• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem könnyű elérni. Telenfonon többször kellett próbálkoznom, mire fel tudta venni. Itt és egy másik oldalon is láttam hirdetését. Rugalmasnak nem hívnám az egyeztetést, mert szigorú szabályai vannak a találkozónak.
  • Megközelítés:

    A címet nagyon könnyen megtaláltam. Parkoló is volt nagyon hamar és közel, ingyenes a parkolás. A BKV sincs messze, ha valaki azt választaná. Ha ló láttam villlamos megálló is van 2-3 perc sétára.
  • Helyszín:

    A lakás felújított panelben van. Az állapota átlagos, mérete kicsi. A fűrdőszoba jó felszerelt, de a zuhanyfülke elég szűkös. Korábban írtak a törcsiről, ami tényleg kicsi, de lecserélte újakra. A szobában szinte csak az ágy fér el, elég szűkös. Az ágy megérett a cserére. Egyébként minden helységben tisztaság és rend uralkodik. Latin zene töri meg a csendet.
  • Lány külseje:

    Szexi fehérneműben fogad. A képeknek teljesen visszadják a valóságot. Külsőre teljesen a zsánerem. TOP1 jelenleg nálam most BP-n. Egy minimális tetoválás a kezén rontja az összképet.
  • Action:

    Puszival fogad a lakásba belépve, kedvesen kéri, hogy szabaduljak meg a kabátomtól és cipőmtől. Ezek után a szobába irányít és vízzel/üdítővel kínál. A vizet elfogadom, addig megszabadulok a többi ruhámtól. Zuhany és szájvíz használata után állva ölelkezünk és simogatjuk egymást. Néhány csók is csattan,de nem viszi túlzásba. Kibontom a melltartóból a dús melleit. Az ágyon folytatódik az előjáték. Viszonoz minden ölelést puszit, franciázni szeretne, de nem engedem. Gumit kérek, mert minél hamarabb benne szeretnék lenni. Felpattan az lécre és nagy vágtába kezd. Teljes hosszban, csak a kupak, kis forgás, nagyon ügyes csípőmozdulatokkal variál. Simogatom a hátát, beleizzadt pár perc múlva. Leállítom és a hasamra fektetem. Fantasztikus érzés ahogy hozzámsimul. Rövid csókok után elkedem alulról pumpálni. Így ér véget az első etap. A második menet natur francia. A rövid pihenő után elég küzdelmes, de ügyesen adagolja a sebességet, a kezet és a bőnyálat is. A gyönyörű melleit is beveszi a játékba, a bimbójával simogatja figymafékem. Kitartóan küzd, hogy végén megtölthessem a száját.
  • Elszámolás:

    A profilján lévő dolgokat vállalja, korrektnek értékelem.
  • Összkép:

    Az összkép rendben van, elégedetten távoztam. Az egyeztetés kissé szigorú, de vállalható.
Happy Massage