• Nadett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jelzett az értesítés, hogy egy régi hirdető újra elérhető, én pedig azonnal lecsaptam a VTR gombra, amit Nadett 2 percen belül vissza is igazolt. Mondhatni, nagyon megörültem ezen fejleménynek.
    Később még kértem egy 15 perces csúsztatást, de ezt is könnyedén abszolváltuk.
  • Megközelítés:

    Ismert Marina parti létesítmény, nagyon kényelmesen elérhető mind autóval, mind tömegközlekedve - közelben busz, metró - mind bringával (hallod, Phil? :) ) A parkolás már kicsit nehézkesebb, de nagyban függ a látogatás időpontjától, most, a hétvégi délutánra való tekintettel vadásznom kellett a parkolóhelyet, de sikerült az utolsó szabad lehetőségre lecsapnom. Amennyiben valaki mégse találna helyet, 5 percnyire van a Duna Plaza parkolója, nekem erre most nem jutott volna időm, picit késésben voltam.
  • Helyszín:

    három játszóhelyiség van, nekünk most a középső lett kijelölve. Falon hatalmas tükör az óriási franciaágy mellett, komód a zenedobozzal, beépített szekrény ugyancsak tükrös ajtóval, illetve szobainas. Túl sok hely nincs az ágy mellett mozgolódásra, de nem is kell, cserében az ágyon simán lehet tájékozódási versenyt is rendezni, akkora.
    A fürdő viszont hatalmas, nagy kád paravánnal, sok tusfürdővel, szájvízzel, amit csak szeretnénk. A törülköző a megszokott friss, puha és nagyon jó nedvszívó.
  • Lány külseje:

    A Szőke Angyal felfrissülve tért vissza, még szebb, mint volt. Bár saját elmondása szerint hízott, de ez érzéki csalódás lehet csak szerintem, még jobb, mint volt valaha. Kerek popsi, keskeny derék, pici izgalmas cickók, selymes, rövid szöszke haj, hátul tüsire nyírva, és az elmaradhatatlan tetkók. Hatalmas csábító szemei fekete keretes szemüveg mögött mosolyognak, és csókos szája már belépéskor is megmozgatja a fantáziát. Combfixben és szexi fekete kombinéban fogadott, alatta egy falatnyi fekete tangát csak jelzésértékűen viselt.
  • Erotikus masszázs:

    Odalentről rácsörögtem, nem vette fel, majd két perccel később már igen. Már kezdte is a froclizást, hogy tudnom kéne magamtól is - persze hogy tudom, de nem törhetek csak úgy rád, replikáztam vissza. A kaputelefon megint szívatott, a lift hívógombja is, de nagy nehezen csak felértem remegő lábakkal, hiszen már 1 hónapnál is több telt el az utolsó randi óta.
    Nyílt az ajtó, kedvesem pedig trükkösen elbújt az ajtó mögött, bár ez eddig nem volt szokása. Sőt mitöbb, először csak puszival kínált, de amint megkapta az ajcsi nasikát, már csókkal is jutalmazott. Lerúgtam a cipőt, majd követtem a kisszobába, ahol nem túl kecsesen a szobainasra szórtam a ruháimat, miközben csacsogtuk az elmúlt időszakot, majd egy kis noszogatás következtében elvonultam fürdőirányba.
    Mire visszaértem, Nadett is visszatért egy kis frissítővel, ami viszont aktuálisan engem nem nagyon hozott lázba - nem úgy mint Nadett. Kerülgettük picit egymást a szűk helyen - mint macska a forró kását - de csak felkeveredtünk a focipályányi ágyra, vad csókolózás közepette.
    Elhenteredtünk, csókolóztunk, mértéket vettünk mindenfele egymásról, körbejártuk egymás nyakát, arcát, fülét, amit csak hirtelen találtunk, a kezem egyszerűen nem tudott Nadett fenekéről elszakadni, maximum, ha a mellét kerestem.
    Igencsak útban éreztem az "öltözékét", ám nem akarta csak úgy ledobni, mondván, ez most marad, szóval vázoltam neki, hogy két opciója van, vagy leveszi a babydoltt, vagy letépem, mire felháborodottan közölte, hogy az első variáció jöhet csak szóba, ergó, a babydoll repült.
    Én megkérdeztem, Kedvesem pedig közölte a kívánságait - élvezni kíván, lehetőség szerint sokat és emlékezeteset - majd kecsesen hasra vágta magát, hogy hajrá. Fogalmazzuk meg úgy, nem sok masszázst kapott, de simogatást igen, harapást és csókot a nyakába és a fülére, sőt, még kerek fenekébe is bele-beleharapdáltam, amit nagyon csikisen élvezkedett. Egy finom mozdulattal megfordítottam - csak egy "kicsit" volt segítőkész, kb atomvillanás sebességével pördült a hátára - és máris ráraboltam az ajkára és a cickóra. Őrületes élmény Nadettel smárolni, miközben a mellét markolom finoman, és azonnal jelzi is, hogy ez neki is izgalmas - mi az hogy! A bimbók azonnal keményednek, de közben babapuhák maradnak a végük pedig karcol. Tenyerem már az ölébe simul, Nadett pedig még jobban élvezkedik. Sodrom le a bugyit, a tündér segít a csipőjét megemelve, és már érzem is a kezemmel, hogy mennyire nedves. Nem bírom ki, kis simogatás után bele kell csókolni. Mi az hogy, rácuppanok, és nem kell neki sok idő, hogy tekergesse és igazítsa kelyhét a számra, ahogy neki a legizgalmasabb. Csurog a leve a számon majd felsikolt és kuncog egyet. Mindketten ledobjuk a szemüveget, majd visszatérek a szájához a csókomért, majd következnek a cicik, és közben simítom megint a csiklót, de nagyon érzékeny, így inkább a számmal közelítem megint. Ő se tétlenkedik, most már nyúl is a farkam után, majd rácuppan.. Hát ez így nem lesz jó, biztos, hogy nem bírom soká. Átfordulunk 69-be, jajj amit ez a lány művel velem. Hiperérzékeny leszek tőle, nem tudok a puncira koncentrálni így, ezért lefordítom magamról és a lábai közé vetem magam.
  • Levezetés:

    Ettől elszabadul a pokol... Nadett emelgeti a csipőjét, nyomja a számhoz - mit a számhoz! a számba - a punciját, szorítja a combjaival a fejem, már majdnem kiegyenesedem vele amikor újra elröppen... Majd lebasz, hogy mér engedtem ki. Engedett ki a fittyfene, te lány! te húztad le magad a számról - de tényleg, olyan erő és energia van ebben a pinduri lányban, amit sose lehetne kioltani. Felvetem, mit szólna, ha bepozícionálnám a lusta pasi pózt, mire kecsesen-kegyesen int, hogy csak tessék, én vagyok a vendég. Azt is felvetem, hogy egy lassú gyengéd szopást kérek. Ingatja a fejét, hogy olyat nem tud. Dehogynem tudsz, kisangyal, már demóztad annakelőtte. Hátjó, válaszol, és akkor jön egy újabb ördögi száguldás. Amit Nadett művel a kezeivel és az ajkával, az valami őrületes. Hol a golyókon cuppog, hol a makkomat szívja, hol tövig a torkában tart. Felvonultat egy teljes repertoárt, a gyengéd szopás csak pillanatokra van jelen, de kit érdekel? Elragad ez a gyönyörűség magával, ugyan sokáig akarom élvezni, de elérkezik az a pont, amikor nem tudom tovább tartani magam.. Megkíváncsiskodom, szóljak-e mielőtt robbanok, de csak visszamorog, ki nem engedve a szájából, hogy felesleges lesz, így megadom magam és felrobbanok.. hiába élveztem el, ki nem engedne, még csókolgat, cuppant... Majd feljön és csókkal köszönt, rámfekszik és boldogok vagyunk. Beszélgetünk, majd egy gyors fürdőlátogatás következik, újabb beszélgetés. Jól lehet vele kommunikálni is. :)
    Aztán észhez kap, és jelzi, hogy van még egy kis dolgom vele... Naná, én is így gondoltam... Most én vagyok szélvész, és mindenét csókolom, simogatom, majd újra a lábai közt találom magam, és megint nem kell sok, hogy fél méterrel az ágy felett lebegjünk - idáig tolja fel ugyanis a csípőjét - majd körbefon a combjaival - most nem fogom tudni elhibázni, mert nincs egy centi mozgásterem sem - aztán egyszer csak elkezdem hiányolni az oxigént, ahogy a kezével tolja a megfelelő helyre a fejem, combjai satukent a nyakam és a fejem körül... majd megkönyörül és elélvez újra. Hatalmas levegővétellel hördülök, ahogy szabadulok - megállapítom, így szeretnék meghalni - visszakérdez a puncimba fulladva? Pontosan, válaszolom, de nem sok híja volt most sem:)

    Lassan eltelik az időnk, még van pár perc csacsogás, kis évődés, humorkodás, majd elkísér a fürdőbe, lemossa a hátam, és mire visszatérek a szobába, ő is ott vár rám. Sajna rohanni kell, de majd legközelebb folytatjuk innen...
    Ajtóban csók és egy újabb felejthetetlen élménnyel távozom
  • Elszámolás:

    Szokás szerint a végére hagytuk - ajajj, hát nem majdnem elfelejtettem? Úgy kaptam észbe, ez a nő elveszi az eszemet, visszafordulok és kiteszem a komódra. Szokásos pesti rózsacsokor az NFVSZ extrával együtt is.
  • Összkép:

    Nadett az a lány, aki mindig csúcsra járat. Pezsgővé válik a legszürkébb nap is. Gyanítom, most, hogy kipihente magát, és újra elérhető, vélhetően igen kapós lesz, ez viszont nem véletlen, nagyon odateszi magát, az egész lényével. Kicsit vadabb mint egy átlagos masszázslány, de ez az egyik szexepilje. Körbepörgi a randit veled, és magával ragad.
    Köszönöm Tündérke az újabb randit, mindig óriási élmény vagy nekem!
Happy Massage