• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elérnem. Nagyon örültem, mert sokszor próbáltam de nem sikerült. Kellemes, csajos hangján meg is beszéltük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Metró, villamos, busz a közelben. Autóval voltam és a parkolás megoldható, ráadásul itt még ingyenes.
  • Helyszín:

    Egy magas, panelházban található Niki kuckója. Szépen berendezett a lakás és a fürdő is jól fel van szerelve.
  • Lány külseje:

    Nem filigrán alkat, de nagyon csinos szép cickókkal. Nagyon helyes, feszes popójú, kedves leányzó.
  • Action:

    Ismerősként toppantam be a bűnbarlangba ezért puszival fogadott érkezésemkor. Régen találkoztunk, így rövidke beszélgetéssel indultunk. Megkaptam a törcsimet és irány a zuhi üzemi illatosba rakni testemet. Amikor kijöttem az ágyon várt. Simogatással és csókkal és simogatással kezdtük egymás kényeztetését. Kezeink mindenfelé elkalandoztak. Sokáig elidőztem a cickóknál, majd irány dél és rácuppantam a csiklóra és nunira. Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula. Apró döfködések, majd erőteljes döfések, meg teljesen kihúzva és újra visszalökve szóval sokféleképpen döngöltem meg. Átváltottunk misszibe, ennek néhány formáját próbáltuk ki. Élveztem minden pillanatát, ahogyan rám nézett, nyögdécselt a kéjtől, szóval király volt minden. és éreztem a végem így ígéretemhez híven a gyönyörű cickókban ért el a sorsom. Sokáig éreztem magam a mennyben.

    Letisztogattuk egymást, rövid zuhi és elkezdtünk dumcsizni. Volt témánk hisz rég láttuk egymást, de ismét szólított a természet.

    Kellemes kézimunkával és NF-el ismét harci állásba helyezte a műszert. Kénytelen voltam gumit kérni és beküldeni a kis ördögöt csintalankodni. Lovacska pózban tettem ezt. Hagytam, hogy sokáig dolgozzon meg mert nagyon élveztem a látványt és a ciciket a kezeimben. átmentünk misszibe, majd oldalról -hátulról vertem be az ezredest. A levezetés szájjal és kézzel történt testre, cicire. Fenomenális volt.

    Pihegés után kis duma, zuhi, öltözködés és alaposan kiürülve irány a jeges, szeles nagyvilág.
  • Elszámolás:

    A pesti átlagnál picit magasabb rózsaszál mennyiséget tettem le a kisszekrényre ezért a csodálatos délelőtti játszadozásért.
  • Összkép:

    Egy fantasztikus szexélmény egy fantasztikus lánnyal.
Happy Massage