• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, barátnője vette fel. Szerintem ezzel nincs baj, inkább, mint hogy elmaradjon a randi. Előző nap hívtam, így könnyű volt időpontot egyeztetni. Aznap még küldtem egy megerősítő sms-t, mert itt ez a szokás.
  • Megközelítés:

    A régi helyszínt sokan ismerik, az most felújítás alatt van, ezért kiköltöztek a lányok. Panna azóta két buszmegállóval kintebb fogadja a vendégeket, de még így is könnyen elérhető a belvárosból busszal, villamossal vagy HÉV-vel.
  • Helyszín:

    A házba kissé szokatlan módon egy garázson keresztül kell bemenni, először majdnem azt hittem, rossz ajtón mentem be :) A lakás az előzőhöz képest talán kicsit tágasabb, a szobában a masszázspadon kívül helyet kapott egy matrac is. Van szobainas és egy fotel a ruháknak. A fürdőszoba ellenben kisebb a réginél, de a célnak tökéletesen megfelel. Van elég tusfürdő, és még szájvíz is. Itt csak ketten vannak, így könnyebb a diszkréciót fenntartani, és a fürdőszobára sem kellett várnom.
  • Lány külseje:

    Sokan szokták itt elsütni azt a közhelyet (engem is beleértve), hogy szebb, mint a képeken. Pannánál viszont ezt nem lehet megúszni, ő sokkal, de sokkal szebb élőben, ami az ebben a szalonban szokásos intenzív retusálás miatt van (ezért csak 4 csillag lentebb a hasonlóság). Ráadásul ahányszor megyek hozzá, mindig szebb, mint előző alkalommal. A mosolya nagyon szép, és mindig ott van benne egy kis huncutság :) A fenekével nem tudott betelni sem a szemem, sem a kezem. Egy sokat sejtető csipkés ruhában fogadott, ami a masszázs előtt lekerült, és csak egy vadító leopárdmintás tanga maradt.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után puszi-puszi, majd ahogy levettem a kabátomat, Panna már vette is el, hogy bevigye a szobába. Beszéltünk, hogy kivel mi történt az elmúlt hónapokban, majd vizet hozott, megmutatta a zuhanyzót, én pedig elvonultam. Amikor végeztem, ő már az ajtó mögött várt rám.
    Felfeküdtem a padra és kezdetét vette a masszázs. Pannáról tudni kell, hogy nála ez nem alibi simogatást jelent, hanem tényleg rendesen és szakszerűen meggyúrja az embert. A hátammal kezdte, majd a karjaim és a lábaim kerültek sorra. Vendéglátóm az a típus, aki alkalmazkodik a vendéghez: ha az csendben szeretne lenni, ő is hagyja ellazulni, de beszélgetni is lehet vele. Nálunk az utóbbi volt, már csak azért is, mert visszajáró vendég vagyok nála. Közben a jól elhelyezett tükörben gyönyörködtem Pannában. Mondtam már, hogy nagyon szép teste van? :)
    Fordulás után még megmasszírozta a mellkasomat is, de már nem kellett sokat várnom, hogy komolyabbra forduljanak a dolgok, és átmenjünk kényeztetésbe.
  • Levezetés:

    A kényeztetés fokozatosan kezdődött: először csak simogatással, miközben Panna egyre többször érintette a farkamat, aztán már csak azt simogatta, végül a szájába vette. Ekkor már (kérésemre) megszabadult a bugyitól is. Nagyon kellemes a szája és a technikája, hamar a csúcs közelébe kerültem, miközben én az imádnivaló popsiját markolásztam. Azonban itt nem volt vége: Panna szándékosan jó sokáig nem engedett túllépni a határon, amit még külön tudtam értékelni. Végül a cicijére mentem el, amit ő is szeret és én is.
    A végén még maradt egy kis időnk, amit beszélgetéssel töltöttünk, Panna eközben mellettem állt és simogatott, nagyon kellemes érzés volt. Nem szívesen indultam haza, szívem szerint bármeddig maradtam volna.
  • Elszámolás:

    A rózsacsokor szinte jelképes méretű, máshol ezért legfeljebb egy ölelést kapnál. Nem kérte előre, de én letettem, mert képes vagyok elfelejteni.
  • Összkép:

    Pannában minden megvan, ami miatt érdemes egy masszőrlányhoz elmenni: nagyon jól masszíroz, a kényeztetés legalább ennyire jó, emellett kedves, figyelmes és értelmes. A visszajáró vendégekkel különösen törődik minden értelemben, ezért nem egyszer kell őt meglátogatni, hanem ahányszor csak lehet :)
Happy Massage