• KIKI lingam

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves SZ_ !

    Itt KIKI SZPESÖÖÖL EDÍSÖÖN beszél (ír) !! :)))
    Köszönöm szépen a felejthetetlen beszámolódat!

    Szépen, sorban megyek.
    Költői kérdésedre válaszolva, van parkolóóra, de csak az utca végében. :)

    A kínai integető macskát japánul maneki neko-nak hívják, és szerencsét hoz. Elvileg. Ebbe nem különösebben mennék bele, de esetünkben biztosan így tett, mert az írásod alapján nagyon jól érezted magad!
    Így szépen , lassan már én is közeledek a nyugdíjkorhatárhoz, de ameddig ennyire jó protéziseket készítenek, addig nekem sincs okom aggódni, hogy lebukok a koromat illetőleg :) Plusz-mínusz 2000 év ide-vagy oda. . . . pontosabban . . . ez tapasztalatban nagyon sokat számíthat :)))

    Köszönöm, hogy értékeled a higiéniát és a rendet, szerintem is, ilyenkor a világjárványoknál (is) különösen fontos lehet :))) Én már tapasztalt vagyok , megfigyeltem, hogy minden századik-kétszázadik évben szokott lenni egy világjárvány, 1820-ban spanyolnátha, 1720-ban pestis, szóvall nem árt mindig felkészültnek lenni, mivel egyet pislantunk, és máris itt van a következő :)

    Köszönöm, hogy visszafogtad magad az érintést illetően, számomra ez nagyon fontos. Mégegyszer köszi :)
    Én is igyekszek megtenni minden tőlem telhetőt, hogy jól érezd magat. Úgy igyekszem figyelni, mint a a youtube a jogtalan hanganyag-használatra !! :)))

    Köszönöm az ismételt látogatásodat, és remélem, hogy technikában és személyiségeben is sokat fogok fejlődni a későbbieken! Legalábbis megadom rá az esélyt, hogy így legyen!

    Sok puszi, várlak máskor is :
    Kiki

  • Egyeztetés:

    Két-három alkalommal voltam már nála. Bent is van a telefonomban a száma, ha speciális KIKI-élményre vágynék.Mobilon kerestem. Első hívásra sikerült elérnem. Mivel már tisztában vagyok a szolgáltatásaival, sokat nem kellett egyezkedjünk. Csupán az időpont és az időtartam volt a lényeges. Kedves, vidám hangja van. Szeretem hallani a vonal másik végén. Ő maga kezeli a telefont.Eddigi tapasztalataim alapján rugalmas teremtés.
  • Megközelítés:

    Már BKV val is voltam nála, hétköznap lehet azt részesíteném előnyben. Azzal is könnyen megközelíthető. Metró megállótól pár sarokra rendel.Hétvége miatt azonban nem számítottam nagy forgalomra, így gyorsan kocsiba pattantam. Lehet tértől kicsit északabbra található a ház.A környéken építkezések zajlanak.Bőségesen volt parkolóhely. Hétvége miatt fizetni sem kellett. Mondjuk most meg sem néztem van-e parkolóóra a közelben.
  • Helyszín:

    Megérkezve a helyszínre, megcsörgettem. Voltam már itt, az emelet azonban kiment a fejemből.Pár perc türelmet kért, pont akkor végzett az egyik kolléga.Amint tiszta a terep jelentkezik. Pár másodpercbe telt csupán.Ugye már ebből is érezted hogy többen dolgoznak a helyszínen.Az egyik lánnyal párban is vár.Ez a gondolat amúgy is szöget ütött már a fejemben. Lehet kipróbálom őket együtt. Szóval a lakás. A liftből kilépve egy üveg folyosón kell átmenni, jobbra a csodaszarvasnàl van Mennyország kapuja. Ahol most bebocsátás nyertem. Ha jól emlékszem három szoba van. Pár éves társasház, erre kialakított lakással. Ami nekem megmaradt, több helyen is láttam integető kínai szerencse bábut. A nevét pontosan nem tudom, de ha valaki megírja azt megköszönöm. Bizonyára szerencsét hoznak.Abban a szobában voltunk ahol masszázs ágy van. Felfekhetsz,, mint egy műtőasztalra.Ezen fog szépen meg dolgozni Kiki.Fürdő tiszta, a lakásról azt mondhatom makulátlan. A szobában is szépen rendezetten állnak az olajok. Példás.
  • Lány külseje:

    Kiki a képekhez képest kicsit más. Nekem sokkal barátságosabbnak tűnik élőben.Arcos képpel hirdet, szerintem senkit nem ér váratlan meglepetés. Egy köntösben fogadott. Fülig érő mosollyal. Nagyon oldott a hangulat vele. A kiírt adatok nagyjából stimmelnek. A kor persze egyre több hírdetőnél valótlan. Ez már kezd bevett szokás lenni.Nekem a cicijei kimondottan tetszenek. Igaz megérinteni nem lehet, de látványra engem meggyőzött. Szerencsére a szobában sok a tükör.Minden porcikáját megfogod tudni csodálni. Tetoválása nincs. Szép a bőre. Vidám dúdolgatós csajszi.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzásból visszatérve a hasamra kellett feküdni. Bár a hátamra szerettem volna egyből, de hagytam magam vezetni az ő általa kijelölt úton. Néha át kell adnunk magunkat a nők akaratának. Megkérdezte erősen vagy gyengén szeretném? Az erős opciót választottam. Jó erős kezei vannak, és ügyesen is maszíroz szerencsére.Átgyúrta a testem. Keze közben el elkalandozott. A golyókat és a fenék környékét is simogatta. Tudja, mivel lehet fel húzni az embert. Természetesen jó értelemben.Átérzéssel csinálja amit csinál. Ezt nem nehéz megállapítani nála.Szerintem a masszázst is tanulta, és ügyesen alkalmazza. Még szerencse hogy nem csak simán maszíroz, így teljesebb a világ, meg mi is jobban jártunk. Hétvégén levezető programnak teljesen tökéletes. Masszírozás közben le csekkolt. Figyelte a fejem, mi milyen hatást vált ki bennem. Nekem még az a benyomásom, hogy rám koncentrált teljesen.A tükörből is figyeltem a testét, és elképzeltem pár szaftos dolgot. A tettek mezejére viszont nem léptem. Kár lenne elrontani ezt a jól kialakult barátságot.20 perc telt el így, majd fordulás következett.
  • Levezetés:

    A lábamtól indított, nem kapkodta el a dolgokat. Átment a masszírozás erotikus simogatásba.Szépen lassan egyre többet kalandozott el a keze az intim zónám felé. Fantasztikusan jó érzéke van ehhez. Rámarkol a farkamra, úgy ért hozzám ahogy szerentném.Bő olajjal bekente a szerszámot. A zacskókat sem kímélte. A zene ütemére dúdolgatni, énekelgetni kezdett.Ő mindenképp egy egyedi élmény. Elengedi magát, teljesen rád hangolódik. Figyeli a rezdülésedet. Itt egy kicsit el is vesztettem a fonalát. Csak élveztem minden mozdulatát. Amikor a csúcs közelébe értem, lelassított. Nem sietteti a dolgokat. Minden jön amikor jönnie kell, de lehetőleg töltsd ki az idődet szépen. A Lingam hercegnője valóban. Erősen gyengén, lassan gyorsan, érzékien, hol pornósan. Egy igazi huncut rossz kislány. Angyalbőrben természetesen. Így ment ez egy darabig, Ő volt a macska én pedig az egér. Nagyon kellemesen szenvedtem alatta. Elöntötte a forróság az egész testem. Szívem szerint azonnal elkaptam volna.Nem is nagyon tudom és nem is akarom máshoz hasonlítani. Megismételhetetlen egyedi jelenség. Egyre többször kerültem a csúcs közelébe. Minden gondolatom és érzésem csak erre irányult. Eljött a pillanat, mikor már nincs tovább.Kitáraztam.Remek érzés volt. Legjobb kezekben. Biztosan visszajövök hozzá. Kaptam egy levezető comb masszázst tőle, ez is jólesett.
  • Elszámolás:

    Átlagon felül élmény.. Én előre rendeztem, akart visszaadni, de nem tartottam rá igényt.A kis asztalon hagyta a randink végéig.
  • Összkép:

    Az összbenyomásom most is nagyon pozitív. A Lingam csúcsa.Visszafogok jönni hozzá, ez nem is vitás. Mindenkinek ajánlom aki szereti a kézimunka műfaját, és a cserfes hölgyeket.
Happy Massage