• Joy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje nézegettem a Joy képeit és láttam, hogy aktív a VTR , rápróbáltam. A bemutatkozó szöveget nem olvastam el rendesen, így elkerülte a figyelmem h először telefon majd vtr és nem fordítva. Ennek megfelelően első körben el is lett utasítva... másnap telefonon egyeztettünk, de már lecsúsztam az aznapi randiról :-( így kicsit tolódott a randink (kb 2 hetet). Mondhatni folyamatosan tartottuk a kapcsolatot VTR-en, a randi előtt 2 nappal már nagyon izgatott voltam.
    Nekem nagyon könnyen ment vele az egyeztetés, mind telefonon, mind VTR-en.
  • Megközelítés:

    Munka után mentem autóval, a rakpartról könnyen megközelíthető, de akár egy másik főútvonalról is szerintem egész egyszerű a megközelítés. Parkolást tekintve nekem könnyen ment, fizetős övezet erre tessék figyelni autóval érkezőknek. (és arra is tessék figyelni, hogy aki SMS-ben indítja a parkolást, ne felejtse távozáskor leállítani :-) ) A környéket ismerem, nem kellett GPS, de akinek kellene, teljesen egyértelmű lesz.
    Mivel volt szerencsém a környékhez abban az időben amikor még BKV-val jártam, azoknak ajánlani tudom a metrót Lehel térig, onnan csak 5 perc egészségügyi séta, de jár a közelben busz és troli is.
  • Helyszín:

    A tömb, nem olyan rég épült a lakótömb, elég színvonalas szerintem. Lift vitt fel a megfelelő emeletre és pár kanyar után már ott is voltam az ajtónál. A lakás nincs lelakva egész jól berendezett, látszik rajt, hogy egyedül rendel Joy. Kis előtérben letettem a kabátom és levettem a cipőt, ott van segítség székkel. A vendégváróm már készített frissítőkkel várt. Szobában van egy beépított szekrény tükrös résszel, romantikus fények és nagy franciaágy tele kispárnával.
    A fürdő is stílusos, káddal és nagyon több tusfürdő közül lehet választani. Örülök, hogy volt olyan tusfürdő, amit én is használok, úgyhogy otthon is éreztem magam :-) kikészítve találtam szájvizet, dezodort és puha törölközőt. Amennyire körbe tudtam nézni a lakásban kicsit, nincs kosz vagy por, nincs kisállat, elfogadnék egy ilyen lakást, de szigorúan a vendégváróval :-)
  • Lány külseje:

    Egy csini fekete mini ruhát viselt magas szárú csizmával nagyon szexi!!!! Ahogy megpillantottam az ajtó mögött a huha érzés köbön fogott el... nagyon szexi. Képei hűen visszaadják külsejét.
    Mosolyra született arc, szép szemek, szép szőke haj vasalva és az a fekete miniruha... feneke formás, markolnivaló, cicik tenyérbeillőek.
    Nem tudom pontosan felidézni, melyik besziben olvastam a távozó outfitről.... én is hozzászoktam h köntös vagy törölközőben bocsájtanak utamra, na it nem... ez a ruha is megér egy misét, de még egy mise litánia kombót is... pontosan nem tudom milyen ruha, de feszülős, oldalt mintha kapcsok lennének vagy ki lenne vágva pontosan nem tudom, de azzal a mély dekoltázzsal... huh kell levegőt kapkodni.
  • Action:

    Mielőtt belekezdenék a leírásba, tudni kell rólam, hogy elég izgulós vagyok. Akinél jártam lányok ezt mind nagyon jól tudják... kell egy kis idő míg megnyugszom, feloldódom és akár értelmes mondatok is elhagyják a szám :-)
    Délután fél 3-ra volt megbeszélve randi, én pontosan a megbeszélt időben hívtam, felvette és kis egyeztetés után már repültem is fel az épület x-edik emeletére. Kiléptem a liftből a megbeszélt irányba álltam be és már hallottam, hogy nyitják az ajtót. beléptem és az ajtó záródott, mögötte pedig mosolyogva várt vendéglátóm. A szavam is elállt, nagyon tetszett! Eléggé áthűlt a kezem arcom, igyekeztem óvatosan hozzáérni, nehogy megugorjon a hideg kezem, arcomtól. Jól viselte, mosolyok között mondta, hogy igaz hogy hideg de most jól esik neki. Beszélgetés folyamatos volt, míg odatévedtem mellé a kanapéra. Kértem mentes vizet, kis simi, kis tapi, puszika után és pár korty után el is küldött zuhanyozni. Ilyenkor általában nekem a zuhanyzás megváltás, hogy nem nyökögök többet, zuhany alatt szoktam megnyugodni. Itt nem! Annyira természetes volt minden mintha a barátnőmhöz értem volna haza, aki csak arra vár, hogy mikor tépje le rólam a ruhát :-) lehet hogy tévedek, de már itt érződött, hogy működik köztünk valami. Zuhanyzás után siettem a szobába és vendéglátóm már fekete melltartóban és tangában várt rám.

    Egymás elé álltunk, elkezdődött a csókcsata, hol nyelves hol csak szájrapuszik között váltogattunk. Keze letéved hamar az életrekelő farkamhoz... mi ez itt?! kérdezi, meg kell nézni közelről és már le is térdelt elém és elkezdte a tükrös rész előtt szopni a farkam. Rögtön nagy iramot kezdett diktálni, változatos volt a technika, többször mélyrevette, lenn tartotta majd újrahevesen bólogatott.Én csak nagyokat lihegtem és annyit mondtam, hogy Imádlak, csak így tovább! nehogy abbahagyd! oldalt fogtam kicsit a fejét, minél jobban érezzem heves bólogatását, kicsit beletúrtam a hajába és felnéztem az egére, Úristen! ez az amire mér régóta vágyom... ez az csináld még egy kicsit! szerencsére nem kellett nagyon bíztatni csinálta ő rendületlen :-) tudtam hogy nincs végig szájba így jeleztem, hogy mindjárt elmegyek ekkor kivette a szájából kemény nyálas farkam és a mellkasára élveztem egy jó adagot.

    Én egyből az ágyon kiterültem, Joy pedig törölgette magát. Megdícsért, hogy jó kis adagot odatermeltem és utána odatelepedett mellém az ágyra. Megköszöntem neki ezt a kényeztetést és kicsi beszélgetésbe kezdtünk. Folyamatosan ment a simogatás néha 1-1 csók puszi a nyakra mellekre... imádtam...egy hosszabb csókcsata eredménye, hogy beindult a vérkeringésem lenn, mondta, hogy mi történik adjam gyorsan a szájába! mondtam, hogy most nem kicsit később! és most én fogom kényeztetni, tessék hátrafeküdni és mondja ha valami nem jó és mondja hogy mi az amit nem szeret. Mosolyogva nyugtázta, majd hátradőlt és felhúzott lábakkal kis terpeszben el is helyezkedett előttem. A térdétől kezdve belső combját csókolgatva haladtam puncijához szépen lassan... de nem nyaltam rögtön meg a csiklót, kicsit mellette még a nagyajkakat nyaldostam majd óvatosan nyelvem hegyével megérintettem csiklóját... érezni lehetett, hogy várta már mikor ér oda a nyelvem, és ahogy odaértem nem tágítottam onnan...szépen lassan nyaldostam először fel le majd körkösen végig figyelve reakcióit, rezdüléseit... keze a kezemen pihent meg, teste mellett és csak nyaltam finom punciját... és meg is jött a remegés, de nem hagytam abba, csak óvatosan elvettem a szám puncijától, de a fejem nem vettem el... ahogy pár másodpercen belül megnyugodott újra nekiláttam a kényeztetésnek... óvatosan fel le nyelvem hegyével majd kicsit belelendülve körkörösen nyalva újabb remegésig... közben kis zihálás, nagy levegővétel és ismét nyugalom... nekem annyira tetszett, hogy újranekiláttam nyelvemmel kényeztetni, nézzük meg mégegyszer :-) visszataps :P két kezemmel átkulcsoltam két combját, a szám teljesen odatapasztottam puncijához, szemem becsuktam és csak érzésre nyaltam, hogy jó legyen neki ismét... a remegés nem maradt el... meg is jegyezte, hogy kis pihit kér :-) időnkből még bőven úgyhogy csak nyugodtan. Hamar felült és a félkemény farkam kőkeménnyé varázsolta mélytorkos szopásával, nem akartam így kivégeztetni magam, úgyhogy kértem gumit és üljön bele, olyan jó érzés volt, szerintem akart volna valami nagy tempót diktálni, de ráfogtam a fenekére és ráhúztam teljesen magamra... nem volt menekvése, így lovagolt meg és így is lett végem. A végén rámborult és két puszi után óvatosan szállt le rólam. Letörölgetett, és egymás mellé helyezkedtünk az ágyon.
    Szorosan egymás mellé feküdtünk, beszélgettünk csókot váltottunk, simogattuk egymást. Sokat nevettünk, imádtam mosolyát! Nyakát is végigcsókoltam mind a két oldalt, és lámlám újra erőre kaptam! Az előzőekhez képest most több kézhasználattal de rábukott a farkamra és kőkeményre varázsolt ismét! Tükörben néztem hogyan mozog feje és tünteti el a farkam tövig a szájában. Kértem védőfelszerelést és mondtam, hogy én szeretnék felül lenni. Hátára feküdt, kis terpesz és a kezében levő meres farkam bevezette puncijába.... harmadszor is csodálatos érzés volt benne lenni, kezdetben lassan jártam ki be és folyamatosan csókra hajoltam le szeretőmhöz. Hallatta hangját, de olyankor rácsókoltam és tompítottam hangját. Gyorsabbra vettem a figurát, akkor hallottam tőle hogy ez ez csináld még és feljebb kapcsoltam még egy sebességgel és el is élveztem azzal a lendülettel. Kicsit ránehezedtemés szépen lassan végigcsókolva mellét és hasát ültem Joy mellé. Segítőkész volt, hogy letörölgetett és fáradtan feküdtünk egymás mellett. Megint szorosan egymás mellé heveredtünk, csókot váltottunk. Nagyon finom volt őt csókolgatni alsó ajkát felső ajkát, nyelvesre váltani .... éreztünk egymást nagyon...
    Hirtelen eszembejutott h basszus vendégségben vagyok mennyi időm van még?! szerencsére konstatáltuk, hogy van még 15 perc. Akkor újra vissza szorosan egymás mellé és folytattuk a csókosztást. De éreztem, hogy lassan itt a randi vége, irány a fürdő. Egy gyors zuhany, hogy ne éljek vissza vendéglátóm idejével, majd gyors öltözést terveztem. De csak terveztem, mert amikor előjöttem a fürdőből, elémtáncolt abban a brutál szexi fekete ruciban. Míg öltöztem, ő kanapén ülve nézett szexi pillantások közepette... ahogy végeztem az öltözéssel és indultam a cipőmhöz ő is felállt és odaült a masszázspadra.Rámnézett azzal a szexi szempárral nem bírtam ki, hogy ne öleljem át és csókoljam meg, olyan csókcsata indult el, hogy félig álló farokkal indultam el tőle...
  • Elszámolás:

    Előre szoktam rendezni, mindig keresek valami kis tárgyat, ami alá elhelyezem a rózsacsokrot.
  • Összkép:

    Az utóbbi időben nem írtam beszámolót, de ez a randi megtörte a csendet... valami olyasvalami történt, ami engem is meglepett és meg kell osztanom másokkal... ez a kémia és a kettőnk egymásra hangolódása... megvolt a kémia, az egymásra odafigyelés, a magas szexkultúrájú vendéglátó.... kell ennél több?
    Istennek éreztem magam a lány mellett így nem csoda a beszámoló besorolása.

    Nagyszerű randi volt, nagy puszi mellé nagy köszönet :-)
Happy Massage