• Blair

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Missyvel való találkozásom teljességgel a véletlennek köszönhető. Az egyik jeles kollégával történt cseverészés közben terelődött a szó rá, ezúton is nagyon köszönöm Kspistinek a tippet. Aztán rákerestem Missy hirdetésére és megdöbbenve vettem észre, hogy gyakorlatilag pár száz méterre rendel a munkahelyemtől, és Missyt én eddig észre se vettem...Öregszem, vagy mi...
    Amikor a döbbenetet felváltotta a határozott igény egy találkozásra és telefont ragadtam, szinte azonnal el lehetett érni és bevallom, nagy sebességgel csaptam le a kínálkozó lehetőségre és pont az általam vágyott időpontra befoglaltam magam.
    Tehát egyszerűen, flottul és gyorsan sikerült az időpontegyeztetés. Ha lenne nála VTR, azt használnám.
  • Megközelítés:

    Mint írtam, gyakorlatilag tíz perc egészségügyi sétával értem oda a tetthelyhez. Mivel tudom, hogy a makktársak tájékoztatása e téren is kiemelt jelentőségű, így elmondom, hogy a tömegközlekedés is nagyon kedvező, bármi, ami érinti a Kálvin teret, tökéletes egy Missy-látogatáshoz. Autóval érkezőknek nagyon ajánlom a Nemzeti Múzeum mögötti téren (Pollack Mihály tér) lévő mélygarázst. Ott mindig van hely és a masszázs alatt a gépmadár is kaphat mosást-porszívózást, ha kell :)
    A cím pontos, könnyen megtalálható (lévén, hogy a házszám jól láthatóan ki van rakva a kapura), telefonon jönnek a további bejutási kódok. Lift is van, lépcső is van, tehát szívbetegek és kengyelfutók is velkám.
  • Helyszín:

    Gyalog mentem fel, mert felettébb sportosnak éreztem magam tegnap és megpróbáltam túlzott lihegés nélkül megérkezni, mert az mégiscsak olyan snassz lett volna. Az ajtó nyílt, mögé bújt Missy, én meg beléptem. Nagyon kedves kis garzon. Mondhatni szerelmi fészek. Otthonosan berendezett nappali, konyhasarokkal, egy kényelmes franciaágy (nem tatami). Ruhát lerakni egy székre lehet. Ezt viszonylag gyorsan abszolváltam, miután a tegnapi jeges szélben történő séta után kiolvadtam. Közben beszélgettünk, évődtünk Missyvel. Végül gyári bőrszerkóra vetkőzve kaptam egy törölközőt és egy kedves invitálást a fürdőszobába.
    A fürdőről is csak jót tudok írni, gemütlich, tiszta, nagy káddal és gázkazánból érkező, először kissé "friss" (azaz jeges), majd annál forróbb vízzel. Tusfürdők a kád szélén glédába rakva. Gyors zuhanyzást követően máris vonultam vissza Missyhez a szobába. Közben Missy töltött nekem egy pohár vizet, amiről persze szemem a kisasszonyon legeltetése közben el is felejtkeztem, csak a végén, öltözködés közben tettem magamévá. (A poharat nem)
  • Lány külseje:

    Tisztelt Rendtársak! Nem tudom eléggé megköszönni fentebb nevesített T. Kollégánknak, hogy felhívta a figyelmemet a Kisasszonyra. Bájos, kedves, mosolygós hölgy, olyan testalkattal megáldva, hogy a gondolatok elkalandozása teljességgel lehetetlen. Hát még amikor a fogadó játszóruháját is levette és előkerültek a döbbenetesen szép mellek az ágaskodó mellbimbókkal, meg hát a test alsóbb régiói. Egy szó, mint száz, gondolatban olyat rikkantottam, mint Teratane Tara'ola tahiti gyöngyhalász az ataiti lagúnában, amikor teli gyöngykagylóra bukkant a tengerfenéken... Nagyon tetszett a látvány is és Missy az évődésben is elsőrangút nyújtott. Most írhatnám azt, hogy "olyan, mint a képeken", mert tulajdonképpen tényleg olyan, de ugye az összhanghoz hozzáadódik a személyiség is, és így még kerekebb a kép.
    Számomra Missy egy tökéletes nő.
  • Erotikus masszázs:

    A szeánsz masszázzsal kezdődött, melyhez hason elhelyezkedtem az ágyon és a fejem alá gyűrtem a kispárnát, Missy meg mellém telepedett.
    Enyhén mentolos krémet kaptam a hátsó felemre, amitől először kicsit féltem, hogy megmarad az illata, de a végén, a fürdés után már nem is éreztem. Szóval Missy bekente a vállamat-hátamat-fenekemet-lábaimat és eldolgozta a mentolos krémet. Jó érzés, mert kicsit hűsítő hatású, nagyon jólesett, amikor bedörzsölgette az amúgy is elfeküdt nyakamba-vállamba. Közben néha rám ült, átmászott a túlfelemre, izgett-mozgott, én meg hol láttam valami izgalmasat belőle, hol éreztem, hol meg csak gondoltam rá.

    Közben jól kibeszéltük a dolgokat, szó esett vendég típusokról, előző helyekről ahol dolgozott, kolléganőkről. Széles a skála témákból. Missy igen jó beszélgetőpartner, egészen feloldódtam vele, olyan érzésem volt, mintha régóta ismernénk már egymást, pedig még csak először jártam nála.

    Lelkiismeretesen végigzongorázott rajtam a krémmel, pont a megfelelő időt szánva mindenhová, és amikor már befészkelte magát a gondolat az én fejembe is, hogy meg kéne fordulni, ő is eljutott eddig a gondolatig. A gondolatot pedig tett követte, hanyatt fordultam és jólesően legeltettem a tekintetemet a mosolyogva mellettem térdeplő lányon. A mentolos krémet felváltotta a babaolaj, amit Missy kéjesen végigkent magán - szigorúan a viszkozitás jegyében (lásd Fizika, 8. osztály) - és heveny csúszkamasszázst kaptam. Kicsit tartottam attól, hogy a babaolaj azért nem igazán jó ízű, de miután a mellbimbók egymás után a szába kerültek, konstatálhattam, hogy ez így nem igaz. Kenyéren lehet, hogy nem finom, de ilyen melleken igenis az. Ezek a heveny mozdulatok, na meg a csókváltások, a mellek nyalogatása tulajdonképpen egyenes átmenetet képezett a következő fejezetbe, főleg, miután altestileg is megfelelően izgatott állapotba kerültem, amit Missy is észrevett :)
  • Levezetés:

    A csúszkálás - mint a nemzetközi helyzet - fokozódott, az izgalmi állapot tartósan fennmaradt. Ez szép lassan arra vezette a történéseket, hogy a kezeimmel végzett terepfelmérések után Missy szépen megfordult és rám hasalt úgy, hogy a csodálatos punci odakerült közvetlenül az orrom elé. És hát bevallom töredelmesen, csak a nyelvemet kellett kinyújtanom, hogy elérjem. És én ezt meg is tettem. Kis nyalakodás után már Missy tolta magát a nyelvemre, közben persze hasonló kényeztetésbe fogott a már görcsbe merevedett farkamat illetően. Változatos kényeztetésről beszélek, mivel éreztem a nyelvét, a szája melegét, kis túlzással a torkát is. Hol oldalt nyalogatott, hol felül szopogatott, hol teljesen eltüntette, fenomenális volt! Közben érezhetően remegett mindkét combja, mert persze én is előcsalogattam a csiklóját ami szép nagyra duzzadt már. Így élvezkedtünk. Kósza gondolataim persze voltak, hogy pózt kellene cserélnünk, hogy én is jobban hozzáférjek, meg többet is lássak az ő tevékenységéből, de egész egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy megmozduljak. Talán majd egy másik alkalommal (mert lesz ilyen, az tuti). A folyamatos ingerlés pedig eljutott oda, hogy a gerincem mélyéről elindult egy érzés, ami végül egy hatalmas durranásba torkollott. Esküszöm nem tudom mi és hová ment, de oltári jó volt. Teljesen kifacsart. Csak feküdtem bambán és kábán, amíg Missy tisztába tett. Aztán mellém bújt még pár percre, amíg visszatért belém az élet.
    Az idő viszont könyörtelen volt, letelt lassan és elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Utólagosan történt (tényleg, mintha ismertük volna már egymást). Az adatlapján a bővebb infó minden szükségeset tartalmaz. Az öltözködés után, diszkréten tettem a konyhapultra. Teljességgel összhangban van a kapott magas színvonallal!
    Extrák tudtommal nincsenek, a természetes határokon belül a szimpátia szabja meg a tartalmat. Úgy látszik én szimpatikus voltam, mert teljes szortimentet kaphattam. Remélem ez a későbbiekben is így lesz.
  • Összkép:

    Elvarázsolt a kedvessége, a bája, a teste, a személyisége! Nagyon bejött nekem. Gondolom, ezt érezte, mert a belépéskori - nyilván az először érkező idegen miatti - visszafogottsága másodperceken belül eltűnt, onnantól fogva közvetlen lett, mintha évek óta ismernénk már egymást. Ez a közvetlenség végig érezhető volt az ott töltött másfél óra alatt, komolyan nehéz volt kilépni az ajtón és otthagyni Missyt.
    Nyilvánvaló, hogy nem utoljára jártam nála, remélem, ő se zárkózik majd el egy újabb randevútól. Toffiffeet viszek, Missy! :)))
Happy Massage