• KIKI lingam

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves Sami1969!

    Köszönöm szépen a jó beszámolódat! Most nem vagyok akkora humorHerold kedvemben, (ez nem azt jelenti, hogy nincs jó kedvem) de hát ez, van, ezt dobta a gép, nem vagyok egy gép. :))

    Egyeztetés :
    Néha azon gondolkodom, hogy olyan szépen le van írva az adatlapomon, meg a bővebb infómon is a vállalások és lehetőségek. Nekem csak annyi lenne a dolog, hogy egy rövid tájékoztatást adok, és várom a választ, hogy jön-e az illető vagy sem.
    Node .
    A gyakorlat azt mutatja, hogy ennyi nem elég, mert nem szokták elolvasni az adatlapot. Elég nagy kár, mert a legtöbben azt sem tudják, hogy masszőrhöz, vagy szexpartnerhez akarnak bejelentkezni. Természetesen, te nem az a kategória vagy, viszont itt most kénytelen vagyok megragadni a nyilvánosság figyelmét, mert úgy érzem, erről beszélni kell, mert a fejekben nincsen rend.
    Gyakori az olyan bejelentkezési próbálkozás, hogy in medias res : akkor tudnék menni hozzád MOST??? (úgy, hogy még semmit sem tud) Általában ebből sohasem szokott lenni semmi, és az is lehet, hogy egy idő után ha így fog kezdeni valaki, akkor szó nélkül kinyomom.
    Nem tudom, hogy más hogy van vele, de a most azonnal az nálam az a kategória, amikor ismertebb forgalmi utakon kocsikázunk, és aki éppen szabad az út mentén, ahhoz lehet menni MOST AZONNAL . Akik lakásban laknak, azoknak általában kell némi IDŐ. Mondjuk nem árt randi előtt wc-zni, megmosakodni, kicsit enni pár falatot, inni, sminkelni, felöltözni. Ha az embernek nehezebb napja van, akkor igenis számít, hogy legyen plusz pár perc, hogy szociálisan befogadó legyen, és ne falja fel a látogatóját. Már akinek ez számít valamit ugyebár.
    És itt van a kulcs : Neked pl. egy ilyen apróságnak tűnő dolog számít. Nekem is. Már kellemesebb szájízzel vágok bele én is a készülődésbe.

    Tulajdonképpen ez jellemezte a találkozónkat, hiszen mindent elkövettél, hogy nekem is jó legyen, pontosan érkeztél, alaposan megfürödtél, illedelmesen viselkedtél. Így már nem volt nehéz dolgom nekem sem.
    Nem kellett attól félnem, hogy amikor nem figyelek oda, akkor esetleg hozzám akarsz érni, és komfortosan éreztem magam.
    Komolyan mondom, nagyon sokan példát vehetnének a hozzáállásodról. (Most itt meg kell jegyeznem, hogy az itt beszámolót írók majdnem egésze úriemberként viselkedett, és sokan azok is, akik tiszteletüket tették nálam, mert nem akarom, hogy úgy érezzék, hogy valami rossz történt volna, mert nem történt olyan, csak ugye most nem ugyanolyan hangulatú a reagálásom, és lehet, hogy más dolgokat hangsúlyozok, mint az előzőekben. )
    Most, hogy vége az apróbetűs résznek, elmondom, hogy én is remélem, hogy még találkozunk, várlak máskor is!
    Örülök, hogy hozzátettem a hétvégi kikapcsolódásodhoz! Fontosnak tartom én is a pihenést, hiszen ekkor regenerálódunk, és pihenjük ki a hétköznapok harcait, szóval nem mindegy, hogy milyen élményeket élünk át ilyenkor.
    Hát ki más lenne fontos , amikor belépsz az ajtón ? :)))

    Puszi : KIKI :)))

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam Kiki hirdetését. Egyszer korábban hívtam, úgyhogy tudtam már nagyjából, mit keresek, illetve kapok. Most is elsőre felvette, és nagyon kedvesen fogadta a hívásom. Jeleztem, hogy már beszéltünk, ennek ellenére elmondta még egyszer a kondíciókat, és 40 percen belül már mehettem is hozzá. Az, hogy a telefonba tisztázni szerette volna a feltételeket, számomra bizalomkeltő volt, mert azt jelentette, hogy mire odaérek nem fog változni semmi. Nála fontos, hogy nem lehet hozzáérni, ezt hangsúlyozta is a telefonba. Számomra ez nem probléma.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület forgalmas utcájából nyíló csendes utca. Villamos megáll a közelben, az utcában hétköznap volt bőven parkoló. Fizetős. A GPS is jól mutatja a helyet. Nekem külön jó a fekvés, gyalog 5 perc volt.
  • Helyszín:

    A lakás egy viszonylag új építésű házban található. Kiki érkezéskor pontosan elmondja, hogy hányadik emelet, merre forduljak, és hogy a szarvasok is segítenek az utamon. A bejárati ajtó közeledtemre nyílik, mögötte áll Kiki (de erről majd a következő fejezetben). A lakás szépen berendezett, hangulatos, tiszta és modern. És ami nagyon fontos, hogy jó meleg. Cipő levétele után Kiki megmutatja a szobát, ahol levetkőzöm. Halk hangulatos zene, és hangulatvilágítás fogad. A fürdőben sarokkád, sok-sok tusfürdő (a kedvencem is közöttük, de ez nem a reklám helye). Friss tiszta törölköző, szájvíz. A lakásban való közlekedést Kiki irányítja, erre azért van szükség, mert más is rendel, és nem akarnak váratlan találkozást. A szobában elég széles és masszív masszázspad, nagy tükör a falon, a polcon betárazva több féle dobozos üdítő. Kis asztalon 4-5 féle olaj. Fűtött törölköző tartó, ami nagyon praktikus, hiszen a masszázs végére meleg és száraz türcsi vár. Szobainas is van, és egy kis szófa asztallal. Az egész nagyon hangulatos és felkeltette a várakozásomat.
  • Lány külseje:

    Szóval, ahogy említettem, Kiki a bejárati ajtó mögött várja, hogy belépjek. Mosolyog rám, kedvesen fogad. Kezet fogunk és bemutatkozunk. Kiki már itt nagyon izgató és pozitív benyomást tesz az emberre. Átsejlő köntösben és szexi cipőben fogad. Sminkelve, két szexi copfba fogva a haja. Jól indul a találkozásunk. A képek sokat változnak, a mostaniak jobban visszaadják a külsejét és az egyéniségét (kisugárzását). A régiek között volt egy-két kevésbé szerencsés. Mindezzel azt akarom mondani, hogy egy nagyon vonzó, szép arcú, szép szemű, érzéki szájú, és kívánatosan gömbölyű jó alakú lány várt rám. Szép síma és puha a bőre (legalábbis gondolom, hiszen nem nyúlkáltam). A képekhez képest mindenképpen pozitív élmény volt. Amíg fürödtem ő várt rám, de már ruha nélkül. Illetve nem volt teljesen meztelen, egy szép nyaklánc fokozta az egyébként is izgató látványt. A külső mellett fontos, hogy Kikinek nagyon kellemes hangja van.
  • Erotikus masszázs:

    Egyórás masszázsra mentem. Hason feküdtem. Kiki megkérdezte, hogy símogatós, vagy gyúrós, erős, vagy közepes masszázst kérek. A közepeset választottam. Végig mellettem áll, egyik lábát felteszi az asztal szélére, ami csökkenti a távolságot. Nagyon kellemes, erős kezű masszázst kaptam. A fenekem átgyúrásánál ő is feljött az ágyra, hogy kellő súlyt adjon a kezének. Hamar megtalálja a lábam között a legérzékenyebb részt, és egy határozott mozdulattal hátra is húzza a zacsival együtt, ami nagyon izgató volt. Sok-sok simító, mozdulat között, mindig oda-oda téved a keze, fokozatosan rátérve az erotikára. Nem tart sokáig a masszázs, kb 10 perc, pedig nagyon finom. Megfordít Kiki, és mostmár az intim részek vannak a középpontban, bár egyik kézzel azért eljut a mellkasomig, illetve a lábszáramig. Nagyon intenzív, 40 perc következett. Húzó, csavaró, szorító mozdulatok, nyomás a vessző tövére, kívülről a férfi gátra, a herékre. Jó kezekben vagyok, érzem, gyakorlott mozdulatok, felhúznak, aztán elengednek. Kiki kéri is, hogy jelezzem, ha közel járok. Kétszer jelzem, jópárszor ő érzi magától. Mivel nem voltam még lingam masszázson, az elején nem tudtam, hogy ez hogy lesz 40 percig élvezetes. Most már tudom! :-) Nagyon jól éreztem magam, és egyszer csak azt vettem észre, hogy Kiki nem lassít. Akkor megkérdeztem, hogy most már elengedhetem-e magam, ő pedig mosolyogva mondta, hogy igen, de ha tudom, tartsam nyugodtan vissza. Megpróbáltam, de Kikinél erre már nem volt esélyem.
    Az egész masszázs csodálatos érzés volt. Kiki végig mosolyog, belenéz a szemembe, és dúdol, énekel, mintha játszana a szerszámon, és mintha ő is kifejezetten élvezné a közös zenélést. Imádtam!
    Vagy őt néztem masszázs közben, a szemét, a száját, a nyaklánca alatt himbálódzó formás melleit, a szakértő kezeit, vagy a tükörben az egész Kikit, ahogy játszik rajtam.
  • Levezetés:

    Ide most nehéz újat írni. Az egész ottlétem egy kényeztetés volt. Attól kezdve, hogy beléptem, végig én voltam a fontos. A kényeztetés lényege a lingam masszázs, ami tényleg nem csak egy hosszú kézi levezetés, hanem egy igazi kényeztetés, gyógyászati kezelés. Kiki önmaga a személyiségével, a kedvességével és a hangjával a kényeztetés. Mindenkinek ajánlom!
  • Elszámolás:

    Azt hiszem a prosztata masszázs az extra nála, de ezt nem próbáltam ki.
    A rózsaszálakat a végén az asztalra tettem, Kiki távolról nyugtázta. A rózsaszálak száma a pesti szinthez képest átlagos, a szolgáltatás minőségéhez képest viszont nagyon kedvező.
  • Összkép:

    Egy nyugodt nap közepén, a hétvége előtt érkeztem hozzá. Kiki ehhez a nyugalomhoz hozzátett még egy lapáttal, és úgy távoztam, hogy feltöltődtem testileg és lelkileg is. Első alkalommal voltam nála, ilyenkor a szokatlanság miatt nem szokott minden rendben lenni, de Kiki nagyon természetes, és kedves, pár perc után olyan volt, mintha már többször látogattam volna. Úgy fejeződött be a masszázs, hogy semmi hiányérzetem nem volt. Utána fény derül az üdítős dobozok rendeltetésére is. Kiki csak rád koncentrál, megadja a tiszteletet, de fontos, hogy te is tiszteld őt, tartsd be a játékszabályokat. Akkor ő elhalmoz minden jóval, és úgy enged el, hogy már másnap vissza akarsz menni. Köszönöm Kiki! Csodálatos vagy! Még találkozunk (remélem!)!
Happy Massage