• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta a kedvencek között volt, már nagyon kíváncsi voltam rá. Végre lehetőségem adódott meglátogatni.
    Először csak VTR -en próbálkoztam, de pont mindig elkerültük egymást. Telefonon hívtam, azonnal felvette, megbeszéltük az időpontot, majd VTR -ben is megerősítettük.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű cím, nem lehet eltéveszteni. BKV -val nagyon jól megközelíthető. Újbuda központ környéke. Parkolás szerintem kicsit macerás, de még ingyen is megoldható a közelben.
  • Helyszín:

    Új építésű liftes lakótömb egyik emeleti lakása. Kétszer kell kapukódozni, ez nekem mindig a legnagyobb kihívás, egyszer emiatt nem fog összejönni egy randim. Totál félrehallom a számokat az utcazajban, visszaismételni meg a diszkréció miatt nem akarom.
    Nem egyedül rendel viszont jól megoldják. A fürdőbe két irányból lehet menni, logisztika jól működik. Bejárat után egyből jobbra baszoba, franciaággyal, szék a ruháknak mellette komód, ágy mellett a falon tükör a vizuális élményhez.
    Zuhanykabinos fürdő WC -vel. A célnak tökéletesen megfelel, tisztaság volt mindenhol, száraz kilépő. Tusfürdők, szájvíz van.
  • Lány külseje:

    A képek alapján picit másra számítottam. De a meglepetés pozitív volt. Nevéhez méltóan angyal arcú, fekete hajú szépség nagy kerek szemekkel, szexi ajkakkal. Olyan jaj de cuki, hazavihetlek? Gömbölyű feszes természetes cicik, jól reagáló bimbókkal. Csupasz zárt punci, nagyon finom és tényleg hálás a kényeztetésre, nemcsak üres szlogen az adatlapon. A képeken is látható piros öltözékben fogadott.
  • Action:

    Érkezésemkor puszik majd be a baszobába. Kaptam törölközőt és elkísért a fürdőbe. Mikor végeztem, bejött Ő is öblíteni a szájvízzel. Visszamentünk a szobába, ledobta a ruháját és a nyakamba kapaszkodva húzott magához csókolózni. Igazi barátnős érzés volt.
    Eldőltünk az ágyon és ott folytattuk. Én lassan kezdtem felfedezni a többi testrészét. Nyak és cicik puszilgatása, aztán onnan is haladtam dél felé. Majd végre megérkeztem a mézes bödönhöz.
    Nekiláttam az alapos nyalakodásnak és egy idő után megjöttek a sóhajok, csipőmozgások. Annyira cuki volt, nagyon izgató érzés volt, ahogy reagált, amilyen hangokat adott, ahogy tolta magát a számra. Kis idő elteltével aztán beérett a nyalakodásom és 1 - 0 lett nekem.
    Kis pihegés, majd újabb csók csata és a cicik puszilgatása következett. Majd szólt, hogy adna már gumit. Nem tudtam ellenállni a kérésnek, Ő felült én vele szembe térdeltem és pikk - pakk rám varázsolta a gumit. Adta magát a misszionárius póz, egy párnát tett a dereka alá és bele is kezdtünk. Kicsit óvatosan kellett bánni a szűk puncival de szépen lassan kezdett befogadni és már lehetett tövig nyomni és gyorsítani. Kezdett megint megjönni az angyali hangja, a lábával húzott magár közben a tükörből néztem magunkat és gyorsan égettem a retinámba a látványt, legyen mire emlékezni szomorkás napokon.
    Gondolkoztam, pózcserén vagy egy franciás befejezésen, hogy kimaxoljam a lehetőségeket. De annyira jó volt így, hogy úgy döntöttem maradok ebben a pózban és várom a végzetem. Ha valami jó, akkor kár megvariálni, lehet csak ront a helyzeten vagy elviszi az ihletet. Így aztán a tükörben mozizva folyattam és pár percen belül 1 - 1 lett a végeredmény. Hagyott lenyugodni majd szilviáért nyúlt és megszabadított a gumitól majd megtisztított. Ezután picit beszélgettünk, majd elmentem zuhanyozni és le is járt az időm.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, nem került szóba, A bővebb infóban találtaknak megfelel.. A szekrényre tettem zuhanyzás előtt. Maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Egy igazi csacsogós angyali barátnő, aki mellett úgy érzed, hogy kíván téged és minden percét élvezi az együttlétnek. A lehetőségem lett volna többet is kihozni a randiból, nem rajta múlott, hogy kifacsart állapotban voltam.
Happy Massage