• Barbara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Elsőre felvette, az időpont egyeztetés gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    Egyszerű. Könnyem megtaláltam. BKK is jár a környéken. Parkolás ingyenes!!
  • Helyszín:

    Lakótelei rész. Lakás teljesen rendben volt, szép tiszta, szoba hangulatos .
    Fürdő pici de elfér benne az ember :))
    Szobában ágy, szék, asztal. Zene a TV-ből, halkan.
  • Lány külseje:

    Egy képpel hirdet, de az alakját azon is látni. Élőben is ilyen jó teste van! Szexi fehérneműben fogadott, csodás látvány volt, hogy ilyen fogad. Arca kedves, szép, testalkata pedig minden porcikájában vonzó. Szép kezek, hosszú, csinos lábak, kellemes méretű mellek.
  • Action:

    Tusolás után az ágyban várt meztelenül, úgyhogy nekem sem kellett több, nem bírtam türtőztetni magam, hogy ne kezdjünk bele egyből. Hanyatt feküdtem és Ő egyből a szájába vette a farkam és csodálatos volt, amit a szájával művelt, nagyon tudja, hogy mi kell egy férfinek. Olyan 3-4 percig csinálta és utána kértem, hogy feküdjön oldalra mellém, mert érezni akartam a farkammal a finom punciját..
    Odafeküdt, én megfogtam a jobb lábát, a farkam a csodálatos puncijába raktam és elkezdtem jó keményen kefélni, közben simogattam a szépséges melleit.. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi és olyan dögösen nyögött, hogy attól még jobban, még hevesebben szexeltem a leírhatatlanul Isteni punciját. Mondta, hogy nagyon jó neki, így még hevesebben mozogtam, aminek az volt a hatása, hogy elélvezett egy nagyot.
    Kis pihenő után úgy éreztem, hogy készen állok a második menetre. Most én kezdtem a kényeztetését, amit örömmel fogadott. Nyaltam-faltam a finom punciját, közben éreztem, hogy keményedek én is. Közben ujjamat is be-be toltam a lucskos punciba, így juttatva egyre közelebb az orgazmushoz. Hamarosan egyre erősödő rángások jöttek a részéről, majd odaszorította a fejemet az öléhez és nagy nyögések közepette elélvezett. Kicsit hagytam lenyugodni, majd gumit húztam és betoltam neki a farkamat.
    Kis idő után azonban éreztem, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja részemről, és bármennyire szerettem volna, nem tudtam a második menetet végigjátszani.
    Szerencsémre megértő volt. Kicsit még beszélgettünk aztán hatalmas csókkal köszöntünk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Az elején az asztalra tettem a lebeszélt rózsaszálakat. A végén még ott volt a csokrom.
  • Összkép:

    Kedves lélek és csak olyannak ajánlom aki ugyanúgy tud vele bánni ahogy ő másokkal.
Happy Massage