• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Legutóbbi látogatásom alkalmával sajnos kimaradt pár lényeges és felettébb markáns elem a találkánkból, amit most mindenképpen pótolni szerettem volna. Így tárcsáztam a számát és a már ismert csengő hangú angyal szólt bele. Röviden megbeszéltük, hogy szerencsére Ő is emlékszik rám, nem csak Ő hagyott maradandó élményt bennem, és sikerült is pár nappal későbbre fixálni következő randevúnkat, ahogy mindkettőnknek kényelmes volt. Ezt aztán VTR-en is megerősítettünk.
  • Megközelítés:

    Odatalálni könnyű, a házszámozás mondjuk trükkös, de a GPS pont oda visz, szabad hinni neki.
    A sétatávon belül több oldalról is jár kötöttpályás közlekedési eszköz, de ebben a cudar időben könnyebb volt tütüvel érkezni. Na, meg egyébként is hova tettem volna addig?
    Lényeg, ami lényeg nem ügy parkolót találni csúcsidőben sem, most is konkrétan a bejárati ajtóval szemközt tudtam megállni. A pakolás fizetős, de pesti viszonylatban baráti díjszabással.
  • Helyszín:

    Új építésű házkomplexum másik utca felőli szárnya. A bejutás tágas, fedett beállóból csengővel lehetséges, ahol is a 21. század igényeinek megfelelő lift és belsőépítészeti megoldások fogadnak. Kulturált ház, sehol egy firka vagy kósza rágó.
    Bár emlékeztem a járásra kedvesem megint elmondta. Jót kacagtunk rajta, hogy majdnem el is rontotta. Engem mondjuk egyszerűbb a jobb-bal helyett a széna-szalma, vagy az „egér felől”és „escape felől” iránymutatással vezérelni, és ha nem látom az égboltot akkor nehezebben tájékozódom, de Amira iránymutatása alapján egyébként egyáltalán nem bonyolult eltalálni a lakásig.
    A kégli a házhoz hasonlóan új, szerintem kiváló elrendezésű. A fürdőben hatalmas zuhanykabin és (ezúttal megszámoltam) 5 különböző tusfürdő, meg egy csomó másik piperecucc, sziszegős szappan és szájvíz, eldobható pohárkával. A víznyomás remek, nem kell vacakolni a hőmérséklettel sem.
    A tetthely egy hálónak berendezett szoba, franciaággyal, amin hatalmas párnák szolgálják a sasolni vágyók (lesz mit, ha meglátogatod!) kényelmét. Van még szobainas a vetkőzéshez és párnázott pad az öltözéshez.
    Rend, tisztaság, tökéletes.
  • Lány külseje:

    Amikor érkeztem volt egy kis fennakadás, mert szegény pont akkor törte le az egyik körmét (auch!) és még csillagokat látott. Ez a kezdeti kellemetlenséget félretéve vicces is volt, mert legutóbb nekem volt balesetem: olyan csúnyán elharaptam a számat az ebédre befalt, reggeli kakaós csigám elnyammogása közben, hogy bizony sebem maradt. Ennek két súlyos következménye is volt. Egyrészt én lettem KakaóscsigaMAAN, másrészt a kölcsönösséget nagy bánatomra (de nyilvánvalóan) le kellett vennünk a repertoárból. Úgy néz ki, hogy Amirás randijaink valamelyikünket mindig meglegyintik a sorspálcával. Remélem, nem folytatjuk a tendenciát!
    Ezúttal fehér kétrészes fehérneműben fogadott, ami elég vadító volt. Így puszilkodást és ölelkezést követően gyorsan be a szobába és ruhaledobás. Közben kis beszélgetés, majd kaptam tiszta törölközőt, és míg a frissítőm készült én irány a zuhany.
    Mire előkerültem Ő már csupaszon sertepertélt, így aztán míg szárazra itattam magam, hatalmas vigyorral a képemen figyeltem, ahogy beriszált a szobába.
    Amira egy csodás pöttöm lány, aki jócskán fiatalabbnak néz ki, mint amit az adatlapján megadott. Alakja csodálatos, a képeken láthatónál élőben sokkal vadítóbb. Süt belőle a nőiesség, puha a bőre, szépek a tetoválásai, pompás, kerek vonalak mindenhol. Arca a képein ugyan kitakart, de nincs mitől tartani, kifejezetten csinos, sőt bájos arca van. A hajkoronája bámulatos, és nem csak mutatós, de erről majd később. A személyisége magával ragadó, kedves és jó társalkodó. Nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot már az előző alkalommal is, így volt is közös téma.
  • Action:

    Ott jártunk tehát, hogy telipofás vigyorral gyönyörködtem alkalmi kedvesem érkezésében, és míg félmondatokkal folytattuk a beszélgetést félredobtam a törcsit, hogy immár az se legyen közöttünk. Érzéki simogatások és finoman elhelyezett puszik után nem is bírtam magammal, nyakába csókoltam és beszívtam bódítóan nőies illatát, miközben belemarkoltam ebbe a csodapopsiba. Olyan jó fogás esik rajta, hogy egyik kezemmel el se akartam engedni, míg másikkal az egyre lejjebb kalandozó csókjaim újabb célkeresztjébe vett melleire pályáztam. Itt sincs mit szégyellnie, formás, tenyeremben éppen el nem férő mellei ízre és tapintásra is mennyei eledelnek bizonyultak. Az arányos pitvarból hamar duzzadt bimbók szemeztek velem, amiket nem szívesen engedtem el ízlelőbimbóim közeléből.
    Az ágyhoz hátráltunk és leültetett, így szemmagasságba került a „mosolya”, aminek kifejezetten örültem. Tovább faltam hát eme élvezeteket, ám határozott szándékom volt, hogy legutóbbi találkánk emlékére egyenlítsek, ráadásul előző balesetem által ejtett csorbát is feltétlenül ki akartam köszörülni. Mivel benne volt, hát kényelembe helyeztük parányi testét és a startvonalhoz hasaltam (jó nagy ágya van, hogy hosszában mindketten elfértünk rajta). Most volt lehetőségem végre rendesen megcsodálni csodaszép punciját is. Igazi kagylós csoda, amit hihetetlen élvezettel kezdtem volna ostromolni, ha anyám nem nevelt volna úrnak. Így inkább szépen körbepuszilgattam, és masszíroztam csábítóan feszülő szeméremdombját nyelvemmel és ujjaimmal, mielőtt elstartolt volna a futam. Ekkor eszmélt rá, hogy puhára trenírozott „combkefém” olyan kellemesen csiklandós számára, amit még nem tapasztalt és ígérete szerint ez lesz az új kedvence. Remélem is! :)
    Amikor már én is egyre nehezebben fogtam vissza magam és Ő is sóhajtozni kezdett talán kicsit, nekiláttam felbontani gyöngyöt rejtő kagylóját. Először csak szépen finoman, megolajozva az ajkakat, hogy hozzáférjek kincséhez. Hosszan és változatos ütemben nyalakodtam, keresztül-kasul amit csak értem, amit egyre erősödő hanghatásokkal és megfeszülő izomzattal is honorált. Mindeközben folyamatosan játszottam hol egyik, hol másik mellével, míg másik kezemmel a szeméremdombját, vagy épp combjait és fenekét masszíroztam. Úgy remélem megfelelően volt lehetőségem visszaadni a kapott csodát, hosszas nyelvjátékom zihálás, nyögés és remegés közepette örömmel töltött el mindkettőnket. Még egy darabig hagyta magát csiklandozni, majd ellentmondást nem tűrően közölte, hogy most én következem, nincs helye egyenlítésnek.
    Na itt jött az igazi csoda! Féloldalasan, tőlem elfelé letérdelt mellém az ágyon és ripsz-ropsz keményre varázsolta a kistesót. Míg egetverően finom mozdulatokkal simogatta ékszeremet, nyelve és ajkai a tarsolyon és tartalmán cikáztak, Ő pedig szemérmetlen kacérsággal kereste a tekintetem. Hát esküszöm, már itt el tudtam volna élvezni, ha hagyja, de kedvesemet nem olyan fából faragták. És ezért hálám üldözni fogja Őt! Következett kistesóm kényeztetése. Semmi pornós, helyette valami zseniális módon. Mit módon, módokon! Amira nyelvében piercing van, mindkét felén gombfejjel. Előtte nem volt még szerencsém ilyenhez, így ez, még most másodjára is újdonság varázsával bűvölt el, bár nem hiszem, hogy ezt az érzést meg lehetne szokni az Ő szájából. A nyelvjátékára egyszerűen nincsenek szavak. Elképesztő sebességgel pörgeti, forgatja, és miközben a golyszlikat gyúrja, felváltva nyeli el férfiasságomat (ahol aztán a piercinggel olyan masszázst ad, hogy legszívesebben oroszlánként üvöltene a férfi), ajkai szánkáznak fel-alá hosszában, nyelve a makkomon agyatlan tempóban pörög. És nem fárad, és nem enged. Az ájulás határán megkérdezi, húzzunk-e védőfelszerelést. Hát ennél nehezebb kérdést nem nagyon tettek még fel nekem. Fogcsikorgatva mondok igent, pedig tudom-emlékszem, hogy most is egy nagyobb csodában lesz részem. És valóban nem kell csalódnom. Gyakorlott mozdulattal felcsattintja a sisakot, majd felveszi a specialitásának számító alaphelyzetet. Háromnegyed-oldalasan guggolt becsesebbik végem fölé, majd célzott és rácsusszant, ahogy arra minden férfi vágyik. Nem tudnám elmondani, hogyan őrzi meg az egyensúlyát eközben, nyilván gyakorlat teszi a mestert. Ő pedig igazi mester ebben a műfajban. Gyorsan-lassan, és nagyon szorosan siklott fel-alá, míg a combját és fenekét simogattam, markolásztam és emelgettem Vele egy ütemre. Hüvellyel is nagyon érzi a határaimat, nem enged elsülni, pedig nagyon közel járok már. Újabb el nem felejthető élmény, amit nagyon köszönök.
    Megpróbálunk egy pozícióváltást, de sajnos eléggé elpilledt a kistesó, így visszatérünk ajkaihoz és nyelvéhez. Képes új életet lehelni belém, és miközben mindennél finomabban ki is szívja azt (én kérek elnézést!), határtalan elégedettség tölt el.
    Mondtam, hogy nagyon szép, dús hajzuhataga van, ami nem csak esztétikus, hanem kellemesen csiklandozza is a hasamat és combomat, tovább fokozva az érintések érzéki kavalkádját, amit nem gondoltam volna, hogy még lehet. De lehet.
    Ajkai, nyelve és kecses ujjacskái boszorkányos varázstánca a végsőkig feszíti határaimat, mikor végül megkegyelmez nekem: orbitálisat tüzeltem.
    Letörölgetett, majd magát is letisztította, és pihenésként simogatós beszélgetésbe kezdtünk. Nem figyeltük az órát, de magánakcióm és végtelennek tűnő vallatásom után már nem maradt sok időnk. Pár perces beszélgetést követően csekkoltuk a vekkert, már csak 5 percem volt. Iszkiri mosakodni, majd öltözés és ölelkezős puszilkodós búcsú.
    Megelégedésemre szolgált, hogy a csorbát köszörültem, így volt teljes az élmény és új becenevet is kaptam, hozzám sokkal illőbb medvéset.
  • Elszámolás:

    Mértéke publikus, pesti átlagnak megfelelő. Ezt a találkánk elején diszkréten elhelyeztem az erre szolgáló éjjeliszekrényen, pár rózsaszállal kiegészítve. Ezen kívül csak annyi szó esett róla, hogy szemérmesen felhívott 10 perccel később, hogy véletlenül többet felejtettem ott és hogyan rendezzük el a különbözetet. Megnyugtattam, hogy pont így gondoltam és köszönöm szépen. Na ez aztán korrekt volt!
  • Összkép:

    Összességében Amira egy csoda. Ezen nincs mit szépíteni :) Jókat lehet vele beszélgetni, mulatságos és szórakoztató. Fantasztikus élmény volt, köszönöm szépen! Sajnos még nincs elég beszámolóm, hogy méltó helyére helyezzem találkánk emlékművét, de illik tudni, igen magasra való.
Happy Massage