• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mostanában VTR-en szoktam megkeresni a hirdetőket. Rászűrtem, ki az aki így hirdet. Csupa jót olvastam róla. Rengeteg Istennős beszámolót írtak a kedves makktársak, ami nem gondolom, hogy a véletlen műve lenne. Egy hétre előre kértem az időpontot. 24 órán belül el is fogadta. Azzal a kéréssel, hogy 1-2 nappal előbb csörgessem meg. Szombati időpont reggeli órákra kiválasztva. Pénteken telefonáltam, de nem tudtam vonal végre kapni. Sms-ben azért jeleztem érkezési szándékomat. Szombat reggel megcsörgetett, a címet megadta, és 5 perc haladékot kért.
  • Megközelítés:

    Kocsival közelítettem meg a Xlll. kerület Árpád hídtól északra eső részét, a rendőr palotától pár saroknyira van. Az Aldival egy háztömbben. Én a bevásárlóközponttal szemben találtam pont egy szabad helyet. Pont az építkezés előtt. Hétvége révén nem fizetős, hétköznap viszont az. Waze pont a címhez talál. Metróvonal mentén tömegközlekedéstől 5-10 perc gyalogosan. Egy indiai kifőzdével átlósan szemközti oldal.
  • Helyszín:

    A ház újépítésű, diszkrét bejutással. Főbejáraton belépve egy kis előtér fogad. Két lift segíti a fel-lejutást. Az emeleten kétszer jobbra, és az ajtó nyílik is. Belépve a figyelmed biztosan nem a lakást fogja fürkészni, abban biztos lehetsz. Ami megragadt bennem, ajtótól jobbra van a fogas, kabát marad kint. Csak az ő cipőjét láttam, szerintem egyedül fogad. A nappali rész egy szekrénnyel lehatárolva. Jobb, mint a függönyös megoldás. Fürdő tiszta, rendezett, tusfürdőkből széles a választék. Szájvíz, kispohár, dezodor szintén van. A szoba sötétített, halk szerintem melankólikus zene szól, de erről majd később bővebben. Franciaágyon élvezheted a társaságát. Szobainas, kispad szintén, másik sarokban egy kis fotel tükörrel. Izléses.
  • Lány külseje:

    Istennő, Istennő, Istennő. Már a megpillantásakor biztos voltam benne, ha semmi nem történik, akkor is megérte minden vele töltött lopott pillanat. Engem kilóra megvett, szóval objektív véleményre ne is számítsatok tőlem róla. Tudok tényszerű lenni, csak nem vele kapcsolatban. Ajtó mögül felbukkanva egy Pocahontas fogadott. Nagyon szép arca van, barna gyönyörű hosszú hajjal, fürkésző tekintettel. Viselkedésre egy határozott cégvezető jut eszembe róla. Nincs mellébeszélés, vihogás, üres témák. Teste és arca tökéletes arányban egymással. Nekem a szőkék az eseteim, De ő A kivétel. Valahol pedig egy igazi nő is benne lapul, aki érti a férfi lelket. Hajlik amennyire kell, de a tartása megvan. Mit is írhatnék még? Ha a nagy lényeg nem ment át, akkor a hiba bennem van. Valós 30 éves álomnő. Jobbat nem tudok mondani.
  • Action:

    Szokásos körök után, megkért helyezzem magam kényelembe. Két kezemmel hátradőlve az ágyra ültem. Ő követett törökülésben velem szembe helyezkedett. Élvezetem a társaságát. Nem rohantam le, ő sem támadta egyből meg az embert. Beszélgetni kezdtünk. Annyira jó volt, hogy nem is akartam abbahagyni. Megtárgyaltuk az ilyenkor mindenkiben felmerülő kérdéseket. Megdícsértem, elmondtam miért is tartom őt csodálatos nőnek. Mosolyogva fogadta bókjaim. Alig hallhatta már ezeket pár kollégától pár százszor. Érdekes volt az ő szemszögéből hallani a női oldalt. Fekete melltartó és bugyi volt rajta. Már vagy 20 perce beszélgettünk, mikor rám parancsolt, most már helyezzem magam tényleg! kényelembe. Engedelmeskedtem. Hátradőltem és kíváncsian vártam a folytatást előkerültek formás keblei. Minden igazi. Csókolgatni kezdte a velem egykorút. Nem az a sietős fajta nő, inkább a módjával csináljuk meg, de azt alaposan típus. Nagyon szépen felvezette, foglalkozott a golyóimmal, tövével, hegyével, mindennel. Változatosan ügyködött rajtam, néha fel-fel pillantva. Arcának szépségét csodáltam, hosszú tömény haja rám zúdult. Imádtam. Ittam magamba minden pillanatát. Elkezdett egyre komolyabbá válni a tevékenysége. Éreztem, itt kérem kivégzés lesz. A zene engem mindenben befolyásol. Ami a háttérben szóló és általam melankólikusnak tituált zene a hatása alá kerített. Megkértem kapcsolja ki, mert zavar az elélvezésben :D Szerintem kiakasztottam és nem is hitt a fülének. Hitetlenkedve, de eleget tett a kérésemnek. Visszatérve bosszankodva állapította meg, hogy most kezdheti elölről az egészet. Na de egy Istennővel így sem tudsz ám kifogni. Türelmesen vett ismét kezelésbe. Pár perc és újra a szájában lüktettem. Kéz és szájmunkával röpített a fellegekbe. Elkacarásztunk a zene befolyásán. Elmondta, hogy csalódott, mert többet várt. Megnyugtattam, hogy mindez nem neki szól. Elmeséltem neki pár dolgot a jelenlegi életemből és stresszforrásból, amik miatt most ezzel tökéletesen elégedett vagyok. Ő is megosztotta Velem cserébe a múltját. Annyira jó volt vele, a kis köntösében a térdemre ültettem, úgy hallgattam. Mintha ezer éve ismernénk egymást, Nagyon érdekes és jóleső élmény volt. Valaki egyszer nagyon jól fog vele járni.
  • Elszámolás:

    Az elején az asztalra tettem. Pesti átlag. Szó sem esett az egészről. Extrák? Nekem maga a lénye extra. Virágycsokrok nyilvánosak.
  • Összkép:

    Életem egyik legjobb találkozója. Csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni. Ezen a napon a lelkünk szeretkezett egymással. Ritka,de ezek szerint ilyen is van. Igazi nő, igazi másodpercek, minden másodperc vele egy élmény. Fokozni nem tudom, és már nem is szeretném. Biztosan még látni fogjuk egymást. Vigyázzatok rá!
Happy Massage