• Detti1010

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kb. 3. csengésre rögtön fel is vette, s megszólalt egy kedves hang a vonal másik végén. Nagyon aranyos volt, tájékoztatott, s ami a legjobb, hogy egy fél órán belül már tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    Taxival érkeztem, így a parkolást nem igazán tudom értékelni, viszont pl. villamossal simán el lehet jutni, majd hogy nem a bejárat előtt áll meg :). Cím egyértelmű, bejutás gond nélkül, nincs semmilyen felesleges kódhalmaz és labirintus jellege sincs a helynek. Régebbi panelház.
  • Helyszín:

    Miután bejutottam a panelházba, ahogy ígérte a telefonban, az ajtót résnyire nyitva várt. Totál egyszerű és egyértelmű volt, hogy hová kell mennem.
  • Lány külseje:

    A képek itt az oldalon sejtetni engedik, hogy egy törékeny virágszálról van szó, nagyon arányos mell és fenék kombóval megáldva, s hát ez a valóságban még inkább átjön. Nekem nagyon bejött mindene, de főleg a kis fiatalos két cici tetszett, melyek amúgy pici testéhez képest viszonylag nagyok. Nagyon nagyon rendben van ez a hölgy, uraim! Nagyon nagyon!
  • Action:

    Max. egy óra volt betervezve nálam erre a randira, így megérkezésem után rögtön elindultam a fürdő felé, majd vissza a szobába, ahol megbeszéltük, hogy mi lesz a mai program. Felajánlott egy masszázst is, de ezzel a lehetőséggel most nem éltem, mert egyszerűen másra volt szükségem :). Miközben lassan készülődött az együttléthez, beszélgettünk, s nyilván rákérdeztem, hogy mi az amit szeret, mit nem, stb., hogy elkerüljük a kellemetlenségeket. Nagyon korrekt volt, s miután tisztáztunk mindent, elindult a gumi felhelyezése a kis haveromra, melyet egy kis lágy kezezés folytatott, s aztán mikor egy picit megnőtt a barátom, egy kis gumis franciában volt részem. Ezt követően lovagló pózra váltottunk, s rám tolta magát a kislány, ahol lassú mozgása közben én a cicikkel foglalkoztam, s puszilgattam őket, fenekét simogatva közben. Extrém puncihiánnyal küzdöttem már kb. 10 napja, így rövidesen kértem, hogy egy papás-mamás pózt, mert 10 másodpercen belül végem lett volna. Váltottunk, s lassan behatolva el voltunk egy pár percig így, lábait ide-oda helyezve lassan dugtam azt a csodaszép puncit, melyet ízlelni is lett volna kedvem, mégpedig nagyon, de nem szereti ezt a fajta kényeztetést. Majd ezt követően átmentünk kutyusba, feltérdelt az ágy szélére, én pedig az ágy mellett állva hatoltam be hátulról a szűk kis barlangba. Na ez volt az a látvány, amikor azt mondtam, hogy kész, vége, ennyi... Ki-be járt kis barátom, közben pedig még egy kis simogatással próbáltam kellemesebbé tenni ezt a pár percet, de egyszerűen nem bírtam magammal, így aztán elég hamar, de annál nagyobb élvezettel és egy még csodálatosabb látvánnyal lett végem.
  • Elszámolás:

    Az eredeti elképzelésem egy óra volt, de rohannom kellett aznap, meg ugye alapból nagyon gyorsan “kikészültem”, s így a fél órás programnak megfelelő csokorral köszöntem el a hölgytől. Nagyon korrekt, teljesen rendben volt a csokor mérete.
  • Összkép:

    Bár én a natúr és kölcsönös dolgokat kedvelem leginkább, s itt ez most nem volt lehetséges, de ennek ellenére és mindent összevetve meg voltam elégedve. Főleg a személyiségével, kedvességével és figyelmességével - majdnem elfelejtettem megemlíteni - külön plusz pont, hogy a randi elején hozott egy pohár vizet, bár nem kértem. Apró kis dolog, de nagyon díjaztam!
Happy Massage