• Nóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam, s rögzítettünk is egy aznap esti randit.
    Randi előtt egy órával sms-t írt, hogy ha akarok érkezhetek előbb is, s meg is tudtam tenni.
    Kedves volt a telefonban, megerősített abban, hogy mennem kell.
  • Megközelítés:

    Győr egyik bevásárlóközpontjától kb. 3-4 perc sétára található a rendelő.
    Parkolás a közelben ingyenesen megoldható, viszont az utcában oda kell figyelni.
    Busz is jár a környéken, de arról nincs további információm.
  • Helyszín:

    A lakás szépen berendezett és igényes is.
    Szobában masszív ágy, előttem leterített lepedővel.
    Fürdőben is megtalálható minden szükséges alkalmatosság.
  • Lány külseje:

    Régóta szemezgettem már vele, mert amikor csak elém került az adatlapja, mindig valaki beugrott róla, mondhatnám úgy is, hogy hajaz valakire.
    Gyönyörű gazella test, csodás fekete hajkorona és nem mellesleg bájos arc is párosul hozzá.
    Cicik tenyérbe illőek (lehetnek), dereka rendkívül karcsú, popsija nem az a kemény típusú, de formás.
    Fekete kis semmiségben fogadott, bár talán szexisebb ruci még jobban állt volna rajta.
    Természete hagyott némi kivetnivalót maga után, lejött róla a tipikus szolgáltató jelleg. Viszont váratlanul ért, de a vége felé mintha átalakult volna kis "kezes báránnyá". Érdekes fordulat volt ez számomra. Nem biztos, hogy mindenkinek bejön a csipkelődős stílusa, én azért megbarátkoztam vele.
  • Action:

    Belépést követően szinte egyből érezni lehetett azt, hogy itt bizony kevés a közvetlenség, s inkább a szolgáltató jelleg a domináns. Ettől függetlenül nem tántorodtam meg, igyekeztem kicsit betörni a betörhetetlennek látszó feladatot.

    Miután átbeszéltük a lehetséges forgatókönyvet, volt némi odaszórás ide-oda, de nem estünk pánikba. Elsiettem tusolni, majd irány vissza a szobába.
    Ő is jött utánam, már bugyi nélkül, viszont a melltartót nem dobta le magáról. Faggattam róla, hogy miért nem, de igazából érthető magyarázatot nem kaptam rá. Tartón keresztül nem tűntek gravitálósnak azok a cicik, de teljes képet így nem tudok róla adni.

    Ágyon kényelembe helyeztem magam, majd lábaim közé telepedett, s elkezdett franciázni. Finoman kapta be, fogazást nem éreztem, mondhatni jól játszott a hangszeren. Kértem tőle, hogy puszilgassa körbe és szánkázzon rajta fel-alá, de ez csak kérés maradt, merthogy jött a reakciója : "nem baba ő, hogy puszilgassa" Gondoltam ezt még benyelem, s igyekszem kiszúrni vele, s hagytam hogy csak dolgozzon rajtam. Viselhető a franciája, de azért lehetett volna még élvezetesebbé tenni.

    Váltottunk, s én helyezkedtem a lábai közé. Próbáltam előtte a testét csókolgatni, de nem igazán volt vevő rá. Így maradt a punci nyalás, amit szemmel láthatóan nem akart pozitívan fogadni, persze valamilyen szinten érthető okból. Azért én kidolgoztam magam így is, de csak hiába....

    Gumit ügyesen felhelyezte a szájával, majd még franciázott egyet, síkosított, majd én kerültem felülre, mivel a lovagló pózt nem díjazza, s meg sem akarta próbálni. Behatoltam, nem az a szűk punci, de azért rám simuló. Csodás volt felülről nézni, ahogy behunyt szemmel tűrte a normál iramot. Közben felpillantott, s még el is mosolyodott, de igazán biztosan nem élte bele magát a történésekbe.
    Kis idő múlva kértem, hogy mit szólna a hátsós támadáshoz, amibe bele is egyezett. Csodás látványt nyújt innen a formája, vékony, már-már átérhető derék, s az a kitáruló popsi. Karjaira ereszkedve sikerült még jobban belé hatolni és adni az érzésnek. Néha még hangfoszlányokat is felfedezni véltem tőle, amin kezdtem is meglepődni. Markoltam popsiját, és simogattam a bársonyos bőrét, majd a kellő pillanatban elszálltam, s kiadtam magamból amit szerettem volna.

    Letörölgetett, majd kissé megfáradva elterültem az ágyon. Csodálatomra ő is mellém feküdt, s jó pár gondolatot megosztottunk egymással, s úgy tűnt, hogy azért visszább vett a kezdeti harciasságából. A végén abban maradtunk, hogyha lesz folytatása a történetünknek, akkor már másra számíthatok........én meg ezt el is hittem.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem a telefonban kapott infok szerint.
    Két extrája van, s megjegyzem, hogy korrekten járt el akkor, amikor a csók lehetőségéről kérdeztem, s ez alapján tudtam dönteni, hogy kérem-e vagy sem.
  • Összkép:

    Összességében azért elmondhatom, hogy nem bántam meg, hogy Nórit választottam, a végére még pozitív hatások is értek.
    Vannak emlékezetes pillanataim, ami miatt még el is gondolkodom a későbbi revans lehetőségén.
Happy Massage