• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Kedves Elekmester! :)
    Nagyon örültem az írásodnak és,hogy ilyen jól èrezted magad nálam.:)Köszönöm,hogy nem csak a külsőmet dícsérted hanem beszidből úgy éreztem "fejben" is kellemes partnered tudtam lenni az eltöltött randink alatt.:)Hála,hogy a vendégem voltál, és a kedves besziért.....várlak vissza... :)
    Xoxo Tia

  • Egyeztetés:

    Aznap hívtam reggel. Nem tudtam elérni de visszacsörgetett mikor elérhetővé vált. Sikerült aznap késő délutánra időpontot egyeztetni mivel Tia nagyon rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    3. kerületi lakótelep egyik magasabb emeleti lakása a helyszín. Nagyon könnyen oda lehet találni GPS segítségével. Parkolót is szerintem minden esetben talál az ember elég rövid idő alatt.
  • Helyszín:

    Mint említette egy magasabb emeleti lakás a tetthely. Igényesen van berendezve és mondhatom hogy ahogy beléptem a lakásba áradt a nyugalom. Fürdő tiszta és minden kellék van ami szükséges. A szobában masszázspad és kanapé, szóval minden ami kell. Kellemes zene a TV-ben pedig kanadallóban ropogó fa effekt ment a háttérben.
  • Lány külseje:

    Tia nagyon csinos nő. Kerek pofi, gyönyörű szemek és csókos száj. Kreolos bőrszín és nagyon arányos mellek valamin testalkat párosul hozzá. A személyisége nagyon megnyerő. Egyből barátságos mintha ezer éve ismernénk egymást és rögtön kialakult vele a megfelelő szimpátia és hangnem.
  • Erotikus masszázs:

    Lévén hogy 1,5 órára érkeztem 2 kényeztetés 1 masszázs volt a program. Első alkalom miatt először átmasszírozott ami nagyon jól esett. Szakszerűen masszíroz, és elmondása szerint tanulta is és még fog is bővülni a repertoár további lehetőségekkel.

    Arra nem emlékszem hol kezdte de kellően nem kis simi - simi szerű masszázst kaptam. Hát, karok, nyak, kéz és láb. A lábamnál már jöttek a be - be nyúlások folyamatosan. Nagyon jóleső volt a masszázs, teljesen felfrissültem egy hosszú nap után. A bevezető masszázst követően jött az első kényeztetés. Lapozzunk lejjebb...

    A második kör masszázs rövidebb volt de ugyanolyan hatékony. Ami a képekből nem derül ki hogy Tia egy nagyon kellemes beszélgetőpartner is, megfelelő humorral megáldva. Úgy repült a kezei alatt az idő hogy újra csak azt hallottam hogy még masszírozzon tovább vagy esetleg élnék-e a második lehetőséggel is. A válaszon naná, de nem mindig jön össze jeleztem neki. De nekivágtunk...
  • Levezetés:

    Fordulás után nem kellett sokat dolgoznia Tiának rajtam egyből megvolt a kellő merevség. Kellő hevességgel ált neki a kényeztetésemnek. Először lágyabban majd egyre erősebben nyalta és szopta a farkam, míg én a padon fekve kezdtem el simogatni. Közben szépen lassan megszabadult Ő is minden apró kis ruhadarabtól ami rajta volt még. Kézzel kezdtem el sima punciját simogatni és izgatni valamint felváltva a feneke és a puncija között vándorolt a kezem.

    Felültem és csókolózni kezdtünk majd átültünk a kanapéra mert az kényelmesebbnek bizonyult. Így jobban elértem Tiát Ő pedig jobban rám tudott koncentrálni. Volt enyhe mélytorkos technika és a környék sem maradt ki. Hol nyalta a golyóim és kézzel kényeztetett majd cserélt. Egyszerűen nagyon jó a technikája. Elég jól bírtam és a végén egy jó nagyot lőttem a cicijeire.

    Gyors tisztálkodás, Tia elment lemosni magáról az utódokat addig pedig felfeküdtem a padra és jött egy újabb kör masszázs... Vissza fel...

    Egyből csókolózni kezdtünk majd jött az újabb francialecke. Ugyanaz a technika, mint az első körben. Simogattam közben és felajánlottam a kölcsönösséget de Tia mondta hogy sajnos drágám arra most nem lesz időnk, csak arra hogy most Ő végezzen ki engem. Még be sem fejezte a mondatot már a szájában voltam ismét és egyre hevesebben nyalta, szopta és kézzel kényeztette a férfiasságom. Közben néha köpködött is rá nyálat és kézzel verte miközben a környéket nyelvvel kényeztette. Itt már éreztem hogy menni fog másodjára is.

    Ennek a kombónak amit kézzel, nyelvvel és szájjal kaptam csak egy vége lehetett, márpedig hogy újra Tia melleit beterítette az utódok garmadája. Hagyott szépen lenyugodni és megtörölgettük magunk. A kapott frissítőből ittam majd elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Az átlag felett van a rózsaszálak mennyisége és vannak extrák. Én először voltam nála de nem utoljára. Nem esett róla szó a végén tettem le az asztalra.
  • Összkép:

    Tia egy kedves és intelligens nő. Nagyon jó a masszázs nem csak simogatás de nem szétszedős. A kényeztetés pedig csillagos ötös. Köszönöm Tia az eltöltött 1,5 órát és örömöt amit szereztél.
Happy Massage