• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam többször telefonon de nem sikerült elérnem, ezért írtam neki privát üzenetet, amire nagyon kedvesen válaszolt. Később sikerült telefonon is beszélni és találkoznunk is.
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem. Olvastam, hogy a Lurdyban érdemes parkolni, de én tettem egy kísérletet. Jó korán odaértem legalább 20 perccel korábban, de annyira nem volt parkoló, hogy egy csomó időt eltoltam. Aztán a házak számozása sem logikus számomra, de végül sikerült odaérnem időben.
  • Helyszín:

    Modern új építésű házban új lakás. Minden tiszta rendezett. A célnak tökéletesen megfelel. A fürdő is tiszta és mindenféle kegyszer található, ami a tisztálkodáshoz kellhet. A szoba nem az az erotikától túlfűtött hangulatú, de a célnak tökéletesen megfelel. A fények az ilyen helyekhez képest erősebbek, de legalább jobban láttam amit kellett. Most elbizonytalanodtam, de emlékeim szerint egy tatami a földön amin akcióztunk (vagy egy lapos ágy).
  • Lány külseje:

    Freyának van egy speciális bája ami a képekről is süt. Nekem kimondottan az ideálom. Nagyon formás, nagymellű, jó alakú, mindenhol selymes, legalább is ahol sikerült érintkezésbe kerülnöm vele.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor bekísért a stúdió apartmanba. Megbeszéltük a lehetőségeket, ami nagy sajnálatomra nem túl bőséges. Persze ezt a leírásából és az elbeszélésekből is pontosan tudtam, de persze reménykedik az ember :) Ezután itallal kínált és törölközővel. Megszabadultam a ruháimtól és elmentem, de nem úúúúgy, csak fürdeni. Mikor visszaértem a tatamira invitált. Egy órára mentem, így első volt a masszázs. Nagyon finom erotikus cirógatós gyengéd masszázsban volt részem. Én pont erre vágytam. Közben beszélgettünk. Elmesélte, hogy régebben többet is vállalt de az ok az idők már elmúltak. Én nagyon bánom, hogy nem korábban jártam nála, mert a gyönyörű látványtól igencsak beindult a fantáziám mit és mennyire csinálnék vele :D
  • Levezetés:

    Egy idő után kérte, hogy forduljak meg és szemből is masszírozott, cirógatott egy kicsit. Szívem szerint csókoltam volna duzzadt erotikus ajkát, de sajnos ez is csak fantázia maradt. Amit viszont nagyon élveztem, az a hatalmas formás melleinek simogatását, csókolgatását, markolászását és persze a popó markolás sem maradt el. Én továbbra is a hátamon feküdtem, egyre jobban lefelé orientálódott és egyszer csak rácuppanta a szerszámomra. Beégett a retinámba ahogyan érzéki ajkai közé került a nemesebbik szervem. Nyalogatta, csókolgatta, a környéket sem hagyta ki. Bőnyálasan szopott. Nagyon tehetséges technikás a leányzó. Többször csúcsközeli állapotba kerültem, amikor technikát váltott és újra felhúzott. Ez így ment egy darabig, amikor már nem engedett vissza úgy irányította a cerkát, hogy a melleit firkáljam össze. Hatalmas élmény volt. Kicsit még cirógatott, hozzám bújt én simogattam, míg a vér visszatért az agyamba. Elmentem tusolni, majd érzékeny búcsút vettünk.
  • Elszámolás:

    A szolgáltatás ellenértéke látszik az oldalán, pont annyit kért, semmi meglepetés, nagyon korrekt ezen a téren is. Extrát nem választottam... bár most látok extraként kölcsönösséget, de akkor ez nem merült fel, pedig tuti kértem volna.
  • Összkép:

    Egy gyönyörű érett, odaadó, ügyes technikás, brutál erotikus kisugárzással. Örülök, hogy hozzá fújt a szál, nagyon megérte. Összességében csupa jó érzéssel távoztam, annyi hiányérzettel, hogy miután tudtam, hogy több is lehetett volna, ha korábban találkozunk. Mivel így is fantasztikusan éreztem magam, ez csak felesleges agyalás :)
Happy Massage