• Ajsa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetését több oldalon is megtaláltam. Telefonon egyből elértem délelőtt és időpontot is kaptam. Nagyon aranyos volt már a telefonban is.
  • Megközelítés:

    A találka helye fenn a Rózsadombon található, 11-es busz vonalán. Én BKV val mentem, de kocsival is egyszerű szerintem a megközelítés, a parkolás ingyenes az utcában. Társasház, amolyan panel szerű, nagyon szép környezetben. Könnyű megtalálni, elég egyértelmű, keresgetnem nem kellett, de azért GPS-t is segítségül hívtam.
  • Helyszín:

    A lakás olyan panelhez hasonló felépítésű, több szobás. A tetthely nagy franciaágy sejtelmes homály halk zene. A szoba visszhangzós, később ez mégjobban felerősítette a sikolyokat és nyögéseket na meg az üvöltésem:)))
    A fürdő kicsi de pont elég, tusfürdő szájvíz adott, kád.
    A lakás alapvetően rendben van, szép igényes és a célnak tökéletesen megfelelő.
  • Lány külseje:

    Már az ajtóban nagyon kedvesen fogadott, szexi feketében. Kedves és egyben szaxi kisugárzása van. Alakja nem az a vékony fajta, csak a telt lányok szerelmeseinek ajánlom, de nekik nagyon. Mindenhol kerekedik ahol kell. Hatalmas cicik, kis poci , nagy kerek fenék. Szája igazi csókolni való, Arca kedves bájos, de egyben szexi és pornós is:) Hangja szintén a szexuális kategória, amit későn ki is eresztett rendesen.
  • Action:

    Érkezésemkor, kedvesen beinvitált, kicsit zavarban voltam, mivel kicsit kezdő vagyok még ebben a dologban.Az elején rendeztük az ajándékot korrekten abszolút nem volt ciki. Aztán irány a fürdő, bokszerben mentem ki, törülközőbe csavarva érkeztem vissza. Ő már halk zenével homályban és teljesen meztelenül várt. Csókolózni kezdtünk egyből, igazi nyelvesen. Nagyon fincsi volt egyből meredeztem is, úgyhogy a törülközőt le is tessékelte rólam ellenőrizve mivel lesz ma dolga. Átvettem az irányítást én döntöttem hanyatt mielőtt ő tette volna meg, gondoltam először én kényeztetem mert hát úgy neveltek engem hogy hölgyeké az elsőbbség. Hanyatt feküdt az egy széléhez, én ágy mellett, végigcsókoltam a testét a bimbókat nyaltam faltam majd térdelés az ágy mellé és leértem az isteni puncihoz. Ilyen puncihoz pont még nem volt dolgom, megláttam és kész voltam. Vastag nagyon húsos nagyajkak mögül csalogatnak a kitüremkedő fodros kisajkak és nagy csikló. A legjobb tudásom szerint vettem kezelésbe, nyalás szívás lefetyelés hol gyorsan hol lassan. Eredmény nagyon hangos nyögdécselés kis sikolyok meg az "aztakurva" és "nyald a pinám" kifejezések. voltak többek között ami még jobb beindított. Itt még szerintem nem élvezett el, erre később jöttem rá, ugyanis az hatalmas sikoltásokkal és remegéssel jár együtt)
    Mondta jó 10 perces lefetyelés után most már álljak le és én következek. Láttam az arcán és a mosolyából hogy örömet okoztam neki, illetve meg is jegyezte hogy isteni volt.
    Hanyatt feküdtem itt kezdődött a csoda. A félig meredező kicsit átlag fölött enyhéni görbe szerszámomat vette kezelésbe. Rendkívül szenvedélyesen gyengéden fölég hogy mondtam neki hogy nagyon kész vagyok és nem szeretnék gyors lövést. Úgyhogy először a zacskót nyalta szívogatta a gáttal egyetemben, így egyből beton keményre duzzadtam olyannyira, hogy hozzá se ért még, de minden egyes nyelvérintésére ugrálva lüktetett a farkam, ilyet nem nagyon éreztem még. Majd gyengéden elkezdett a rúddal is játszani finoman nyelvvel csak bő nyállal. Mondtam neki nyugodtan köpje le imádom. Adott is neki rendesen, a nyálban tocsogó farkamat lassan szívogatta nyalta, miközben többször meg is dicsérte ami nagyon jol esett. Volt több pillanat amikor látta hogy azonnal spriccelek, olyankor megfogta jó erősen és szorította a kezében, nem engedte visszafojtotta. Persze kényeztetésem közben mivel am sem vagyok egy csöndes típus nyögtem kiabáltam ezt ne lehet máshogy bírni.
    Aztán seggemhez is elkalandozott ami rendkívüli kéjt váltott kis belőlem ujjával simogatta néha odaköpött hogy síkos legyen kértem foglalkozzunk még ezzel a témával mert tetszik.
    De ezen a ponton mondta hogy iszonyat nedves így kérdeztem tőle mit szólna hozzá ha kinyalnám megint. Abszolút helyeselt, így pozíciót váltottunk és egyből a lába között is voltam, Lefetyelés ismét igen tempósan, de most kérte hogy két ujjal is ujjazzam. Kérésének eleget téve a csiklóját lefetyelve ujjaztam, mondván hogy "keményen basszam az ujjammal" meg is tettem majd kis idő múlva hatalmas sikoltások és remegés közepette elvezett el, de én kiélvezvén kiszolgáltatott helyzetét tovább folytattam, így további 2 orgazmussal ajándékozott meg. Isteni volt látni ahogy élvez. Miután igen hamar magához tért utasított hogy most a visszatérünk a fenekemhez nem úszom meg és gyerünk négykézláb és pucsitsak. Ilyen se volt még engedelmeskedtem.Hamar mögöttem támadt széthúzta és komoly nyelvténykedésbe kezdett. Nyalta lefetyelte a seggem kezével a farkam izgatta. Teljesen kész voltam. Mondtam most már azt csinálsz velem amit akarsz, így előkapott egy eszközt ami számomra még elég ismeretlen volt. Egy plug ot. Mondtam neki ez lenne az első ilyen élményem. A legkisebbet kaptam 15 cm körüli 3 cm átmérővel, síkosítót kent fel aztán mondta hogy nagy levegő.:) Felnyomta az egészet lassan tövig. Előszór kicsit fájt de később hatalmas kéjes érzés volt. Majd mozgatta finoman. Mondta hogy ez most fenn marad és így fog kivégezni. Hátamra feküdtem közben bent plug és szopni kezdett de már nagyon hevesen nyálasan cuppogósan majd gyorsan arra jutottunk hogy kézzel pumpálja ki a végét. Így is történt..Hatalmas lövések közepette élveztem el. Teljesen kész voltam.
    Majd tisztálkodás és annyira elment az idő 10 percünk maradt már csak. Na mondom nekem még éreznem kell a punciját. Úgy döntöttünk rendbe állít egy numerára. NEKI ez sikerült is ezek után... Gumi fel és félig állva hátulról támadtam, ahogy löktem kettőt egyből teljesen merevség lett. Szűk a drága:) Egy nagyon tempós vad csattogós numerába kezdtünk, nagy hanghatások közepette és kb a 8. percben üvöltözős -sikoltós orgazmussal fejeztük be egyszerre. Papírforma szerint.
  • Elszámolás:

    Korrekt, mindjárt az elején, az egész együttlét önmagam egy nagy extra volt. Felejthetetlen.
  • Összkép:

    Isteni volt, olyan élményekben volt részem mint még soha, szuper csajszi, igazi vadóc szexbomba pornós beütéssel. Olyan orgazmus élményben volt részem amiben szerint még soha. Teljesen kivégzett. Szerintem tanítania kéne:) Mindenkinek csak ajánlani tudom aki rejtett vágyait szeretné megvalósítani.
    Az ajándék mértéke picit átlag feletti, a szolgáltatás, amit nem is szolgáltatásnak érzel, hanem ajándéknak az valami csúcs.
Happy Massage