• Nelli

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, egyből felvette, kifejezetten kellemes hangú, kedves kommunikatív volt, elmondott korrektül mindent. Így egy óra múlva a megbeszélt időpontban fogadott.
  • Megközelítés:

    Könnyű volt odatalálni, hiszen megadta a címet, semmi parkolás fizetős, nem volt vészes találni helyet.
  • Helyszín:

    Helyszín egy régi bérház körfolyó földszintjén, a lépcsőház olyan állapotú, amilyenek ezek a nem felújított házak szoktak lenni. A lakás viszont szép újszerű, kellemes illat fogad, tisztaság, rend. A masszázs szoba tatamis, sejtelmes hangulatvilágítással, gyertyákkal. A fürdő is nagyon tiszta, sarokkáddal, jó nagy tusfürdő választék, szájvíz, stb. Ott is tisztaságot láttam. Nem egyedül dolgozik Nelli, de teljes volt a diszkréció.
  • Lány külseje:

    Nelli szerintem élőben még szebb mint a képeken, fiatal, jó alakú lány, szép kis pofija van, nekem nagyon tetszett. A tetkók engem nem zavarnak, a piercingek sem. A teste meg fantasztikus, nem nádszál vékony, de a teltkarcsú kifejezés mát sok lenne. Gyönyörű feszes fenék, és valami eszméletlen szép telt természetes mellei vannak, azokkal nem tudtam betelni. Egy miniszoknyában és melltartóban fogadott, majd fürdés után már csak fehérneműben volt.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs technikája szerintem egész ügyes, nem tudom eldönteni, hogy végzett e valamilyen tanfolyamot, de nem csak az olajos kézzel történő simogatásban merült ki a dolog. A lábaknál kezdi, elég jól megdolgozza, utána egyre feljebb a combokat is szépen megmasszírozza. A hátamat is kellemesen meg dolgozza, a gerinc melletti izmokat sem hagyja ki, úgy gondolom, összességében egy korrekt masszázst nyújtott. Tükörben lehet nézni ahogy masszíroz, itt figyeltem fel a telt csodás mellei ringására, ugyanakkor néha hozzám is ért velük, és ez igencsak kellemes volt.
  • Levezetés:

    Mikor végzett a masszázzsal, elhangzott a mágikus "meg lehet fordulni" mondat, és nagyon finoman elkezdte a kényeztetést, szerintem kellemesen erotikusan, de nem pornósan csinálja, inkább egy nagyon finom, törődő, már már barátnő feelinges módon foglalkozott velem. Abszolút finom a franciája, tudja mit mikor, érzi az embert. Miután vége lett, még odabújik egy kicsit, simogat is egy kis ideig, és csak ezután lesz vége.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, de van kölcsönös francia azt tudom. Elszámolás teljesen korrekt, a végén kell csak letenni.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam Nellinél, egy kicsit beszédesebb lehetne, de végül is nem beszélgetni mentem hozzá, félreértés ne essék, nem volt egyáltalán udvariatlan, sőt, csak nem nagyon kezdeményezett beszélgetést, de lehet, hogy ilyen napja volt, vagy egyszerűen csak ilyen a természete. Lehet, hogy ha már ismer jobban megnyílik. Igaz, én sem erőltettem nagyon így elsőre a trécselést. Ettől függetlenül nagyon kellemes volt a nála töltött idő, és szívesen vissza mennék hozzá.
Happy Massage