• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonos kollegina tájékoztatott kicsit fásult hangnemben de nem tulajdonítottam különösebb figyelmet mivel tudtam hogy nem vele fogok találkozni illetve már ismertem a helyet és a lányok kedvességével sosem volt gond ezen a helyen.
  • Megközelítés:

    Marina part avagy vagina part. Ha sikerülne egy nagyobb összeget szereznem biztos, hogy a második lakásomat itt venném. Minden van a közelben ami szem szájnak ingere, Duna pláza, bkv, duna.
    Az utca egy nagy fehér madárról van elnevezve, ami éppen nem nem repül, hanem vízimadarakra jellemző tevékenységet folytat
  • Helyszín:

    A bejutások során sokszor volt hogy lakókkal lifteztem. A liftből kilépve erősen lehetett érezni a masszázsolaj illatát, illetve a fürdőben is eléggé állott volt a levegő. Tudom tél van de azért a szellőztetést én gyakrabban erőltetném a hideg ellenére is. Minden estere a tisztasággal és felszereltséggel sosincs gond ezen a helyen. Listerinből egy egész raklappal láttam a fürdőszobában, egyedül a kilépőt kellene gyakrabban cserélni mert az bizony vízes maradt a 2. zuhanynál.
  • Lány külseje:

    Alexa nagyon emlékeztet a szintén ezen a helyen rendelő Rékára, világbajnok popsi, kemény szilikon cicik. Arca szép kellemes, orra karakteresen ívelt, tekintete és mély kék szeme huncutul tekint vissza rám. Fekete fehérnemű és köntös kombóban fogadott, minimális tetoválás a csuklón és a háton, nem fog senkit sem csalódás érni. Minden estre aki ártatlan lánykákat keres az ne Alexát válassza, mivel mint később is bizonyította van tapasztalata férfiak kényeztetése terén.
  • Erotikus masszázs:

    Látogatásom célja nem a masszázs szokott lenni, ha valaki jól műveli azt bónuszként könyvelem el. Ebben az esetben inkább a simogatós verzióra kell számítani de pár instrukció után azért erősen feljavult ez a rész is.
    Csúszkáért nem vagyok oda ezért nem igényeltem bár pár kört fordult a farkamon a szilikonos cicikkel, de javaslatomra hamar rátért a lényegre.
  • Levezetés:

    Zuhanyból végezve egymással szemben álltunk, felmértem a terepet illetve manuálisan is egy ölelkezés közepette. Finom illata volt és nagyon tetszett huncut mosolya ezért fel is ajánlottam neki egy masszázst amit készségesen elfogadott. Nagy rajongója vagyok a női fehérneműknek de sajnos most nem volt alkalmam tőle megszabadítani mert ahogy kimondtam a "megmasszíroználak" varázsszót már repült is a bugyi a tatami szélére, annyi baj legyen.

    Szinte egyből megtaláltuk a közös hangot, semmi feszültség egyik oldalról sem, kicsit olajos hát majd combmasszázs után finom besimításokkal jeleztem, hogy szeretném megkóstolni vendéglátómat. Pár puszi az izmos és kerek popsira és már ment is a kényeztetés hátulról. Imádom amikor pár rövid nyelvcsapás után tolta az arcomra a punciját, szerintem tetszett neki. Fokozva az élvezeteket pár pózban még tovább kényeztettem majd ő háton én pedig fölé térdelve kínáltam fel neki a farkamat amire rá is bukott készségesen.
    Mivel láttam hogy ez a póz nem igazán kényelmes neki hosszútávon 69ben folytattuk tovább. Arcomon egy csodás popsi néha oldalra kitekintve illetve a plafonon lévő tükörre néztem ahogy szorgosan cumizza a farkamat. Még egy két pózváltás majd a lábaim között térdelve végzett ki, az utódok repültek minden fele, szerencsére cserélhető lepedő volt a matracon. :)

    Ezután következett a fentebb leírt masszázs majd rövid csúszka és már el is érkeztünk a 2. körhöz. Elfelejtettem említeni hogy folyamatosan masszírozza a golyókat is miközben hol kézzel hol ajakkal kényeztet. Nekem nagyon bejön ez a fajta kényeztetés így a 2. lövésre sem kellett sokat várni, szintén a kezei között lett végem.
  • Elszámolás:

    A 1,5 óra kicsit magasabb mint az átlag, de teljesen rendben volt. :)
  • Összkép:

    Alexa fiatal kora ellenére egy tapasztalt csajszi jó kommunikációs képességekkel és magas szexuális intelligenciával. Ha kedvét leli partnerében biztos hogy egy nagyon jó élménnyel ajándékoz meg bárkit. Számomra maximálisan megérte.
Happy Massage