• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szinte elsőre felvette, könnyen egyeztettünk telefonban időpontot és helyszínt. Utána próbáltam előre hozni, de - egyébként szimpatikus módon - jelezte, hogy készül az együttlétre, nem akar kapkodni. Helyszínen is egyből felvette a telefont, jól irányított, könnyen odataláltam.
  • Megközelítés:

    Árpád híd - Váci út kereszteződésénél, könnyű volt parkolni, a lépcsőház is könnyen megtalálható. Egyedül a házszám volt trükkös, volt vagy A-D lépcsőház, asszem a C volt a nyerő.
  • Helyszín:

    Egyszerű panel lakás. A fürdőre ráférne egy felújítás, de megoldható, külön pont a kikészített tusfürdő választéknak, a kényelmes törülközőnek. Baszoba is egyszerű, ment a tv (lehet szomszédok miatt), ami kissé zavaró volt, de hát én nem kértem kikapcsolást, rég voltam lánynál, lányos zavaromban nem szóltam, de legközelebb majd "bátrabb" leszek :)
  • Lány külseje:

    Szép lány, a képeknek teljesen megfelel, egyedül a magassága lepett meg - saját 170 cm-es magasságomhoz képest is alacsony volt. Mindegy, ágyban eltűnnek a különbségek, amúgy is csak elsőre volt kissé meghökkentő. Nagyon csinos (bár szerinte jópár kiló felesleg van rajta), átlagos alkatú lány, ám a popsija az valami világbajnok! Aki látja, azonnal érinteni, szeretgetni, simogatni akarja, fantasztikus élmény volt! :) Amiben fogadott, az kissé lelombozó volt, semmi szexi, de hamar lekerült, utána nem volt okom panaszra!
  • Action:

    Simogatással, csókkal kezdtem, jó volt, de bár alapvetően barátságos, otthon más, a barátnő feeling hiányos volt, voltam korábban olyan lánynál, akinél tényleg nem, vagy alig volt különbség a valódi barátnővel töltött időtől. A francia nagyon jó volt, egyedül a folyamatos szemkontaktus hiányzott, a kölcsönös franciát lehet nem élvezte annyira mint én (biztos :)), ezért hamar aktus iránt érdeklődött. Az aktus nem, jött be, mert bár nagyon csinos, és a kölcsönös francia is eszméletlen izgató volt, de a gumi feltétele előtt nagyon lehúzta a bőrt, onnantól elszállt a komfortérzet, inkább maradtam a franciázásnál. Kétszer is eljuttatott a csúcsra, összességében jól éreztem magam, legközelebb a bőrlehúzást előre kizárom, akkor lehet teljes körű lesz az élmény. Popsiizgatást nem ajánlotta, el is felejtkeztem róla, legközelebb megérdeklődöm.
  • Elszámolás:

    Semmi extrát nem számolt, én elégedett voltam a csomaggal. Nem kérte előre, a végén még én kapkodtam, nehogy elfelejtsem.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam, a majdnem elmaradt aktus miatt maradt némi hiányérzet, a lovaglást már nem élveztem a bőr erőltetése miatt, legközelebb erre jobban figyelek és tuti kipróbálom a kutyapózt, hátulról nagyon izgató lehet a formás popsija. Bátran ajánlom másoknak is!
Happy Massage