• Kamilla

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Üzenetben és telefonon, gyorsan és egyszerűen. Kb fél óra és ott is voltam.
 • Megközelítés:

  A parkolást azt nem tudom, mert általában gyalog vagy trolival szoktam menni. A 76-os troli egy sarokra tesz le, de a nyugatitól gyalog kb 10 perc.
  Könnyen meg található, de ha élősszőr mész jobb ha használod a telefonod, ha nem vagy ismerős a környéken.
 • Helyszín:

  Új építésű lakás, másfél szobás. Kellemes illat és tisztaság vár minden egyes alkalommal Kamilla otthonában, ami be van töltve nyugodtsággal és kedvességek ami Kamillából árad.
  A fürdő tiszta, jól berendezett és felszerelt. Szájvíz, többféle tusfürdő és dezodor!
  a randi a kis szobában van, színes led fények, zene a rádióból és egy kényelmes nagy francia ágy több kis párnával.
 • Lány külseje:

  Mivel nem élősszőr vagyok nála így már benyomásról nem nagyon tudok írni, csak annyit, hogy nála és benne még nem csalódtam!
  Mindig máshogy fogad, meztelenül, köntösben vagy ruhában.
 • Action:

  A fürdés mindig közös, én ezt szeretem és ő is mert így mind a ketten frissek illatosak leszünk , Kamilla még egy kis parfümöt is tesz magára mert tudja hogy szeretem.
  Én mindig szeretkezni megyek!
  Fürdő után a szobában még egy kicsit beszélgettünk, de hamar nekiláttunk. Simogattuk egymást, tudja hol simogasson finoman hogy kirázzon a hideg:)
  Simogattam ahol csak értem finoman, aztán a puncit simogattam meg a csiklót, közben érzékien csókolóztunk.
  Lecsúsztam a melléhez és azzal játszottam, nyaltam-szívtam finoman közben a puncijával játszottam. Szeretem hallani mikor sóhajtozik, az nagyon be indít.
  Kértem a natúr franciát. Lassan-erotikusan csinálta, a nyelvével édesen játszott rajta. Először csak a makkot,később mélyebben csinálta közben nézett a szemembe. A kezeivel a testemet simogatta, az egyikkel a mellem, hasam, kezem, a másikkal a belső combom, fenekem, lábam!
  Ez annyira jól esik, hogy sokszor magamon kívül vagyok, mert egy időben képes az összes erogén zónámat ingerelni:) Van, hogy el is nevetjük magunk mert olyan hangokat adok ki:)
  Nemsokára kértem is a gumit. Kértem, hogy feküdjön hanyatt, helyezkedjen el kényelmesen. Egy kis síkosító a dákomra és finoman lassan be is raktam. Lassan ki be húztam mindig egyre mélyebben és közben simogattam a gyönyörű testét. De ő sem tétles közben ő is simogatót. Felvettem egy lassú tempót és a csiklót masszíroztam közben. Egyre gyorsabban és keményebben jártam benne, elértem egy gyors tempót aminél már fognom kellett a derekát is. Néha össze ölelkezve folytattuk, csókolta nyaltam a nyakát. Amikor éreztem, hogy fáradok akkor az ó testét mozgattam fel-le. Nem is bírtam tovább és hatalmasat élveztem! Pár percig még ölelkezve feküdtünk-csókolóztunk mire le tudtam nyugodni. Kis tisztálkodás után beszélgetünk-sztorizgattunk és csokit ettünk. szeretek vele beszélgetni, nem unalmas lány és intelligens is!
  Kicsit még kutyáztam a legaranyosabb kutyussal:) Meg köszöntem a csodálatos órát és haza indultam.
 • Elszámolás:

  Sok extrát vállal. Én személy szerint még nem kértem tőle extrát, de ami késik nem múlik!:) A popsit szívesen ki próbálnám vele és nagy az esély, hogy legközelebb meg is kérem rá!
  Abban biztos vagyok, hogy amit megbeszélsz vele és vállalja azt maximális oda adással fogja teljesíteni!
 • Összkép:

  Minden alkalommal kielégülve és feltöltve távozom, nincs hiány érzetem!
  Kb 3 éve látogatom ugyan azon a helyen-címen!
  A legmegbízhatóbb és hirdetőnek tartom, kedvencem!:)
Happy Massage