• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt felhívtam, elsőre felvette és délután 1530ra beszéltünk meg egy randit. Egyszerűen ment, semmi gondot nem okozott elérni Lilit.
  • Megközelítés:

    Lehel tér közelében található Lilike kuckója, onnan kb 5 percet sétálhattam, tömegközlekedéssel nagyon egyszerű a megközelítése. Autóval sem lehet túl nagy kihívás odatalálni, parkolohelyet nem tudom, lehet az nehezebb.
  • Helyszín:

    Ujépítésű társasház egyik lakása.Bejutás után portaszolgálat, azon simán át lehet jutni a liftekhez, majd fel az emeletre, ahol Lilike már várt. Lehet kissé bonyolultnak hangzik, de minden infot megkaptam, nem okozott megtalálni a lakást. Maga a lakás is teljesen rendben van, teljesen megfelelt a randihoz. A konyha-nappali egyuttesben óriási kanapészerű ágy áll rendelkezésre a hancúrozáshoz. Fürdőszoba is teljesen rendben van, kád van sokfajta tusfürdővel. Tetszett, hogy amellett, hogy tiszta és rendezett volt minden, volt a lakásban egyfajta otthonosság, mintha tényleg a barátnőmhöz ugrottam volna fel dugni egyet.
  • Lány külseje:

    Lilike nagyon szép lány ez már az ajtóban feltünt. Arca ki van takarva, de semmi ok aggodni, nagyon szép, kedves arca van. Teste is rögtön meghozta a kedvem a cicik természetesek, sokat gyömöszköltem őket, a punci fincsi. Amit kiemelnék az a popsija, olyan kemény, hogy hihetetlen. Beszélgettünk róla, az edzés meghozta az eredményt.
  • Action:

    Feljutottam Lilikéhez, kedvesen beinvitált a lakásba. Váltottunk pár szót, de hamar a fürdőszoba felé vettem az irányt, nem akartam húzni az időt. Innen visszamentem hozzá, Ő már az ágyon várt. Izgalmas volt ahogy az ágyon feküdt combfixben és egy fehér-kék szinű laza felsőben amik végig rajta maradtak. Rögtön odabújtam hozzá és csókolgatni kezdtem a testét. Játszottam a melleivel, finoman gyömöszköltem, szopiztam a bimbókat, megpróbáltam bekapni őket nem sok sikerrel, mert ugye nem fértek be a számba :) Ezután elindultam lefele és elkezdtem nyalni a fincsi kis punciját amit halk nyögdécselésekkel nyugtázott. Szivesen nyalogattam volna még, de szerettem volna megmutatni neki a farkamat, hátha megtetszik neki. Szerencsére így is lett, váltottunk és rögvest elkezdett franciázni. Én itt térdeltem Ő pedig féloldalasan feküdt, közben finoman odatettem a kezem a punichoz és a popsihoz majd óvatosan egy egy ujjal becsusszantam és elkezdtem izgatni szexy kis réseit. A kis barátom itt már állt mint a villanyoszlop, gumit húztunk rá, és nekiestem a puncijának missziben. Lábai a vállamnál, kezeimmel a "ciciztem", közben pedig "beszélgettünk" nem tudom szó szerint felidézni de kb cicizz, dugjal jol meg, toljad rendesen ilyesmi. Megfordultunk, pontosabban csak Ő, féloldalra én ugyanúgy elötte és toltam. A bíztatását nem bírtam sokáig, látom az arcát, a testét, és hallgatom h dugj meg, meg fogd a mellem, nem is bírtam tovább, elszálltam ahogy az várható volt :) . Levette a gumit, majd hozzámbujt, mintha a barátnőm lenne.

    Így pihengettünk egy darabig, jól esett így az első elélvezés után elterülni az ágyon és simogatni Lilikét ez full barátnő feelinges rész volt. Lassan egyre jobban simogattuk egymást, nagyon megszeretgettem a melleit, közben Ő pedig a punciját simogatta. Megintcsak próbálgattam bekapni, sikertelenül mint ahogy várható volt, szoptam finoman a bimbiket, majd arra leszek figyelmes, hogy partnerem egyre jobban masztizik majd összerándul. Cseréltünk, és ujra elkezdett játszani a farkammal. Gyönyörű volt a látvány, ahogy nagyra tátja a száját, majd pedig bele, szívja kicsit, majd ujra elöről. Kezemmel fogtam a farkam tövét, az Ő kezével pedig a környéket masszírozta, a golyókat meg az alatta lévő részt. Szerettem volna ujból megdugni, de belerobbantam a szájába és így ért véget a második kör.

    Ezután rész már nem annyira érdekes, elmentem tusolni, majd vissza és felöltöztem. Közben Ő is öltözött, azt tervezte, hogy leviszi a kutyát sétálni. Elköszönés szarul jött ki, majdnem otthagytam az ajtóban szegényt szó nélkül, azt hittem jönnek velem le a kutyával sétálni de még ottmaradtam pakolászni. Kapott egy puszit hirtelen és elváltak útjaink.
  • Elszámolás:

    Telefonban elmondott mindent, a z elején amikor vetkőztem a tv elötti kis szekrényre tettem, nem is ejtettünk róla egy szót sem. Mértéke pesti átlag, egy kerek szám.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Lilikével, nagyon szép, kedves, közvetlen lány, mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Szuper volt ahogy szex közben rám nézett és nyögdécselte, hogy cicizzem meg, hogy dugjam csak meg rendesen. Azt az egyet sajnálom, hogy nem jutott sor a popsijára, ahogy írtam korábban nagyon kemény, feszes popsija van, szívesen kipróbáltam volna csakhát a szex általában nem úgy zajlik ahogy megtervezi az ember, hanem ahogy "jön" :) Lényeg a lényeg, szuper randi volt egy szuper lánnyal ezen a hétfő délután.
Happy Massage