Szerencsére tudok úszni egy ideig álltam a sarat de végül magával ragadt a Wanda féle sodrás, csak úsztam az árral. Akkor írhatnám úgy is, hogy Hurrikán kisasszony hozta a formáját. Rögtön szünetet kellett kérnem, sőt az erkélyen le is kellett hűtenem magam, a fentebb említettek miatt egy rövid séta is következett. Kellően lehiggadva érkeztem vissza, már dobáltam is lefelé a ruhám, Wanda nyugtatott, hogy ne keresem a helyét, pakoljam ahová jólesik, végig is dobáltam a kanapét, még a padlóra is jutott itt a gatyámat értem mert azt csak egyszerűen letoltam, és próbáltam a kanapéra rúgni, persze sikertelenül. Együtt mentünk tusolni, tök jő érzés volt mosni a testét, de az még jobb volt mikor Ő mosta az enyémet. A zacsival meg a pöpössel igen sokat foglalkozott, nem igazán lehetett nehéz megmosni, mert egyenes volt a rudazat és ráncmentes. Ha ez nem lett volna elég, még jól meg is húzgált, és szájjal is kényeztetett. Már úgy lihegtem, hogy Kedvesünknek rám kellett szólnia, nehogy ott süljek el, hiszen több finomságot is tartogat még a számomra. A szobában meg is mutatta, hogy mire gondolt! A zacsival kezdett, a golyszik külön figyelmet kaptak, egy nyelves simogatás után a szájába vette őket egyesével, később próbálta együtt is, de ez nem jött össze, ezt még nézni is jó volt, de érezni az igazán kiváló volt ahogy próbálta betuszkolni őket egyszerre. Tudja ez a leányka, hogy mit szeretek, szeretünk, lassan többször végig nyalja a rudazatot és eltüntet, rögtön tövig bekapva, kicsi kegyelmet gyakorolva vissza csusszan a makkig, azt a pörgős nyelvével ingerli. Ezt a tökéletesre fejlesztett szaxit nem lehet sokáig bírni, itt már kellett a gumi, mert dugni jöttem! Rákérdezett az elképzeléseimre, én a lovaglós pózt kértem. Miközben belém ereszkedett, én a kebleibe kapaszkodtam, hát itt van mibe. Itt is remekül érzi, hogy mit szeretek, gyakran vált ritmust és lehet Öt csókolni is közben, a kebleit is csókoltam, a kezem meg kalandozott. Durranáskor a feneke alá nyúlva jól megrángattam kedvesünket, durranáskor kicsit túl is emeltem, ezért kicsusszantam a hüvelyből és magam terveztem befejezni a dolgot, de Wandus rögtön észlelte a bakimat, rögtön szájjal rám fordult, a gumit letépve rólam biztosított egy remek vég és utójátékot számomra. A fröcskölésem fele a szájában végezték a fele a gumiban. A szájában lévő dolgok eltűntek, a gumiban maradt dolgok ott is maradtak.

    Szívem csücske hozzám bújt, megcsókolgatott és közölte, hogy olyan jó lett volna ha még bírom egy kicsikét, mert akkor Ő is elment volna. Éreztem ezt én is csak nem bírtam tovább, túl lettem hevítve és önző üzemmódra kapcsoltam. :-(
    Beszélgetésünk közben jelezte, hogy szóljak, mikor készen vagyok a következő csatára. Akkor most egy párbeszéd következik:
    - Szólj ha készen állsz a következő menetre.
    - Ó Wandusom, nálam nem ez a lényeg, szerintem mára ennyi volt.
    - Az nem lehet, itt most tényleg nem lesz kecmec hiszen két órára jöttél, itt mindenképpen lesz egy második durr!
    - Hidd el szívem, ma nem érzek többet magamban.
    - Na majd én teszek róla

    Puszikkal majd csókokkal kezdte! Minden intim testrészem érintette a nyelvével, közben a kezeivel más érzékeny rész csömöszkölt. A déli részen nem volt olyan testrészem amit ne érintett volna a nyelvével, közben mellbimbómat izgatva és csavargatva. Csak össze jött részemről az a igazi merevedés, részéről meg az igazi játszadozok veled, hogy minél tovább élvezd érzés. Wandusnak mindég a szaxiját értékeltem a legtöbbre, remélem nem bántok meg vele senkit de ilyen nincs máshol! Úgy ahogy illik végig csinálta én meg remegtem az élmények miatt. Még a törölgetésnél is játszadozott velem, itt már nem remegtem, hanem rángatóztam az ingerek miatt!

    Még fel lett ajánlva egy harmadik lehetőség, de a másodikat is alig tudtam abszolválni, így már csak ölelkeztünk, bújtunk egymáshoz és majdnem elaludtunk! :-)))
    Itt a búcsúzós rész szokott jönni, de ez a randi más jellegű volt, itt volt még egy közös programunk. Együtt távoztunk a lakásból, de itt el is búcsúztam tőle mint partner, csókkal és öleléssel. Innentől barátok voltunk és a szemem legeltetésén kívül úgy is viselkedtem.
  • Elszámolás:

    Olyan jól éreztem magam, hogy ez a rész majdnem elfelejtődött, éppen csak hogy a végén jutott az eszembe. Nem éri el az átlagost a rózsák száma, na de a programja az átlagon felüli, ezért kicsit rá is toldottam. Az asztalra raktam egy édességgel teli tálkát használtam nehezéknek.
  • Összkép:

    Akkor jön a kérdés, hogy vissza megyek? Igen, ide mindenképpen, sőt meg is beszéltük, hogy egy év múlva biztosan találkozunk ismét, bocsesz mindenkitől de ez az időpont már foglalt, ide már nem tervezhettek. :-) Kicsit nehéz Drágaságunkról többet áradozni, mert azt ismétlésnek érezném. Minden tökéletes volt vele, minden smakkolt.
Happy Massage