• Helena

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el, a telefont elsőre felvette. Tájékoztatott a lehetőségekről, hangja már a telefonban is nagyon kedves volt. Pontosan elmondta a lehetőségeket, elvárásokat, majd időpontot egyeztettünk. Mivel akkor épp vârt valakit, későbbre beszéltünk meg egy mindkettőnknek alkalmas időpontot.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető a hely autóval, tömegközlekedéssel egyaránt. A tömegközlekedés egy párhuzamos utcán áll meg. Parkolás megoldható a közelben. Én tömegközlekedéssel mentem, mert a parkolásról nem volt biztos infóm. Gyakorlatilag 50 métert kellett sétálni az épületig, mivel korábban érkeztem kellett is kerülnöm párat a háztömb körül.
  • Helyszín:

    Új építésű környék egyik nagyon igényes háza. A lakás nagyon stílusos, jól berendezett. A külső környezet is szép, akárcsak belül a lakás, ami mindenféle szempontból jól felszerelt. Ahogy belépünk egy nagy helyiségbe érkezünk.. Innen érhető el a konyha+nappali, és oldalra eső, de egy légtérben elhelyezkedő szoba. Továbbá innen nyílik a fürdő is. A fürdő tiszta, jól felszerelt, tele minden földi jóval. Szinte minden egy légtérben van, de nagyon jó a lakás.
  • Lány külseje:

    A képek kicsit mást mutatnak, de a valóságban is gyönyörű. Formás, szexi, szép arcú, közvetlen.Nem túl magas, de minden szempontból arányos, karcsú, testalkatának megfelelő méretű mellekkel. Bőre bársonyos, arca kifejezetten szép.
  • Erotikus masszázs:

    A lifthez elém jött, ellenőrzött, bekísért a lakásba. Üdítővel kínált, még kicsit beszélgettünk, egyeztettünk mit szeretnék, mik a lehetőségek. Ezután törölközőt kaptam, és indultam zuhanyozni. A fürdőszoba tágas, minden megtalálható benne, amire szükség van. Zuhany után már meztelenül várt. Segített, megtörölte a hátam,, majd célba vettük az ágyat. Itt hasra feküdtem, elkezdődött a masszázs.,Üügyesen megmasszírozott. Lábtól felfelé haladt, időnként cicikkel több mint szorosan. Miután jól átgyúrt, megfordultam, elől kezdett masszírozni, folytatva előzőeket, közben én is bátram simogattam őt. A masszázs és az utána következő rész között nincs nagy átvezetés, szinte észrevétlen, a fordulás után jön a java.Masszázstechnika rendben, az összélmény zseniális. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A masszázs közepes erősségű volt, nagyon kellemes, felüdülés, jó átvezetés a következő részhez.
  • Levezetés:

    A keze egyre több alkalommal elkalandozott, ahogy enyém is. Gumit húzott, majd francia következett. Bő nyállal, jó technikával történt, éreztem nem bírom majd sokáig. Mivel nagyon jó volt, időt kértem, addig én játszottam vele, meglehetősen eredményesen, kis segítséggel tőle, rávezetéssel. Ezután folytatta a franciát, ami csodás volt, majd a melleken ért véget a kaland. Közös tusolással, egymást kölcsönösen segítve ért véget a randi a fürdőszobában. Csak ajánlani tudom. A technika szintén tökéletes volt, és elegendő lehetőséget kaptam én is, hogy neki örömet okozzak.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, átlagos . Érték arányban kiváló. Extrák nem tudom voltak-e szerintem az alapban benne van minden sőt több is, mint amit egy masszázstól elvárhatunk.
  • Összkép:

    Nagyon igényes lakás, környék, megközelíthető hely. Benne egy csodás tettrekész hölgy, szép mosollyal, közvetlen természettel, aki érti a dolgát. Szép környezet, új építésű lakás, jól felszerelt fürdő. Mi kellhet még...
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-02-03 21:32:34 Eredeti beküldés dátuma: 2020-02-04 22:39:12 Eredeti beküldés dátuma: 2020-02-07 17:00:03
Happy Massage