• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A beszamolok.com-on megadott adatok alapján indultam el. A hívásomat egy barátnőke vette fel, aki kedvesen rögzítette a másnapra kért találkozó időpontját. Minden rendben zajlott, rugalmasan és figyelmesen.
  • Megközelítés:

    A stadion közelében, kicsi mellékutca, napközben fizető parkolót a közelben lehet találni. GPS megtalálja, de a tömegközlekedés teljes kínálata 300 méteres közelben megáll. Pontos címet kaptam, kapu előtt egy telefonhívás, kapukód és belépés. Belül diszkrét a közlekedés, nincs gang és mozizó közönség. Lift nélkül fel lehet szaladni, minden kellemes.
  • Helyszín:

    Modern, tiszta lakás, két rendelő van és jó a logisztika. A szobában masszázspad, kanapé és matrac, vagyis teljes kínálat. Jó, a konyhaasztal hiányzik :-) A fürdőszobában zuhanyfülke és elegendő választék a kellékekben: tusfürdők, szájvízek, dezodorok, tisztaság.
  • Lány külseje:

    A képeken nincs arc és paróka is nehezíti az azonosítást, de a többi, az igaen rendben van. Valami kis semmiben fogadott, az is lekerült róla, amikor a fürdőből visszatértem. A egy kicsi, de elképesztően formás kis nő, a teste zavarba ejtően tizenéves, izmos lábak, fenék, combok, kicsi cicik hívogató bimbókkal, és Zsófi arcát kicsit fiúsnak mondanám, de mosolygós, karakteres, szép szemű és kedves tekintetű, szóval elkergetni sem lehetett volna, amikor megláttam. Határozott karakter, tájékozott és érdeklődő, szóval igen jó beszélgetőtárs is, és nagyon figyelmes, szolgálatkésznek tartanám, ha egyértelmű nem lenne, hogy nem szolgál, de fantasztikusan szolgáltat. Biztos kezekben tudhattam magam az első pillanattól.
  • Erotikus masszázs:

    Fontos tudni, hogy Zsófi egy nagyon gyakorlott, hozzáértő gyógymasszőz, és erotikus kényeztető. Nagyon érdemes igénybe venni a masszázsát, teljesen profi, és amilyen kicsi a nő, annyira erősen tud megdolgozni, ha kéred. Én hát, nyak masszázst kértem, ezt nagy erővel hajtotta végre, helyre rakta a csigolyáimat, lapocka körül minden kisimítva. Majd ezután saját elhatározásából, miután megérezte, hogy ülősportot végzek, derék és csípő irányban folytatta, végül a farcsontok körül fejezte be. Csak a legnagyobb elismeréssel tudok róla nyilatkozni, a profi gyógymasszázs igen jó szintjét hozta. Nagyon jól esett minden fogása, még a fájdalom-határon végzett pár mozdulata is a gerincem és lapockám környékén. Az egész valami semleges illatú sűrű olajjal, vagy híg kencével történt, nem tudom, de kellemes volt, jól esett a száraz bőrömnek.
    Ebben a szakaszban nem volt erotika, de a kezének az érintései és simogatásai igéretesek voltak a folytatásra nézve.
  • Levezetés:

    A masszázs szakszerű gyógymasszázs volt, ezt kértem és nagyon megfelelt így. Az erotikus levezetést az adatlapon lévő kínálatból választottam ki, és ebben is akkora figyelemmel és hozzáértéssel találkoztam, hogy még másnap is remegve emlékeztem rá. A történet nem túl bonyolult, de elképesztően élvezetes és kifinomúlt volt. Miután megérezte, hogy a masszázs után kívánom az erogén zónák izgatását, kellemesen végig simogatott és a nyelvével hosszasan pengette a mellbimbóimat, majd lehuzódott a farkamhoz és nyalogatta, szopogatta, szívogatta, miközben a kezeivel folytatta a kényeztetést. A nyelvével körben, aztán ki-be siklatta, azonnal eltalálva a megfelelő erősséget. Nagyon kellemesen alakult a folyamat, az egy órába még egy csúcsra járatás fért bele. Prosztata masszázs + NFVSZ kombó jött, benne az alapban. A szopogatás közben finoman, kíméletesen betolta az ujjacskáját, majd kézi vezérlésre váltott, összahangolva a maszírozó és polírozó mozdulatokat. Éreztem, hogy elindul a tehervonat, ő is, mert intenzív szopásra váltott. Nem ősrobbanás, hanem a Niagara jött, hosszan, fel a hegyre, fenn a fennsíkon, azután lassan le a völgybe, de addigra teljesen kiürítve. Elképesztően jó volt. Ennyi történt, majd kedvesen meg lettem kínálva egy pohár vízzel. Ugyan nem tudtam, hogy mikor és melyik országban vagyok éppen, de tudtam, hogy vissza fogok menni.
  • Elszámolás:

    A prosztata masszázs egészségügyi ellátásnak is megfelelt, értő kezek és csodálatos szájacska dolgozott rajta. És belefért az egy órás alapba. Nagyon korrekt, és Zsófi egy tündér, nincs időnyomás, csak figyelem, kedvesség és precizitás. A hosszabb programba nyilvánvalóan belefér a kölcsönös francia, és korlátlan popó kényeztetés is.
  • Összkép:

    A végső konklúzió:
    1. Visszamegyek, többször is.
    2. Elképesztő profizmus és figyelmesség, nagyon érzi, hogy mi esik jól, hogyan csinálja, és kezdeményező is.
    3. Együttműködő, okos és intelligens leányzó, aki elvárja, hogy udvariasan és emberségesen bánjanak vele, mert van az ellenkezőről tapasztalata. Szégyen azokra, akik nem tudnak viselkedni.
    4. Hogy megérte-e: korrekt és nagyon mértéktartó az elszámolás, nagyvonalúnak is bátran nevezném a kiemelkedő profizmusához mérve.
    5. Izgalmas, kellemes, határozott kis nő, nagyon jól lehet érezni magát az embernek a társaságában.
Happy Massage