• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves Macika!

    Őrületes jó beszámolót kaptam Tőled! Olvasása közben olyan érzésem volt mint a modell, aki profi fotóshoz került és képei által bombanő lett. Hihi... :-D
    Mestermunka.
    Pocsék napjaimon csak el kell újra olvasnom és az "gatyába ráz". Az biztos.
    Az írás tükrözi íróját!
    Emelem kalapom,... illetve... pukedli...
    Köszönöm

  • Egyeztetés:

    Iza hirdetését valami miatt nem rég fedeztem fel....nem is értem, hogy siklottam el felette. Nagyon tetszettek a képek, és elolvasva a róla kikerült írásokat felcsigázott, hogy valójában milyen is lehet Iza. Telefont ragadva sikerült elérnem Őt, és egy elég hosszantartó kommunikáció alakult ki köztünk. Egy roppant okos, nagy élettapasztalattal rendelkező partnerrel beszélgettem, kinek szép szófordulata, intellektuális kommunikációja már itt érezhető volt. Kisebb balesete miatt pont nem rendelt pár napig, de bő egy hét múlva ismét kerestem. Hatalmas szerencsém volt, hisz még az napra tudtunk időpontot fixálni, és epekedve vártam, hogy peregjenek a percek.
  • Megközelítés:

    Kilenc kerület ismert része, elég, ha annyit mondok, hogy az egyetemet kell megcélozni. Olyan tíz perc sétára van a körúttól,, 4-6-os ,, én kocsival mozogtam, parkolás lutri, de szerencsés esetben nem kell sokat sétálni. Nagyon fizetős környék, és mozognak is a mellényesek, tehát keresd az automatát.
  • Helyszín:

    Nem túl régi ház emeleti lakása. Maga a lakás kicsi, de annál csinosabb. Kis előtér, amcsi konyhás nagy tér, ahol megtalálható a tatmin, és a masszázspad is. Fürdő sem nagy, de nagyon szépen berendezett, minden szükséges drogériát megtalálsz. Finom illat, kellemes zene, szobainas, szék, apróságoknak ott a pult, tükrök oldalt....igényes, tetszetős minden szeglete!
  • Lány külseje:

    Hát igen, Iza egy igazán tetszetős, buja Nő, aki kimondottan tisztában van önmagával. A képek bár nem mostaniak, de véleményem szerint a valóságot tükrözik. Formás popsi, nagyon szép bőr, kiváló tapintású tenyérbe illő cicik, tetszetős lábacskák, finoman ápolt bőre diszkrét illattal. Arca nagyon megnyerő....érdeklődően szép szempár, nagyon szép mosoly, ápolt szabályos fogsor, illatos szép hajkorona. Talán így láttam külsőleg, de a belső értékeiben sem lehet csalódni. Élvezet vele beszélgetni, minden témában jártas, szeretem az okos nőket, Iza pedig nagyon is közéjük tartozik. Egy fekete egyrészes kombóban fogadott, nagyon csinosan, vágy keltően hatott rám!
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezve kedvesen fogadott, bemutatkozás, majd beinvitált a nappali részre, ahol kicsit leültem, és egy jót beszélgettünk. Nagyon tetszett Iza, ezt nem győztem hangsúlyozni részére, amit minden esetben mosolyogva köszönt meg...imádtam mosolyát! Ledobáltam ruháimat, majd irány a vizesblokk, ahol kicsit átfázva jól esett a forró fürdő, és mindennel végezve siettem vissza vendéglátómhoz. Azt felejtsd el, hogy Izánál el lehet sumákolni a masszázst, mert nem lehet! Szépen megkért, hogy hasaljak fel a padra, és kezdetét vette egy nagyon profi masszázs részemre.

    Nagyon tud gyúrni a Hölgy, olyan profi fogásokat alkalmazott, hogy hihetetlen! Kezdte a talpammal, szét gyúrta minden szegletét, majd keményen a lábszárakat, combomat, és így haladt felfelé, alaposan, erőteljesen gyúrva minden részemet. Valamikor sportgyúrótól kaptam hasonló kezelést, szégyen vagy sem még a könnyem is kicsordult mikor a gerinc melletti letapadt izomcsomókat gyúrogatta, jeleztem is, hogy ez kellemes fájdalom, és tudtam másnap nagyon jó hatása lesz kezecskéinek.....úgy is volt. Közben sokat beszélgettünk, már amikor nem nyögtem nagyokat, élveztem a nyitottságát, őszinteségét, egyszóval aki nem simogatást szeretne, hanem vérprofi gyúrást azt Izánál keresse.
  • Levezetés:

    Majd jelezte, hogy kész vagyunk, és fáradjak át a tatamira. Ott szintén lehasaltam, és egy keresztbe, hosszába kivitelezett igazán bő olajos csúszkát kaptam, ami már fűszerezve volt egy kis erotikával is. Siklott rajtam, majd jött a várva várt megfordulhatsz, és ismét egy teljes testet beborító csúszka következett. Azt tudni kell, hogy a Hölgynél nincs csók, és a kölcsönösség illetve a NF igen szimpátia függő, nekem szerencsém volt. Szóval csúszkált rajtam, szigorúan zárt lábakkal, hogy még véletlenül sem érintkezzenek szerveink, de a popsi mögé került cerkám azért kapott a jóból. Finoman mozgatta popsija közt farkamat, hátra nyúlva kézi simogatással rásegítve, élvezetes volt minden pillanat. Közben én sem tétlenkedtem, simogattam csodás ciciket, hátát, popsiját, így ringatóztunk mindkettőnk örömére. Majd elkerülve a robbanást, kicsit elemeltem Iza testét, Ő pedig automatikusan megfordult, és máris 69 es pozícióba találtuk magunkat. Ahogy szépen tolatott popsival arcomhoz, én simogattam gerezdjeit, szépen zárt puncija látványa megremegtetett.

    Iza kézzel simogatta cerkámat, én belenyalva puncijába édes ízvilágra leltem, és mindkettőnk részéről egy mohó kölcsönös francia alakult ki. Vendéglátóm ajkai átölelték lüktető farkamat, én pedig mohón nyalakodtam csodás puncijában, ami nagy inspirációt adott mindkettőnknek, hiszen nyögdécselve, csípőnk táncot járva élveztük egymás franciás ténykedését. Elvoltunk így egy darabig, de Izának több idő kell, hogy az út végére érjen, nekem pedig már mocorogtak az utódok, és félbeszakítottam ajkai kényeztetését. Fordulás következett, majd popsi gerezdek közé került cerkám, Iza kiegyenesedve élvezte simogatásom, táncot járt popsija, majd jött az elkerülhetetlen, és egy igazán mélyről jövő orgazmust sikerült átélnem, nagy nyöszörgések árán, remegve, rángatódzva. Hagyott szépen lenyugodni, finom simogatásokkal levezette megnyugvásom, csodálatos volt minden pillanat! Itt már időm lejárt. Gyorsan elmentem tusolni, Iza gondoskodóan lemosta hátamat, majd öltözés, ölelés, nyakra puszik, és lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Ezt telefonon érdeklődtem, teljesen korrekt a csokrok mérete. Én egy órát vendégeskedtem, ennek megfelelően kötöttem csokorba virágaimat, amit a legvégén helyeztem erre a célra szolgáló díszes dobozkába. Átlagosnak mondanám, egy nem átlagos kelandért, részemről maximálisan megérte!
  • Összkép:

    Iza nagyon jó masszőr, és kellemes partner, ha megfelelsz a szabályainak, elvárásainak. Profi minden téren, kedveli a jó partnert, de a szabályokat maximálisan be kell nála tartani. Amennyiben ezek a korlátok nem feszélyeznek, akkor egy nagyon kellemes légyottra készülhetsz, ha meglátogatod Őt, aki egy nagyon csinos, szép vonásokkal rendelkező ízig vérig, nagyon vágykeltő igazi Nő! Ajánlom minden Úriembernek aki hasonló profi masszázst...kalandot keres!
Happy Massage