• DÓRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy másik oldalon néztem ki már jó régen , a telefonszámokat könnyen megjegyzem , és kellemes meglepetés volt mikor itt is megláttam a hirdetését lengébb öltözetben bövebb kinálattal . Itt egyeztettem vele üzenetben . Este irtam , reggelre már megerősítette az időpontot .
  • Megközelítés:

    Taxival mentem , mert nem akartam lekésni , de teljesen jól leirt mindent az egyeztetésnél illetve a beengedésnél . Lehetetlen eltéveszteni az ajtót .
  • Helyszín:

    Régi körfolyosós bérház , de a lakás igényesen felujítva , berendezve .A fürdő tiszta ,törölköző szájvíz , tusfürdő nagy választékban . A szobában tatami ,és diszkrét világítás , egy pillanatra aggódtam is , hogy semmit nem látok a szépségből :) Észrevettem egy tükröt a tatami mellett (ez a gyengém imádom"kivülröl nézni az eseményeket" )és megnyugodtam , tudtam hogy minden tökéletes lesz .
  • Lány külseje:

    Min irtam már jó ideje kinéztem egy másik oldalon , és az arca ragadott meg leginkább .Érett nő , mosolygós markáns arccal . Az alakját már sokan dicsérték itt nem tudok többet mondani csak a tényeket . Vékon alkat , kerek tenyérbe illő fenék és kerek hetyke mellek . Amint visszaértem a fürdőböl , egy kis egyeztetés után , a virágszálakat előre elhelyeztem az asztalon , és átadtam egy kis ajándékot még elmondtam hogy mit szeretnék , máris kérés nélkül a mélyen dekoltált egyberuháját egy mozdulattal ledobta , és a számomra tökéletes teste elémtárult .
  • Erotikus masszázs:

    Hasrafektetett és hol gyengéd hol erösebb mozdulatokkal kezdte a masszázst ,láb hát fenék ...fenék hát láb ...fel le csúszkált rajtam és ahol csomót érzett erösebben nyomkodta , mellei szinte karcolták a hátam (ez vicc volt ) mert szerintem látta hogy élvezem , és a látványt is a tükörben , egyre erösebben simult hozzám . Ha épp nem masszirozott , gyengéd puszikat adott mikor a nyakamhoz ért a fülembe suttogva beszélt ... végig az az érzésem volt hogy odafigyel és élvezi a társaságom .A masszázsrészről azért nem is tudok többet irni mert állandóan emelgettem a fenekem , mikor arra járt és türelmetlenül meg akartam fordulni , látta a türlemetlenségem rövid idő elteltével megfordultam ....
  • Levezetés:

    Itt mindenre 5 csillagot adnék , de nem pornós feeling hanem barátnős a legjobb értelemben .
    Az elején tisztáztuk , hogy mik a határok , de a fordulás után amint elkezdte a kényeztetést , bevallom nehéz volt úriembernek maradnom . A csúszka itt tényleg csúszka teljes testével folytatta a csúszkálást a testemen , közben olyan frenetikus franciás kényeztetésben(nf) volt részem hogy már kénytelen voltam szólni hogy én is kényeztetném . Tényleg annyira barátnő feeling volt hogy már úgy éreztem csak kihasználom a kedvességét , én is viszonozni akartam . Gyönyörű borotvált punci várt szerintem élvezte a kényeztetésem , majd 69-ben sikerült elélveznem . Az egész idő 1,5 óra volt de elrepült . a végén még felajánlotta a fürdetést is :) Az olajat is gyengéd mozdulatokkal "sikálta " le a testemről .
  • Elszámolás:

    Pontos , korrekt volt amit az egyeztetésnél megbeszéltünk . Semmi variálás . Érkezéskor az asztalra tettem .
  • Összkép:

    Az biztos hogy életem legjobb döntése volt meglátogatni őt , és bánom hogy eddig csak szemeztem a hirdetésével . Szerintem egy új visszajáró vendéget szerzett .
Happy Massage