• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó ideje próbálkoztam már VTR-en de nem jött össze a tali. Telefont ragadtam hát és néhány próbálkozás után sikerült egyeztetnünk, nagy örömömre. Ayse saját maga kezeli a telefonját és ez kifejezetten jó dolog, mivel így a személyes tali előtt hallani a kedves és szimpatikus hangját.
  • Megközelítés:

    Marina part jól ismert részén. Itt találhatóak a legjobb kis kéjbarlangok. Ez a hely nekem új de a szomszédságában van egy olyan, ahová már csukott szemmel is odatalálok. Parkolás általában nem probléma, pláne napközben.
  • Helyszín:

    Kultúrált, tiszta lakás. Minden igénynek és a célnak tökéletesen megfelel. Volt egy kis malőr a zuhanycsővel de gyorsan megszereltem. Jeleztem a problémát és meg lettem nyugtatva, hogy nem én tettem tönkre, másnap fogják cserélni. Ayse elmondta, hogy az előző is tönkrement és Ő cserélte azt le egy gyári hibásra de másnap ismét cseréli egy jóra. Az, hogy ezt saját kezüleg intézte, nálam újabb plusz pont. A fürdő, a szoba és az egész lakás rendben van!
  • Lány külseje:

    Ayse egy nagyon kellemes és kedves természetű hölgy. Intelligens és eszeveszett dögös. A tükörben szemlélve egy bombázó ügyködött rajtam. Nekem tetszett, méghozzá nagyon is. Bizonyos pózokban (franciázás közben, pucsítva, oldalról a tükörben)
    teljesen Pamela Andersonhoz hasonlított (még a Baywatch időszakból) és ez számomra sokat hozzáadott az élményhez. Nagy favoritom volt Pamela akkoriban. Elnézést a hasonlítás miatt, talán Ayse elnézi nekem.(?)
  • Erotikus masszázs:

    Nem ez volt a fő indok, amiért felkerestem és ez akkor sem változott bennem, amikor személyesen is megismerhettem. A testalkata rendkívül nőies és még magasabbra emeli a két bitang jó cickó. Ezek voltak a fő okozói, hogy a massz annyira nem izgatott de azért kaptam egy jó erőset. Van benne erő, nem az a simogatós, inkább a kipréselem belőled a szuszt is stílusú. Összességében a masszázs is tetszett. A vádliktól haladva felfelé intenzíven át lettem gyúrva. Volt idő amikor rendszeresen jártam masszőrhöz és voltak akik nem tudták hozni ezt a szintet, pedig ott aztán az lenne a lényeg, főleg ha még kéri is a vendég, hogy jó erős legyen. Ayse ebben is remekel!
  • Levezetés:

    1,5 órás randinak megfelelően egy nagyon finom franciázást kaptam majd massz és végül egy tartalmasabb szaxi ami igen jó emlék marad bennem. A technika igazi otthoni, barátnős és olyan finom és kellemes, hogy órákig élvezném ha tehetném. A második felvonás kicsit elhúzódott de türelemmel lettem kezelve és kielégítve. A golyszlik is finoman kezelésbe lettek véve és ez kifejezetten jól esett. Nem volt semmi vadulás, inkább csak érzéki kényeztetés. Ez nagyon is el lett találva mert pont erre vágytam! Isteni volt! Véleményem szerint Ayse sok figyelmet fordít arra, hogy partnere éppen milyen állapotban van és mire vágyakozik. Itt is kimagasló figyelemmel a vendég felé. Respect!
  • Elszámolás:

    A nem is annyira új Pesti átlag, ami teljesen rendben van ha ilyen szuper kezekbe kerülök. Jó élmény volt, megérte és köszönöm!
  • Összkép:

    Első benyomásra is szimpi de az idő múlásával egyre kellemesebb társaság Ayse. Dögös, igazi bombázó és mellette mérhetetlenül kedves. Relaxálni és egy jót beszélgetni és élvezkedni elsőrangú! Minőségi élmény egy különleges nővel!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-02-08 22:34:28
Happy Massage