• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem a reggeli órákba. Egy kedves hangú kolléganőtől megtudtam minden részletet, és pár óra múlva már a helyszínen is voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, parkolóhely nem sok van, de pár utcával arrébb találtam helyet ami fizetős. Érdemes kicsit előbb érkezni. Biztos van BKV is a környéken, de én ezt nem figyeltem.
  • Helyszín:

    Sokak által szerintem ismert ház. Tetőtéri ingatlan, sok szobával, minden erre a célra kialakított és rendkívül igényes. Tükrök a megfelelő helyeken. A fürdő is mindennel felszerelt, törölköző frissen mosva puha.
  • Lány külseje:

    Vendéglátóm egy bugyi melltartó kombóba fogadott, nagy mosollyal. Meglepődtem, hogy milyen pici, elkerülte a figyelmem az adatlapján. Haja összefogva volt, majdnem derékig ér, szolid smink és nagyon kívánatos idomok. Popsi kemény, érződik, hogy foglalkozik a testével, has lapos, cicik pedig tenyérbe illők.
  • Erotikus masszázs:

    1,5 órára érkeztem ezért felvezetés-masszázs-levezetés kombót választottam. Hasamra fordultam, és szép lassan krémmel elkezdte masszírozni a hátamat. Először szépen lassan bemelegítette az izmokat, aztán amikor rátapintott egy-egy kényes részre akkor a csomóknál jobban elidőzött, és rendkívül jól meg is masszírozta. Érződik az egész masszázson, hogy nem csak simogatásról van szó, hanem valóban tanult módszerek mozdulatok, megfelelően erős kézzel. A hát, lapocka, derék és nyak elég nagy hangsúlyt kapott és megfelelően át is lett masszírozva, másnap izomláz is lett itt-ott ami ugye azt jelenti tényleg meg lett dolgoztatva. Ezután következett a combok és vádlik, és persze a talp is kapott a jóból, ahol érzékenyebb volt azt egyből érezte és elidőzött kicsit, hogy átmasszírozza. Ezután jött még egy kis hát rész, mégpedig úgy, hogy feljött az ágyra mögém, és rendesen átnyomkodta. Ezután jött a varázsszó, hogy megfordulhatok, és ekkor a fejemhez ment és a melleimet is kicsit átgyúrta, illetve a nyakamat és benyúlt a lapockákhoz is. Az egész masszázs alatt végig érezhető, hogy figyel az emberre, és a rezgésekre és pont úgy csinálja ahogy az éppen jó. Közbe beszélgettünk egy keveset ami kellemes volt, nem egy fecsegős liba, inkább komoly gondolkodású, és meglepően sok dologhoz ért a testen kívül is.
  • Levezetés:

    Első körben háttal feküdtem fel az ágyra, és először kaptam egy kis comb masszázst illetve közben ismerkedtünk kicsit. Kis idővel el-el kalandozott már a keze és kezdett is éledezni a velem egykorú. Ekkor a melltartó már nem volt rajta, csak a bugyi ami végig fent is maradt. Úgy helyezkedett, hogy a popsihoz hozzáférjek, amit nagyon jó volt simogatni. Miután kellő keménységgel bírtam szépen lassan megízlelte, először csak igen finoman a nyelvével izgatta a makkot, majd be-be is kapta, de mindezt nagyon érzékién csinálta. közbe fel-fel nézett rám nézte a reakciókat és mosolygott ami rendkívül jól áll neki, és számomra nagyon izgató volt. Volt kis nyálcsorgatás is. Egyre ütemesebben csinálta, de végig barátnősnek éreztem ami a kedvencem, nem bírtam túl sokáig, és a szájába lett végem, de nem ugrott el egyből hanem még pici ideig bent tartott. Ezután kaptam egy törölközőt, ő pedig kiment, hogy felfrissítse a száját.
    A második felvonás hasonlóan kezdődött, kis combgyúrással, de ekkor már jobb volt azért az összhang és ő is kicsit ismert így még élvezetesebb volt. Végig úgy hajolt, hogy közben tudjakmozizni és rendesen hozzáférjek a popsihoz. Picit vehemensebb franciát kaptam mint az első körben, de most is rendkívül barátnős volt, mintha mindig tudná mi kell nekem, lassabban gyorsabban kis nyelv kis kéz, közbe mosoly, nyálcsorgatás, aztán egyre gyorsabb mozdulatok, rendkívül változatos technika, aztán nem is bírtam sokáig ismét a szájába lett végem. Kaptam egy frisstörcsit, kicsit beszélgettünk és elkísért a fürdőig.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem az asztalra, nem esett szó róla soha, én kerek csokorral készültem, de végén amikor kijöttem a fürdőből ott várt a „visszajáró”, amit ott is hagytam, mert én amúgy is úgy terveztem.
  • Összkép:

    Rendkívül jó érzésekkel távoztam, még sosem jártam ebben a szalonban. de azt hiszem fogok még menni. Panna egy rendkívül kedves és érzéki lány tudja mi kell az embernek minden téren.
Happy Massage