• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viberen nagyon könnyen történt az egyeztetés, már nem először, semmiféle meglepetés nem ért.
  • Megközelítés:

    BKV-val villamos és metró is szóba jöhet, attól fögg ki honnét jön. A parkolás nem feltétlenül egyszerű, de ilyen a belváros. Régi téglaépítésű társasház, könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás olyan mint a múltkori alkalommal, szép, tiszta, tágas. A fürdőszobában minden található ami kell, a szoba tágas kényelmes matraccal. A házban lift is van, de nem kell sokat lépcsőzni. Tiszta törölközőt is kaptam, tusürdőből is többféle, szájvíz, dezodor is van ha épp szükséges.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép, vékony lány formás fenékkel, cicikkel, pont olyan mint akiről szívesen fantáziálok egyébként. Mintha egy fntázia válna valóra, olyan a találkozás vele. Ezért mindig picit izgulok is, nehéz elhinni, hogy ez maga a valóság. Kiemelném az arcát ami szintén nangyon szép. Semmi negatívumot nem tudok mondani.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs az eltöltött időből viszonylag kisebb arányban szerepel. Nem tudom tanulta-e, de pontosan tudja hol milyen erősséggel kell végigmenni ahhoz hogy ellazuljak és kellemes bizsergés mellett valódi massznázsként a bekötött izmokat, inakat kilazítsa. Végigment a gerinc melletti izmokon, a fontosabb izmokon hosszában kellő nyomást alkalmazva. Ami még nagyon kellemes, mikor direkt olyan módon simítja a hátamat puszikkal egybekötve, hogy erotikus bizsergések futkossanak a testemen. Mivel nem ez volt a központo része a találkozónak, viszonylag nehéz többet írnom a masszázs részről.
  • Levezetés:

    A kényeztetése a legjobb volt amit nőtől valaha életem során kaptam, nem túlzok egyáltalán. Állva simogatásokkal, puszikkal, csókokkal kezdtük oda vissza. Imádom a bőrét, a haját és az illatát. Kézenfogva a matracra invitált, ahova szívesen helyeztem magam kényelembe és hanyattfekvésbe egy masszív merevedés kíséretében. Lassan indult el puszikkal és érintésekkel felfedezni a testem, de már nem voltunk teljesen ismeretlenek ezét jól találta el mit szeretek. Lassan végignyalogatta az ágyékomat és környékét a zacsival egyetemben. Majd rátért a kedvencemre a popsi és ánusz imádatára. Ezt olyan fegyelemmel és kitartással tette, amivel sem az életben sem videókban nem találkoztam még. Nagyon lassan haladt és izgatott fel egyre jobban, ezt nagyon sokáig élvezhettem. Közben finoman itt-ott hozzámért, pont úgy ahogy a testem egyre jobban kiéleződött érzékekkel fogadta az ingereket. Ahogy megemeltem a derekamat, alolról is simogatni és kényeztetni kellett. Néha visszatért a zacsira majd újra a fenekemre. A nagy élezkedésbe oldalra fordultam, hogy jobban hozzámférjen. Ekkor mér egyszerre több pontom is éreztem a törődését, a fenékhajlatom több pontján, az ánuszom alsó, majd felső részén és ezt többször váltogatva. Olyan érzeteket tapasztaltam meg amiket ezelőtt még soha. Olyan hosszan ahogy soha. Végül visszafordultam, még egy darabig éreztem nyelvecskéjét az ánuszomon többször, majd a szájába vett nagyon lassan és érzékien izgatott a szájával. Tökéletes vonalú arcát bámulva többszörös élvezetet éltem át. Így élveztem el, tökéletes kielégülést érezve, már érdemes volt élni. Ezután jött a masszázs rész rövidebben.
  • Elszámolás:

    Nekem nagyon megérte, ha tudok megyek vissza. Nem tudok többet mondani...
  • Összkép:

    Nagyon kedves lány, mosolyog ha zavarban vagyok, hogy átsegítsen rajta. Számomra ő a number one, remélem még tudok vele találkozni.
Happy Massage