• Laura

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Szinte azonnal felvette és adott időpontot egy órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. A 11. kerület egyik legendás lakótelepe. Parkolás a ház előtt szinte lehetetlen, de legalább ingyenes. A világ végéről sétáltam vissza hozzá.
  • Helyszín:

    A lakás láthatólag jól bejáratott ingatlan. A logisztika talán nem a legjobb. De erről később. A szoba a célnak megfelelő. Puritán fekvőhely és egy masszázspad, amit bizonyára nem Laura használ.
  • Lány külseje:

    Tolhatnám a "képek alapján másra számítottam" közhelyet, de amúgy tényleg így van. Kicsit magasabbnak gondoltam, de biztosan olyan magas, mint írja az adatlapon, csak én nem vágom a számokat. Arcra is másra számítottam, de ez meg legyen az én képzeletem problémája. Az alakja rendben, az arca kedves és kifejezetten cserfes a tekintet, de szépnek nem mondanám, inkább karakteres.
  • Action:

    Nos, odaértem, beinvitált. Talán valami fehér köntösféle volt rajta. Fél órára mentem. Hozta a törcsit és jelezte, hogy kicsit várnom kell, majd magamra hagyott. Mikor 4-5 perc múlva visszaért, finoman érdeklődtem, hogy áll a fürdő felszabadulása. Erre visszakérdezett, miért türelmetlenkedem és megkérdezte, miért nem toltam addig pár fekvőtámaszt... Nyilván elmondhattam volna, hogy az egy másik idősáv és egy másik iparág, ahol a havi bérlet annyi, mint itt egy óra, mégis elnézést kérnek, ha várnom kell az öltözőszekrény kulcsára, de úgy döntöttem, inkább kivárom. Időközben fel is szabadult a fürdő, ami teljesen ok volt. Nem sokat időztem, siettem vissza, majd elkezdődött randink érdemi része. Őszintén szólva, annyira nem bírom ezt a félig viccesen, félig komolyan lekezelő stílust, így azért annyira nem voltam lelkes. Némi simi után a szájába vett és amúgy nagyon ügyes és változatos technikával kivégzett. Hagyta, hogy lenyugodjak, nem kapkodta a fejét, majd megkínált egy szilviával, amivel aztán rendbe tettem magam. Még felajánlott egy masszázst, amit elfogadtam. Eközben mesélt az orosz felmenőjéről és külföldi szakmai előéletéről. Ha ezt hívhatjuk így. Kb 5-6 perc masszázs után én engedtem el a dolgot. Elköszöntem és távoztam.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerinti pesti átlag szerintem, ami a hasonló szolgáltatásokkal szerintem pariban van. Semerre nem lóg ki.
  • Összkép:

    Nyilván nem indult jól a dolog a kényszerű várakozással, amit talán lehetett volna máshogy is oldani, mint az olyan beszólásokkal, ami után úgy érzed magad, még ő tesz szívességet, hogy befogad a szobájába, amíg várnod kell. Lehet, hogy nekem magasak az igényeim, de szerintem ezeken a dolgokon sok múlik. A szex része és a magjelenése teljesen ok, aki ezért megy, megtalálja majd a számítását. Aki egy kicsi pluszra vágyik, az talán ne itt keresgéljen.
Happy Massage