• Kata

  • Beküldte:
  • Kata reagálása

    Mit is mondhatnék, amit még nem mondtam el személyesén...
    Piszok kis mázlista vagyok, hogy megismerhettelek. ;)
    Ha írhatnék én is beszámolót, csak szuperlatívuszokban tudnám értékelni a randinkat. De tudod Te ezt...;))
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Kata hirdetése itt ötlött szemembe. Megfogott mosolya,innen már csak pár levélváltás ,majd egy sikeres telefonbeszélgetés , VTR és megtörtént az előkészület a leendő randi irányában . Volt még pár nap addig, ám egy pár sor ide -oda csak fokozta izgalmamat !
  • Megközelítés:

    Kocsival közlekedem,Buda szíve ,zsúfolt utak,de szerencsémre a Waze jobban ismeri az utat és pár méterre parkolót is találtam ! Mázlim volt. A pontos cím birtokában nem volt gond,pár perc séta a fix időpontig,majd telefonon a kapukód segítségével már kettesével vehettem a lépcsőket....
  • Helyszín:

    Kívülről átlagos állapotú patinás ,masszív épület,ám a lakás !! Az elsőosztályú. Régen voltam ennyire pontra tett, frissen felújított,remek érzéssel berendezett lakásban !
    Mindent a hatalmas szoba uralt, világos, hangulatos,tágas légterű,mégis meleg,kis előtér a fogasnak,újjávarázsolt fürdőszoba,minden kelékkel ellátva, friss száraz kilépő,remek illatú törölköző . Nagy szobába nagy ágy illik, tiszta friss lepedő,kispárnák,asztalka,szék,valami halk háttérzene, és csak mi ketten voltunk ! Talán ez ma a luxus....
  • Lány külseje:

    Hát röviden : elakadt a lélegzetem ! Betudható a hirtelen jó időnek, a lépcsőknek, a lakásnak , ám valójában Kata volt lélegzetelállító ! Hű de beletrafáltam,egy irtó klassz,
    remek korban levő,nagyon jó NŐ volt előttem ! Mosolya elsősorban,remek alakja,fekete haja,ritka szép íves szája, mely rúzs nélkül is hívogatóan piroslott felém. Nehéz lenne ellenállni....Bájos arca,nekem nagyon bejött, természetes szépség.
    Fotói hűen tükrözik a valós Katát, csak ugye egy élő,mozgó, mosolygó teremtés aki rögtön megölel, már megérte,hogy meglássam a maga valójában !
    Valami fekete kétrészesben fogadott, ami ugye csak rejtette azt ami kiegészítette az előbbieket. Magas ,arányos,jó genetikájú,kecses tartású,megkockáztatom,valami különleges mélyről jövő méltóságú,és irányomba legalább is nagyon sok kedvességgel bíró Hölgy ! Erőssége a természetesség,ami testére is értendő.Semmi művi ,minden része mégis kívánatos,finom puha, selymes és meleg .A legjobb korban levő Nő,aki szereti is a gyengédséget,elvárja,hogy ő is kapjon az *örömből* !
  • Action:

    Ez a rész lenne a lényeg nemde ? Nem könnyű visszaadnom az érzést ami szerencsére a visszaúton is éltetett az órás araszolásban a Hungárián.... Akkor ott remek beszámolót "írtam",de mire hazaértem,már vissza kellett zökkennem a megszokott kerékvágásomba ! Megpróbálom legalább az érzést megragadni....
    Kata született *csábító* ! Mindezt úgy ,hogy semmi túlzás,mesterkéltség, jó pofizás, bárgyú erőlködés, esetleg túlzó irányítás,nem Ő csupán csak magát adja de azt teljes mértékben ! Alkalmazkodik igényemhez,ami szerencsére megegyezett az ő kedvenceivel, így együttlétünk haszonélvezője nem csak én lehettem ! Többször elröppent a Drága, ami felejthetetlen érzéssel töltött el engem is .
    Szeret csókolózni,kedveskedni,simogatni és nem rögtön a _lényeget _ragadja meg ! Természetesen ha hasonló kedvességben van része,akkor a vendég kivételezett kegyben részesülhet, őt is "szeretgetik" ! Mert Katával nem egy-két menet, döngetés,és egyéb hasonló dolgokban van része a szerencsés férfiembernek. Nagyon hálás tud lenni,és ez a fő erőssége,ez fogott meg már ezen az első találkozásunkon is ! Ő tényleg *vendégszerető*.....
    Akkor íme röviden a lényeg .
    Simogatások,puszik,majd csókok özöne,lassan az ágyra kerültünk, mindez előtt természetesen a fürdő meglátogatása,így már tisztán és üdén térhettem vissza Katámhoz.
    Lassan felfedeztük szavak nélkül is egymás kedvenc erotikus zónáit, gondolok itt a nyak,kézhajlat,kebel,mellbimbók,majd a lényegi részek is sorra kerültek. Szeret "röpülni", ezért igyekeztem ezt elősegíteni,kéz és új nélkül is lehet neki örömet okozni,nyelvjátékkal,ami számomra ritka finom ízű, majd remegő beteljesüléssel jutalmazott meg ! Többször is .
    Mondhatni egy óra kölcsönös kényeztetés, amiben a legfinomabb talán az ajkainak játéka.Már-már mély torkos(szerintem) ,kéz nélküli különleges,olyan finoman vette szájába a falloszomat ,a zacsit,a golyókat,és e jóból mármint ajkai melegéből néha el-el csentem közben én is egy-két valódi csók erejéig ! Különleges pluszban is volt részem, golyóimat a kebleivel izgatta,miközben szájával kényeztetett .Felejthetetlen érzékiséggel tette mindezt,óra nem lévén előttem,csak éreztem ,váltani kellene,így kérésemre felkerült a gumi.Ekkor beleült,csak úgy lazán,szépen magába fogadott majd kedvére röpködött.....Én őt néztem ,csukott szemeit ,arcán az élvezett ritka pillanataival....Tükör sem kellett.
    Már csak a kedvenc pózom a miszi hiányzott nekem a beteljesüléshez, ám bármennyire is fenomenális érzés lett úrrá rajtam , "homokszem került a gépezetbe",és másként kellett befejeznünk. Visszakértem csodás száját,és ekkor megtörtént az amit szintén nagyon kedvelek, ám ritkán van részem benne, a puha ajkai között ért el a vég ! Nem sietett ,hagyta ,hogy remegésem csituljon,és csak utána engedett el... Tette mindezt mosolyogva,valamit mondott is , de én még nem voltam teljesen jelen,csak láttam,hogy beszél....Hosszú percekig feküdtünk egymás mellett,mire sikerült "visszajönnöm" a jelenbe. Nagyon kedves, értelmes ,sokat látott Hölgyre leltem, nagy -nagy örömömre !
  • Elszámolás:

    Szokásomhoz illő módon még a szeánsz kezdete előtt kis ajándékkal megspékelve,aminek külön örült. A bővebb infó tartalmazza a lényeget.Mivel nem volt kerek szám, kicsit felkerekítettem. Semmi pluszra nem volt szükségem, Ő volt az Extra.....
  • Összkép:

    Hűha.....Most elakadtam. A szokásosat írjam ? Nem teszem. Talán csak annyit : a csevijében a görög hajóst meg a szirének énekét említettem neki ,hát én is hasonlóan jártam !
    Elcsábultam......
Happy Massage