• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kellemes emlékeim fűződtek Nicolhoz ( akkoriban még más néven volt elérhető és itt is írtam már róla beszámolót), ezért keresgélni kezdem, hogyan juthatnék el hozzá újra. Itt most nem hirdetett, egy másik oldalon találtam rá, már Nicol néven, új számán, és az általam már ismert helyen. Új fotóiról is megismertem, és felhívtam. Egyből tudtunk beszélni, másnapra kértem időpontot nála, szokás szerint kedves és jófej volt, mindent megbeszéltünk, amit kellett.
  • Megközelítés:

    Árpád híd budai oldalán lelhető fel a lakás, tömegközlekedéssel jutottam oda, 1-es villamos javasolt. Fizetős parkolóhely van bőven arrafelé, és egy nagyobb bank fiókja (virágautomatája) is közel van. A telefonban pontos címet ad, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    célszerű lakás egy többemeletes házban, nem túl magasan. Ketten rendelnek, 1 fürdő és két szoba van, a logisztikát jól kezelik, ha közlekedési dugó van a fürdőben, nem a vendég idejéből számolják le a kényszerű várakozást. A szoba puritán: szék, ágy, tükör, szekrényke, kuka. Nem is kell több, a lényeg a tisztaság, nem lehet rá panasz. A fürdő picinyke, de jó meleg. Kád és zuhanyfüggöny van, kilépővel. Pár tusfürdő, szájvíz, pohárkák. A lakásba belépve lehet ledobni a cipőt, de talán célszerű bevinni a szobába, hogy a másik vendég ( ha éppen van) ne találkozzon vele.
  • Lány külseje:

    Nicol egy picinyke gyönyörűség. Minden alkatrésze természetes, és természetesen szép, talán a tetoválás, ami nem öröklött, hanem utólag került rá. Nekem ez is bejött. Arca kerek mosolygós, szép hosszú fekete haja volt, szájon pici rúzs, némi smink talán. A fotók sokat elmondanak, tényleg elképesztő alakja van, a kiírt életkornál is kevesebbnek tűnik, de beszélgetés közben persze kiderül, hogy egyáltalán nem butuska, hanem nagyon is felnőtt, komoly lány. A bőre sima, kicsit szolizott, borotvált, ahol kell, élvezet simogatni és a puszikat is megérdemli. Ami még fontos: mint mindig, most is frissen és illatosan fogadott, sehol semmi kellemetlen dologgal nem találkoztam.
  • Action:

    Ahogy nálam megszokhattátok, a lányoknál nem kérek natúr dolgokat, sem csókot, és nem is nyalakodok, első a biztonság. Ezen keretek között kellene jól éreznem magam, és ehhez tényleg odaadó szolgáltató kell. Jó helyen jártam. Rövid beszélgetéssel kezdtünk, emlékezett rám. Picit várni kellett a fürdőre, de aztán hamar kaptam egy törülközőt és mentem lecsapatni az út porát. Zuhany után Nicol várt rám a szobában, gyorsan átbeszéltük a részleteket: tudta és emlékezett, hogy mi a lényeg. Elterültünk az ágyon és teljesen hozzásimultam, amit ő is viszonzott. A bőrünk finom érintkezése, és az, hogy a lány hogyan reagál rá, nekem nagyon fontos. Amikor átöleltem és hozzábújtam, teljesen természetesen viszonozta, simogatott, kézzel rátalált a lényegre is közben. Ilyen barátnő feeling randi. Ezek a percek többet segítenek az ellazulásban, mint az ezt követő gumis francia, ami a gumi íze miatt neki nem a nap fénypontja. Ennek ellenére tette a dolgát, igaz, közben rájöttem, hogy a hozzásimulás sokkal többet ér a franciánál, így aztán kértem, hogy folytassuk misszionárius pózban, ( nem sok fantáziám van, mi? ). Kis síkosítást követően elhelyezkedett, egy ideig még puszilgattam a testét, ő átölelt, nagyon bensőséges helyzetet tud teremteni. Ez az újabb szoros összebújás már annyira felhúzott, hogy ideje volt benne lennem. Zökkenőmentesen bejutottam, ő biztatott, hogy nyugodtan ráfeküdhetek, nem fogom összenyomni…de azért vigyáztam rá továbbra is. Ezek a percek mindent megértek, ő továbbra is aktív volt, ölelt, simogatott, szorított, nem volt kérdés, hogy itt percek alatt végem lesz. Kicsi hangja is volt, semmi túlzott megjátszás, de nagyon jó volt hallani, hogy ott van velem, benne van a játékban, nemcsak a végét várja. Ami aztán persze megjött…Fergeteges volt az élmény. Nekem. Nem mozdult, amíg én nem mozdultam, szépen lenyugodhattam benne, és jól esett egy kis levegőhöz jutni. Szétváltunk, még heverésztünk kicsit, miután gyorsan megtörölközött, én nem siettem a leszerelvényezéssel így csak feküdtünk ott, és igyekeztem minél több képi élményt szerezni gyönyörű testéről, hogy a következő randiig kibírjam. Mert lesz következő, ha rajtam múlik. Tényleg laza csevegés volt, nem sürgetett, én végig simogattam formás popsiját, finom bőrét, ő is kedvesen simizett, jó levezetés. Nem akartam rabolni az idejét, lassan elmentem még egy gyors zuhanyra, majd öltözés és két puszi után távoztam.
  • Elszámolás:

    a telefonban megbeszéltük, 1 órácska szép kerek átlag, érkezéskor a szekrénykére tettem, a randi végéig ott maradt. Nem vitás, hogy megérte: a kedvessége, az odaadása, a vendégcentrikus hozzáállása nekem új szintet jelent.
  • Összkép:

    Ezek után az összkép természetesen erősen pozitív. Amit egy magamfajta már nem fiatal korú keres a lányoknál, azt maximálisan megkapjuk nála: hibátlan fiatal testet, odaadó kedves és jófej lányt, aki tudja hogy szolgáltat és ezt úgy teszi, hogy arra a kis időre elhisszük, hogy a szeretőnkhöz ugrottunk fel. Még akkor is, ha ez a randi önző módon inkább csak rólunk szól, nem a lányokról.
    Képet nem töltök fel róla, tiszteletben tartom, hogy a másik oldalon nem járul hozzá a képei lementéséhez, de nézzétek meg itt a 2019 augusztusi előző beszámolómat róla, ott még van némi támpont.
Happy Massage