• Rella

  • Beküldte:
  • Rella reagálása

    Sziasztok!
    Először is szeretném megköszönni a beszámolót. Az általad mondott “zsúfolt” helyszínen nem lakom. Kb.20 pár női cipőről van szó, nyilván ez erre enged következtetni. Alapvetően nekem nem jön be senki és nem számít a kor tehát nem férjet keresek. Az, hogy áltagos a megjelenésém szerintem normális mivel a masszázs kategóriában hirdetem magam és ha eljöttél hozzám gondolom a masszázs tudásom érdekelt.
    Az, hogy én mit csináltam veled azt te mondod meg szóval, ha kellemetlen volt a program azon része magadnak köszönheted. Teljesen egyértelmű az, hogy mindenkinek más az igénye amit én meg is szoktam kérdezni a program elején. Természetesen, ha többet nem azeretnél jönni semmi gond, köszönöm szépen a látogatásodat és a beszámolót is.

  • Egyeztetés:

    Előtte pár nappal egyeztettük le a randit, telefonon ,megérkezést követően a kapuban várt ,és bekisért a sarki kuckoban
  • Megközelítés:

    Autóval vitt a tetthelyre a barátom mert épp arra volt dolga, de szerintem tömegközlekedéssel sem probléma, viszont aki kocsival megy szűk keskeny utcák miatt nehézkes lessz a parkolás
  • Helyszín:

    A lakás elég kicsi egy szoba előtér fürdő, tul zsufolt minden ,legalább is ez volt az első benyomásom, szerintem ott is lakik, sok volt a személyes cucc az ekőszobába ömlesztve. Egyébként azsufoltság ,és a tisztaság két különböző dolog, de nekem nem, tehát nem egy szalon pedáns rendel, aki ilyenre számít az csalódni fog.
  • Lány külseje:

    A leányzó vékony magas csinos azép arcú, ezért is maradtam a tulzsufoltság ellenére is, meg elléggé be voltam töltődve, és már allig vártam hogy könnyebb légiesebb súllyal távozzak.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel mondtam ,hogy nagyon töltve voltam ,közöltem ,hogy a masszázst hanyagolhatjuk is ,és térjünk rá az erotika mezsgyéjére amit ő is preferált, szépen ledobtuk mind a ketten magunkról az utcai göncöket ,és anyaszült meztelenül feküdtünk a szobában lévő francia ágyra. Az ágy végénél szekrény azon tv, én ide dobtam le a ruháimat. A cilőt az előszobában. Lefeküdtünk az ágyra majd simogatni kezdtem, suép vékony testét oda lent nem lehetett, cssk a mellét ,és a fenekét engedte. Kértem hogy ő is simizzen ,és lehet e franciás kényeztetés, mondta hogy lehet ,majd kiment gumiért ,mert csak gumival franciázik egyébként nem felpattant kimegy hoz gumit.
  • Levezetés:

    Kis idő mulva visszajött majd közölte,hogy nincs gumi ,de kézzel lerendezi a dolgot ,ha úgy nekem jö. Csalódottság ült ki a fejemre ,de töltött puskával az ember nem azért jött ilyen helyre ,hogy ne tárazzon ki, így igent mondtam a kézi munkás dologra, visszajött az ágyra és elkezdte a kezével húzogatni a bőrt a kis barátomon ,én meg mondtam neki hogy legalább feküdjön mellém ,hogy én is tudjam simizni, lefeküdt mellém ,de kb két perc mulva azt mondta ,hogy neki így kényelmetlen ,és feküdjek a hátamra nyissam szét a lábam és ő a lábam közé térdelve kezdte meg a barátomon kézzel húzogatni a bőrt kellő töltöttség következtében egy nagyot élveztem ami fellövelt és beterítette a faszverő kezét teljesen ,erre megjegyezte,hogy fúj de undi. Majd kiment a mosdóba és kezetmosott, én meg addig ott feküdtem cuccosan, visszajöttekor mondtam hogy le takarít e,de csak rámdobott egy nedvestörlőt és azt monta tessék. Szóval magamat tettem tisztába, volt még 20 perc azalatt simogatta a hátam ami kifejezetten jól esett de így én nem tudtam simogatni sehol ,de szerintem ez volt a szándéka. Nem jöttem be neki.
  • Elszámolás:

    Ár érték arányban nem érte meg ,úgy mint szolgáltató elég kimért, értem én hog, ő fiatal ,én meg nem de akkor kösse ki hogy 30 évnél idősebbeket nem fogad, illetve ha meg igen akkor ne legyen ennyire hideg.
  • Összkép:

    Nem való szinű hogy még egyszer elmegyek bár nekem bejönnek a fiatal vékony csinos lányok de azért ennyire nem volt topp, egy átlagos vékony lánynak mondom semmi extra csak nekem a vékony lányok a gyengéim.
Happy Massage