• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Miután a VTR-em még "szervízben" volt, igy telefonon hívtam Tiát. Akkor nem tudta felvenni, de nemsokára megcsengetett. Üdvözölve egymást boldogan hallgattam csiligelő hangját. Rövid csevej után megegyeztünk az általam javasolt időpontban és így is lett.
 • Megközelítés:

  Autóval szoktam Tiához menni, ezért nem tudok a BKV-s lehetőségekről nyilatkozni. Egyébbként jó sok busz jár arra. A parkolás viszont ingyenes és keresgélés nélkül a ház bejáratától plussz-mínuz 15 méteren belül simán le tudom tenni a járgányt.
 • Helyszín:

  A lakás mindendenféle szempontból teljesen renben. Tia igen gondos háziasszony. Mindent maximálisan megteremt, ami a test és lélek felüdülését szolgálja.
 • Lány külseje:

  Nem tudom, hogy írtam-e már korábban, de Tia egyszerűen gyönyörű, kedves, figyelmes és nagyon tudja, hogy mi kell a férfinak.
  Sudár hibátlanul formás alkat, szép kedves arc. Sokat mosolyog és ilyenkor kis gödröcskék jelennek meg a pofiján. Kivillannak hófehér fogai, és elveszel zöld szemének smaragdjában.
  Na! Ha azt hiszitek, hogy elfogult vagyok, akkor jól hiszitek. Azért még lehetek tárgyilagos.
 • Action:

  Beléptem a kinyíló ajtón és ott állt tündéri mosollyal egy kis fekete cuccban. Bizonyos tárgyakat a gravitációra bízva, szabaddá tettem kezeimet és nagyon ölelkezve, puszikkal, csókokal üdvözöltük egymást. Kabát cipő le és egyből kértem egy törülközőt. Gyorsan a fürdőszoba felé kanyarodtam egy alapos kézmosásra, majd bementem Tia után a szobába. Még egy kicsit beszélgettünk erről arról, na meg ciróka-maróka és egyebek, majd vetkőzni kezdtem.
  (Pancsi)
  Visszatérve a szobába, Tia szokásához híven ruha nélkül várt. Gatyeszt légi úton küldtem a többi göncömhöz és ölelkezés állva és csókok. Aztán mondtam neki, hogy "Te mégis magasabb vagy nálam" (Imádom a magas nőket) Nem, volt a válasz, mert te vagy magasab. Ne má.... Akkor egyforma magasak vagyunk mondta Tia. Na dugjuk össze az orrunkat. Hát az orrunk hegye pont összeért és így a "parázs vita" egy nagy-nagy csókolózásba fulladt. Javasoltam az ágyat. Igen jó tervnek bizonyult.

  Eleinte egymás felé fordulva csókolgattam az arcát, símogattam a haját meg más egyébb részeit és közben suttagva beszélgettünk. Aztán Tia a hátára fordult. Megszokhatatlan a látvány. -Simán megnyernéd bármelyik szépségversenyt ezzel az alakkal mondtam. Áááá legyintett már öreg vagyok ahhoz. Na neizéjjjé mán - aztán csókolni kezdtem a nyakát, vállát és lassan folytam lefelé mint a higany. Eközben a kikerülhetetlen, kihagyhatatlan gyögyörű keblekhez értem. Elszórakoztattuk egymást egy darabig, majd a meredező bimbóktól elbúcsúzva haladtam tovább. Kezeim már minden felé jártak. Símogattam azt a gyönyörűséget ahol csak értem, majd célhoz értem.

  Comb belsőknél kezdve puszilgatások, finom kis nyalintások közepedte sompolyogtam az örömök kapuja felé. Odaértem. Egy pillanatra felkúsztam az ikrekhez, nehogy elaludjanak, majd vissza. És a zene. A kihagyhatatlan zene. Finom lehelgetések, nyalogatások közepedte kényeztettem a kelyhet és környékét. A hatás nem maradt el. Tia felhúzta combjait utat engedve vágyaimnak, én meg a zene ütemére dolgozni kezdte nyelvemmel, ajkammal........hu az a zene piszok jól el volt találva.
  Tia is felvette a ritmust, aztán finoman megremegett a lány gyönyörű teste. Kezét finoman lecsúztatta jelezve, hogy most már ne. Én a kezét csókolgattam tovább, és vártam, hogy végig fusson rajta az érzés. Aztán kinyitotta szemeit én meg felkúsztam hozzá. Egy kis szolíd nevetéssel fogadott, majd néhány csókváltás után mondta, hogy akkor most dobd magad hanyatt.

  Ó de szótfogadtam hirtelen. Hányan de hányan énekeltünk már lantot pengetve Tia művészi szintre emelt francia nyelv leckéjéről. Miközben ő oktatgatott, félig alélt állapotban simogattam a hátát, a popsiját, a csodás mellét és éreztem, hogy ebből még baj is lehet. Megkétrem, hogy váltsunk. Az ág y széléhez áltam, ő elhelyelyezkedett előttem és toltam és toltam és....... gyönyörködtem a derekábam hátában, popsijában. Oldalra hajolva a ringó keblekben. Lehajoltam markolásztam,
  majd váltás.

  Hanyatt feküdtem és mondtam, hogy gyere, most Te legyél felül. Rám helyezkedett és te jó ég. A szépség netovábbja.... Félig lehunyt szemmel símogattam markolásztam hol gyengén, hol erősen, majd közelgett a vég. Rámhajolt és csókolózni kezdtünk. Aztán elszállt a nyár és én csak feküdtem mint a döglött béka.
  Volt még egy néhány percünk. Egymást ölelve feküdtünk és beszélgettünk. Én ilyenkor teljesen beléd zúgok mondtam. Nevetett. Három nap kell, hogy elmúljon folytattam. Azért meg foglak csalni. Tudom mosolygott. De te megne csajjjá! -mondtam nevetve. Nem foglak nevetett- na azééé.

  És hát letelt az időm. Elbúcsúztunk. Valahogy úgy éreztem, hogy olyan szeretettel símitott meg, ami meglepett. Lehet, hogy túlképzelem a dolgot, de nagyon jól esett.
 • Elszámolás:

  Elszámolás a megszokott módon. Semmi meglepetés, teljes korrektség.
 • Összkép:

  Hazaérve letettem az autót. Délután fogtam a kiskutyám (egy tündéri német juhász) és sétálni mentünk. Tia járt az eszembe. Közben a lakótelephez értünk és ott van mellette a nád. A telepinád. Eszembe jutott Zolibátyám, akinek bölcs mondása, hogy "a jóbor, jó". Nagy igazság. Betértünk kiskutyámmal egy becsületvesztőbe, elszörcsölgettem egy dl. vöröset és Tiára gondolva nagyon jóléreztem magam.
Happy Massage