• Evelin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt a beszin láttam a hírdetését, ő vette fel, azonnal, szerencsém volt, még jóindulattal befértem a nap végére.
    Előtte fél órával kérte, hogy küldjek megerősítő sms-t, küldtem.
  • Megközelítés:

    Újbuda ismert uszodája közelében egy ismert benzinkúttal szembeni épületegyüttes, ahol akkor könnyű parkolni, ha a T. Makktárs nem szeretne az ajtóban megállni.
    Én az objektumtól 200 méterre álltam meg egy másik ház előtt, nem volt semmi gond, a parkolás ingyenes volt. Egyébként mehettem volna sárga szöcskével vagy 6000 köbcentis kék busszal is.
  • Helyszín:

    Ahogy írtam, az ismert épületegyüttes egyik emeletei pecója, ahova diszkiréten bejutottam a megadott kóddal. Tisztaság, higiénia, fürdő rendben, több tusfürdő, szájvíz.
    Baszobában remek ágy, nem nyikorog, nem imbolyog, maszív
  • Lány külseje:

    Alapvetően legtöbbször azokat a lányokat preferálom, akiken van mit fogni, de Evelin is izgató volt számomra. Alakja kecses, gazella szerű, atlétikus vagy szinte balettos, nem is tudok rá jobb szinonímákat találni.
    Arca kedves, az egész lénye izgató és szimpatikus. A kelyhecskéje varászlatos, egyébként meg jó volt a kezemben tartani (ha csak rövid ideig is) egy mindenhol izom, de mégis mindenhol nőies lányt
  • Erotikus masszázs:

    Inkább a simogatós, de minden fontos alkatrészre kiterjedő masszázst kaptam, nem bántam, pont erre is volt szükségem.
    Finoman érintette egy idő után Evelin a fő alkatrészeket és azok környékét is, ráadásul olyan szintű tárral rendelkeztem a golyszikban, hogy már a hason fekvős fázisban arra kellett vigyáznom, hogy nehogy távozzanak az utódok és utána olyan igazi fajankó módon meg durmoljak egyet hason:) Na, azért nem adtam magam ilyen könnyen, így jöhetett a várva várt fordulás:) Bocs, annyit még, hogy jó volt Evelinnek beszélgetni, nem erőlteti, de rá tud csatlakozni minden témára, soha nem sok, soha nem cserfes, mindig éppen annyi, amennyinek lennie kell, érzi nagyon...
  • Levezetés:

    A kézi lingam, a NF és a 69, amiben részem lehetett. Minegyiket meglehetős profizmussal míveli, illetve mindezek előtt olyan izgató felvezetést ad, hogy már-már tantrikus lélegzésre kellett váltanom, hogy tudjam magam tartani.
    Imádnivaló ajaki vannak, s mikor ezek az ajkak végigpásztázzák kívánatosan a velem egykorút, hát, nehéz a helyzet:) Jól és kellemesen váltogatta a kezét és az ajakit, mikor kértem, hogy 69-ben csodálhassam a páratlan kelyhét.
    Hát itt már gyorsan végem lett, mert egyszerűen annyira izgató a puncikája...
  • Elszámolás:

    Korrekt budai átlag, abszolút ajánlott szolgáltató
  • Összkép:

    Ajánlott Evelin, kíváncsi lennék ezek után egy másfél órás progira
Happy Massage