• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lilikét itt az oldalon találtam és a beszámolók alapján régóta késztetést éreztem, hogy felkeressem. Telefonon hívtam egyből felvette megbeszéltük a randi időpontját és nemsokkal később már autóba is pattantam, hogy a velem egykorút lilike puncijába megmelengethessem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem semmi gond nem volt, parkolót egy sarokkal arrébb találtam szerintem bkv-val sem lehet ördögi. Mivel hétvége volt a parkoló automatával nem kellett bajlódni, amúgy fizetős a történet.
  • Helyszín:

    Új építésű épület ebből kifolyólag a lakás is új. Belépve nem patika rend fogadott, a lakás olyan hatást keltett, hogy lilike valóban életvitelszerűen ott él. Fürdő tiszta rendezett, bár tusfürdő választék kicsit karcsú, lehetne férfiasabb illatokból bővebb a választék, de mindegy is. Szájvíz kikészítve tehát e téren is rendben volt. Kaptam egy nagy méretű törülközőt és elstartoltam fürdeni. Annyi észrevétel, és tanács, hogy a kádnál egy üveg fal biztosít a kifröccsenő vízzel szemben, emiatt a kád végénél kell kilépni aminél viszont a csúszásveszély magasabb. Baszoba is rendben volt bár ez egy kis lakás ha jól emlékszem 1 szoba tehát klasszikus kis "legénylakás". A tetthely egy ülőgarnitúrából kialakítható ágy, kényelmes nagy hely. A lakásban van egy kis francia buldog, de sok vizet nem zavar nagyon barátságos kutyus, allergiásoknak esetleg gondot okozhat.
  • Lány külseje:

    Felmentem a lifttel nyílt az ajtó és Lilike beinvitált. Egy hosszú ingféleségben fogadott mint, ha barátnőhöz érkezne haza az ember :) Aranyos volt nagyon. A képekhez képest azért van némi eltérés, ahogy korábban már megírták lilike felszedett néhány kilót, és most azon van, hogy ledobja a felesleget. A képeket azért lehet, hogy nem ártana frissíteni, mert lehet, hogy van akinek ez gondot okoz. Egy kicsit azt vettem észre, hogy szégyenli a súlyfelesleget és próbálta takarni a deréktáji részt az inga szerű ruha le sem került az együttlétünk alatt. Én ezt tiszteletben tartottam és nem is kívántam megfosztani ruhától.
  • Action:

    Mikor felértem beinvitált, beljebb mentünk és picit beszélgettünk, a haza bölcse eközben elfoglalta méltó helyét a tv előtt én pedig elindultam fürdeni. Gyors zuhi után már vissza is tértem lilikéhez aki az ágyon fekve várt. Odafeküdtem mellé és elkezdtem csókolgatni a nyakát melleit mire ő jelezte, hogy szeretné a férfiasságomat a szájába venni. Én semmi jónak nem vagyok elrontója ezért engedtem hadd dolgozzon a farkamon. Szopott szépen inkább barátnősen, szerintem a pornós feelinget keresők ne hozzá menjenek. Lágyan szépen ütemesen cumizott engedte magát simogatni közben megfogtam a fejét tehát megvolt minden amit kívánhattam. Szopott és csak szopott, aztán mondta, hogy dugjunk is egyet már, mondtam, hogy rendben van, viszont én inkább csak a popsiját venném igénybe, mondta, hogy semmi gond és szépen szembe helyezkedett velem és úgy kínálta fel ánuszát merevedő hímtagomnak. Elején csak szépen lassan csináltuk, nehogy fájjon neki aztán mondta, hogy mehet keményebben is és, hogy kefáljem csak nyugodtan. Csináltuk egy kicsit de megmondom őszintén én a popsi esetén a doggyt jobban szeretem ezt jeleztem is és lilike már be is pucsított én pedig mögé álltam és úgy hatoltam be. Dugtam dugtam de egyszerűen nem akart jönni az ihlet, sajnos annyira feszült voltam, és a munkán járt az agyam, hogy nem tudtam kikapcsolni és átadni magam az élvezeteknek. Kértem, hogy inkább furulyázzon még és majd a szájába bevégzem sorsomat, ezen kérésemnek is eleget tett és elkezdett újra szopni. Szopott és szopott de csak nem akart jönni a beteljesedés, olyannyira nem , hogy le is fáradtam bár inkább mentálisan és mondtam is, hogy inkább csak beszélgessünk egy kicsit. Kérdezte, hogy vele van e a baj, de megnyugtattam, hogy nem most én nem érzem magamban igazán a késztetést, egyszerűen nem tudtam odakoncentrálni. Elmentem fürdeni, utána míg öltöztet beszélgettünk nem siettetett mikor felöltöztem is még dumáltunk egy kicsit, meg a kis eb is haverkodott :)
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint történt, mint már említettem elhelyeztem a tv előtt, kb ottfelejtettem ne is esett róla szó és miután felöltöztem még mindig a tv állványon pihent.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam lilivel egy nagyon kedves aranyos lány. A képek némileg frissítésre szorulnak de ez nem vesz el az élményből. Sajnos a frenetikus beteljesedés önhibámból elmaradt, de megbeszéltük, hogy megismételjük egy másik alkalommal amikor pihentebb és kevésbé stresszes leszek. Lilike inkább barátnős élményt nyújt, mind szopás mind szeretkezés terén aki "vadulós baszásra" vágyik szerintem nem jó helyen jár.
Happy Massage