• Niki_és_Bunny

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel a közel múltban volt Nyuszi szülinapja ezért szerettem volna meglepni, hogy ez sikerüljön Niki segítségét kértem. Nikivel a januári randink során vázoltam a tervemet ami neki is tetszett. Nikit megbíztam hogy nyomozzon Nyuszi után hogy mit szeret(ne) kapni. Niki pár nappal írta is nekem hogy a nyomozás sikeres volt és küldte az információkat.
    Mivel csak úgy tudtam intézni a napomat hogy csak délután jó nekem,és mivel 3 órát terveztem eltölteni a lányokkal,de a rendelési időn csúsztam volna így kérdéses volt hogy Niki tud-e végig maradni.Randi előtti napon hívtam Nikit és megbeszéltünk mindent és közölte hogy tud maradni végig. Ennek nagyon örültem.
    A terv lényege az volt hogy páros randi lesz de Nyuszi nem fogja tudni ki lesz a vendég.
  • Megközelítés:

    Forgalmas tömegközlekedési csomópont közelében rendelnek a szép hölgyek, én autóval érkeztem, parkolás a ház mellett ingyenes.
  • Helyszín:

    Nyuszi lakása volt a tetthely.
    Panellakás sokadik emelete a randi helyszíne, nem kell aggódni, lift repít a kéjek birodalmába.
    Fürdő tiszta, mindennel felszerelt (még WC papír is van akinek szüksége lenne rá), ágy méretes, kellően puha rugózású. Minden adott a pajzánkodásra.
  • Lány külseje:

    Nyugodtan lehet mondani hogy elfogult vagyok de szerintem is ez így van. Ők szerintem a világ két legszebb hölgye.
    Minden megvan bennünk amit egy férfi kívánhat, akár szellemileg akár testileg.Nagyon okosok,viccesek,nagyon tájékozottak és hát nincs rá szó hogy mennyire gyönyörűek.
    Azért megpróbálom leírni őket.
    Niki arccal is hirdet így nála nincs zsákbamacska, aki megnézi a képeit tuti nem fog csalódni, élőben sokkal szebb.
    Gyönyörű kék szemei vannak,amik azonnal rabul ejtenek mikor meglátom Őt. Ahogy egyszer Caristo barátom írta róla "Niki a gyönyörű szemeivel a világ békét elhozná a földre" én ezt megtoldanám még annyival hogy nem csak a földre, hanem világegyetemben is.
    Amikor mosolyogni látom őt akkor megszűnik számomra a külvilág és csak Ő van.
    Hatalmas eredeti mellei vannak amik jól reagálnak a kényeztetésre és Niki is szereti ha törődnek velük.Nevük is van Inci és Finci.
    Hasát külön imádom puszilgatni. Punci teljesen csupasz, illatos és a puncinak is adott nevet: Fincsi. És tényleg fincsi az egyik legfinomabb amit nyaltam.
    Az egyik új rucijában várt amit a héten vett. Nagyon szexi volt benne,igaz az ikrek mindig kiakartak esni :)

    Nyuszi igaz arckitakarással hirdet, de gyönyörű arca van. Huncut, mosolygós arc és szemek, nekem pont megfelelő magasság, bomba test, formás fenék és lábak, és persze az ikrek.
    Gyönyörű barna szemei vannak, mosolya épp úgy rabul ejt mint Nikié.
    Bunny-nak igaz nem eredeti mellei vannak de ha nem tudnám nem mondanám meg róluk hogy nem igaziak,de így is tökéletesek.
    Nyuszi is szereti ha kényeztetik a melleit és jól is reagálnak rá.
    És hát a popsija valami gyönyörű,számomra az ő popsija a tökéletesség megtestesítője.Rajzolni nem lehetne szebbet.
    Puncija csupasz és mindig illatos.
    Nyuszihoz még nem tudtam úgy menni hogy ugyanabba a ruhába várjon amiben már egyszer láttam. Mindig meglep valami újjal, igaz most nem tudta hogy én jövök de most is sikerült egy új ruhában látnom.
  • Action:

    Előre szólok hogy ez a beszámoló elég hosszúra sikeredett ezért mielőtt belekezdesz hozzál popcorn,kávét vagy sört vagy amit inni akarsz,lehet szükséged lesz rá.
    Mivel utóbbi pár beszámolómban megkaptam hogy hosszan írok,ezért most írok egy rövidet is azoknak akik nem tudnak olvasni vagy csak nem akarnak.

    Íme a rövid változat:

    Megjöttem, ruhát levettem ,fürdés, francia majd szex mindkét lánnyal,pihi,duma,újabb francia majd szex csak Nyuszival. majd újabb pihi,duma, francia és újabb szex mindkét lánnyal.
    És végül de nem utolsó sorban tipli.
    Remélem ez elegendő infó volt hogy el tud dönteni érdemes-e meglátogatni őket.

    Most pedig jöjjön az IGAZI beszámoló:

    Mivel Nyuszi nem tudta hogy én jövök,ezért Nikivel megvolt beszélve hogy ha csöngetek akkor Nyuszit küldje be a fürdőbe pár percre,hogy elő tudjunk készülni a meglepetéssel.
    Pontban egészkor csengettem,(mivel már fejből megy a kapukód) nyílt is az ajtó ,majd lifttel felmentem a szokásos emeletre.Niki az ajtóban már várt rám,beléptem cipő kabát le gyorsan.
    Az ajándékot már Niki felhozta magával mikor megjött Nyuszihoz, de én még egy tortával is készültem.Eközben már Nyuszi nagyon kiakart jönni a fürdőből,de Niki ügyes volt és rá zárta az ajtót :)
    Tortát kivettem a dobozból és meggyújtottuk rajta a tűzijátékot és ekkor jöhetett ki Nyuszi a fürdő rabságából.
    Nyuszi nagyon meglepődött, majd odalépett hozzám és átadtam neki a tortát és kaptam tőle egy hatalmas csókot.
    Ezután jöhetett az ajándék bontás. Sikeresen kibontotta őket ,aminek nagyon örült.Újabb csók volt a jutalmam.
    Beszélgetni kezdtünk és megegyeztünk hogy kóstoljuk meg a tortát,mert úgyis kell majd a plusz energia. Nyuszi hozott tányérokat és evőeszközt, majd elkezdte szépen felvágni a tortát. Torta evés közben tovább folytattuk a beszélgetést és jókat röhögtünk.
    Majd elküldtek a lányok fürdeni.

    Fürdés közben Niki megviccelt mert jöttem volna ki az fürdőből és én rám is rám zárta az ajtót.Kicsit bent tartott,de végig viccelődtünk, majd kiengedett az ajtó mögött megbújt majd magamhoz húztam és megmarkoltam a formás popsiját és mondta hogy ezt még visszakapod ő pedig beiszkolt az ágyra nevetve.
    Nyuszi az ágyon figyelte a mi kis előjátékunkat.
    Feltérdeltem az ágyra és Nyuszi egyből kisajátította a játékszerét, Niki addig felállt az ágyra és így a mellei a számmal voltak egy vonalban.Nem volt mit tennem elkezdtem nyalni falni azokat a gyönyörű ciciket. Néha pedig Niki egy csókért hajolt, nagyon finom az ajka és a nyelvét is használja.Istenien csókol. Közben én a fenekét markolom és a melleit markolászom.
    Majd egyet gondolt és most ő is akart volna játszani a velem egykorúval,de ezt Nyuszi nem így gondolta.Nem engedte ki a szájából a velem egykorút,de egyszer csak egy pillanatra kiszabadult a velem egykorú Nyuszi szájából amire Niki azonnal le is csapott így most már az ő szájában voltam.
    Gyönyörű látvány volt ahogy a két angyal fel váltva franciázik. Mindketten másképpen franciáznak, Niki a lágyabb (de tud ő vadul is) Nyuszi pedig a vadabb stílust képviseli.Számomra mindkettejük technikája tökéletes.
    Majd elkezdték a velem egykorú 2 oldalát nyalogatni és a környékkel is foglalkoztak.
    Nyuszi mondta hogy feküdjek csak a hátamra és Niki pedig üljön az arcomra. Így is történt Niki ráült a számra és én elkezdtem nyalni az isteni punciját közben felváltva franciáztak továbbra is.Niki élvezte a ténykedésemet jól hallhatóan közölte velem.Közben Nyuszi hozott egy gumit és felhúzta a velem egykorúra és beleült. Elkezdett Nyuszi vadul lovagolni rajtam, ahogy a testünk összeért egyre hangosabban csattogtunk, közben én megállás nélkül kényeztettem Nikit, egyik kezemmel az ő egyik mellét markolásztam a másikkal pedig Nyuszi melleit fogdostam.Majd Niki úgy helyezkedett hogy ki lássak a puncijából és így igaz hogy nem tudtam őt tovább nyalni,de láttam Nyuszit ahogy vadul lovagol rajtam,mikor kicsit elfáradt Nyuszi, jött Niki és most ő kezdett el lovagolni rajtam. Amikor Niki lovagol rajtam az egyik gyengém ilyenkor sokszor fel kell magamban idéznem a szorzó táblát.Nikinek olyan technikája van hogy azt nehéz megállnom hogy ne robbanjak el hamar,de szerencsére itt volt Nyuszi és segített el terelni a figyelmemet ,mert mellém feküdt és kérte hogy ujjazzam meg a punciját.
    Közben egyik kezemmel ujjaztam Nyuszit a másikkal pedig hol Niki melleit fogdostam hol a fenekére markoltam és közben néha vad csókolózásba forrt össze a szánk.
    Niki is ki lovagolta magát így most én következtem rögtön doggyba fordult és én már újra bent voltam a forró puncijában.Közben Nyuszi Nikivel kezdett el csókolózni, na itt lassítanom kellett a tempón mert robbanás közelbe értem megint ettől a látványtól másfelől megnehezítettem Nyuszi dolgát hogy csókolni tudja Nikit.
    Majd mikor befejezték Nyuszi elém állt és így a mellei a számmal voltak egy vonalban.Nikit tovább döngettem míg Nyuszi melleit nyaltam faltam, kemény popsiját markoltam.
    Mivel közel voltam a véghez,de éreztem hogy Nikinek sincs sok már hátra így próbáltam visszatartani amíg Niki célba nem ér.Sikerrel jártam és szinte egyszerre élveztünk el. Amíg lenyugodtam addig Nyuszival csókolóztam, ezután egy kis tisztálkodás következett.
    Mivel még az első óra végén jártunk így időnk volt bőven,jókat beszélgettünk a lányok elmesélték milyen volt a mozi ahol előző nap voltak, de rendesek voltak nem lőttek egy spoilert se mert én meg vasárnap megyek megnézni.

    Nikivel beszélgettem,erre azon kaptam magam hogy Nyuszi szájába került a velem egykorú. Niki ezt láttán ő sem tétlenkedett és megpróbálta oda fúrni magát,de ismét elsőre sikertelenül Nyuszi nem engedett el.
    De Niki elejtett egy meggondolatlan mondatott hogy mi lenne ha be tortáznák a velem egykorút.Nyuszinak ez tetszett így át adta Nikinek a velem egykorút míg ő kiszaladt hozni egy kis tortát. Vissza jött Nyuszi és egy kis tejszínhabbal végig kente a velem egykorút. Mivel ilyenben már volt részem egy másik lánnyal így engem nem zavart.De mivel Niki ötlete volt az egész így neki kellett lenyalni a tejszínhabot ( szegény nem nagyon szereti a tejszínhabot), Nyuszi is segített ebben hogy eltűnjön rólam a hab,de Nyuszi összekente Niki haját erre elkezdtünk nevetni rajta mire én is kaptam az arcomra habot és Nyuszi is.Megint egy izgalmas előjátéknak lehettem szemtanúja.
    Miután letisztogattuk egymást, közben Niki kiment a fürdőbe lemosni a hajából a habot ,addig Nyuszi beöltöztette a velem egykorút.
    Doggyba kezdtük el, Nyuszinál pedig ez a gyengém ilyenkor ismét előkerül hamar a szorzó tábla.
    Mivel már elég nedves volt így könnyen becsusszantam a forró punciba,nem kellett itt lassan tolnom,most mehetek egyből egy komolyabb tempó.Amíg Niki visszaért ez a csattogós tempó volt végig,amit Bunny kellő hangerővel díjazott.Niki mellém állt és elkezdtem nyalni a cickóit közben Nyuszit toltam tovább,de Nyuszi hasra feküdt engem pedig magával rántott a lábaival így nem csúsztam ki belőle.Melleit megfogva tovább járattam ki-be a velem egykorút közben pedig a nyakát fülét csókoltam.
    Ez így is ment egy jó darabig mikor Nyuszi egyre hangosabb lett és egyszer csak elélvezett,pár másodpercre rá én is követtem őt. Nikinek annyit mondott ezután, látod egy igazi úriember bevárja a hölgyet.
    Hát nem volt könnyű,de ezért megérte.
    Még egy darabig így maradtunk,majd ismét jött egy kis tisztogatás.
    Újabb beszélgetés és folyadék pótlás következett,de most egy kicsit hosszabb szünetet tartottunk.

    Mikor ismét éreztem magamban az erőt, elkezdtem Nyuszi testét puszilgatni,kellően felhúztam őt is és magamat is ekkor a hátamra feküdtem és a két lány pedig befészkelték magukat a lábam közé.
    Hol felváltva franciáztak hol pedig csak a velem egykorú oldalát kényeztették, és a környékkel is törődtek.Mikor kellően felállítottak, gumit kaptam és most Nyuszival következett a kedvenc pózom a híres Nyuszi-póz.
    Közben Niki a hátam mögé került és elkezdte a melleit hozzám dörgölni és simogatott ahol csak ért,hol a hátamat,mellkasomat, és néha pedig a combomat.
    Majd most Niki következett,de elsőnek még egy kis ciciszex jött vele. A velem egykorút behelyeztem a cickói közé majd Niki kért egy kis olajat rá, amit Nyuszitól meg is kapott. Isteni mellszexben volt részem,de még nem így akartam elmenni, így újabb gumit kaptam és most Nikivel jöhetett a misszionárius póz.
    Niki popsija alá párnát tettünk,majd behatoltam a forró punciba és elkezdtem elsőnek csak gyengébben tolni,de mikor már megjött Niki hangja is akkor rá gyorsítottam,közben Nyuszi beült a hátam mögé és folyamatosan simogatott, a hátamat, átkarolt és a mellkasomat és néha pedig a heréimet is simogatta.
    Ennyi inger hatására közel volt a vég,de nem így akartam beteljesülni, hanem most először szeretnék Niki szájába elmenni.
    Így hát hátamra feküdtem és Niki pedig a szájába vett, Nyuszi pedig a nyelvemre vágyott, miszerint még az ma nem járt a puncijában.
    Niki szorgosan munkálkodott rajtam,én pedig szorgosan dolgoztam Nyuszi alatt. Nyuszi egyre jobban élvezte, egyre jobban nyomta a punciját az arcomba és vonaglott rajta.Majd utolérte az orgazmusra,de engem is nem sokkal ezután és Niki szájában ért a vég.Majd kiment a fürdőbe rendbe tenni magát addig én Nyuszival csókolóztam és újra megköszönte ezt a meglepi randit.

    Mivel lassan lejárt az időm, még beszélgettünk pár szót és még elmentem fürdeni.
    Felöltöztem és az ajtóban megbeszéltük hogy ezt a még folytatnunk kell valamikor,majd mindkét lánytól kaptam egy búcsúcsókot.
  • Elszámolás:

    Mivel 3 órát tartózkodtam a lányokkal így ennek megfelelően kell kalkulálni,ami a bővebb infóban le van írva a rózsa szállak mértéke.
    Köztünk ezt nem téma,mindig a végén teszem a tv elé.
  • Összkép:

    Mindkét lányt még egy éve se ismerem őket, de a két kezemen már nem tudom megszámolni annyi randink volt.Olyan hatással vannak rám,hogy nem akarok szinte máshoz menni.Tőlük megkapok mindent amire vágyok mivel két külön stílust képviselnek.
    Mire gondolok itt?
    Nikivel inkább barátnős randijaink vannak, de belőle is kilehet hozni a vadabb Nikit, nem egyszer volt már rá példa :) Nála teljesen meg van a barátnő feeling, és ahogy ő csókol az valami iszonyatosan jó, lágy és kellemes.Mikor összeér a szánk megszűnik számomra a világ. A szexről meg már nem is írok mert az valami fenomenális vele.
    Hát Niki ezt tudja kihozni belőlem.
    Nyuszi pedig inkább a pornós feelinget képviseli, de azért a vadmacska külső mögött elő lehet hozni egy igazán doromboló kiscicát. Nekem már nem egyszer sikerült, és olyankor teljesen más vele minden, akár a szex akár csak a beszélgetéseink.
    Biztos vagyok benne hogy az oldal két legszebb hölgyeit ismertem meg bennük.
    Számomra ők a mindenkori Istennőim és az én kis Ragadozó Madaraim!!! :)
Happy Massage