• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezt az időpontot két héttel a találkozó előtt foglaltam le Ramónánál.
    Mielőbb szerettem volna őt látni az Új évben,de az első időpont nem volt jó neki,mert azon a hétvégén éppen elutazott,így a következő hétvége szombatjára fixáltunk le a talit.
    Szombat reggel küldtem neki egy megerősítő smst,melyre hamarosan jött is a válasz,hogy örömmel vár.
  • Megközelítés:

    Az egyik legkedveltebb környék számomra.
    Könnyű megközelíthetőség,remek parkolási lehetőségekkel.Szombat révén ingyenes volt a parkolás,de hétköznaponként sem vészes,nem úgy mint a belvárosban,ahol a borsos díj mellé még vadászni is kell a szabad helyek után.
  • Helyszín:

    Az első találkozásunk alkalmával mondta,hogy érezzem otthon magam nála.Nos én akkor megfogadtam a tanácsát és már otthonosan mozgok a lakásban.
    Egy amerikai konyhás,világos nappali,melyből a fürdő és a szoba is pár lépésre van csak.
    Fürdőben minden hasznos kellék megtalálható,frissen mosott,finom illatú törcsi.
    A szobában a kivilágított tükrös szekrény mellett egy kellemes illatgyertya pislákoló lángja fokozta a meghitt hangulatot.
  • Lány külseje:

    Egy halvány rózsaszín,vékony pántos,mélyen kivágott bodyban és az elengedhetetlen fekete szexi combfixében nyitott ajtót.
    Amikor közeledtem az ajtaja felé hallottam cipője kopogását és megörültem,hogy nem felejtette el felvenni a szexi tűsarkúját,amit az előző találkozónkon megígért nekem.
    Rami tudja,hogy nagy harisnya és lábimádó vagyok és igyekezett is ennek eleget tenni,a kedvemben járni.
    Selymes hosszú haja fel volt tűzve,kacér mosollyal az arcán csókkal és nagy öleléssel fogadott.
    Körmei szépen ki voltak festve,melyeknek a későbbiekben,az action részben lesz szerepük.
  • Action:

    A kellemes fogadtatás után átadtam neki egy üveg pezsgőt és Boldog Új Évet kívántunk egymásnak,mivel az Új Évben most találkoztunk első alkalommal,és nagyon örült neki,hogy meglátogattam őt.
    A fagyos idő miatt a kezeim még nagyon hidegek voltak megérkezésemkor így csak óvatosan mertem átölelni őt,de biztosítottam afelől,hogy amint végzek a fürdőben nem szabadul egykönnyen a kezeim közül.Gyorsan adott is egy törölközőt és a fürdő felé vettem az irányt.
    Mikor kiléptem a fürdőből ott ült a nappaliban az asztalnál szétterpesztett lábakkal.
    Odaléptem hozzá,majd egyik lábát az asztalra tettem és lábcsókokkal halmoztam el ami nagyon tetszett neki.Ezután heves smárolásba bonyolódtunk,alig kaptunk levegőt.
    Felállt velem szemben és a tűsarkúja miatt a kb.12cm plusz már jelentős magasságkülönbségnek bizonyult,de mindketten jót mosolyogtunk rajta.
    Leguggolt elém,félrehúzta a törcsit és egyből bekapta a farkamat,ami már akkor az ég felé meredezett.Ez a felvezetés már felért egy kisebb előjátékkal,de a java még csak ezután következett.
    Megfogta a kezemet és a szobába húzott,ahol egyetlen mozdulattal lerántottam a derekamról a törcsit és az ágyra döntöttem őt.
    Még egyszer végigcsókoltam a cipellős lábait,majd levettem róla és harisnyában is imádtam őket.
    Feljebb csúsztunk az ágyon kényelmesen elhelyezkedve és egy hosszas,őrült nagy csókcsatát vívtunk,döntetlen lett az eredmény.
    A cicik kényeztetése közben lábaival átkulcsolt és húzott szorosan magához,így néhány csók erejéig vissza kellett térnem finom ajkához,majd ismét a melleihez.Ingáztam fel és le,mintha retúr jegyet váltottam volna.Tekintetünk ahányszor csak találkozott a fülledt erotika jelei voltak olvashatók benne.Miután a cicik jól felkeményedtek és álltak a bimbói,folytattam utamat lefelé.
    Lehasaltam az ágyon,két kezemmel széthúztam a puncit és végignyaltam hosszában.
    Egyik kezével ő is segített,hogy jobban hozzáférjek.
    Csiklója hamar előbújt,viszont igényelte a hosszas,kitartó kényeztetést.Már a múlt alkalommal kitapasztaltam hogyan lehet Ramit a csúcsra juttatni,így nyelvemet nem kímélve szaporán pörgettem rajta.Egyre hangosabban nyögdécselt és sóhajtozott,majd amikor elröpült szinte sikoltozott.Akkorát élvezett,hogy percekig csak feküdt mellettem,addig én simogattam,csókolgattam az arcát.
    Pihenés után fölém kerekedett és egy vad smaci után egyből a farkamra vetette magát.
    Mindig megjegyzi,hogy nagyon tetszik neki alakra,formára és méretre is.
    Finoman kezdte nyalni,végignyálazta a rudat és a golyókat is.Rendkívül változatos,remek technikával dolgozik,öröm nézni és élvezni.
    Én kimondottam szeretem,ha a golyókkal és a zacsival is foglalkoznak és Rami ebben is nagyon profi,szereti is művelni.
    Miközben a mellei közé szorította a dákómat,ez idő alatt az egyik ujjamat a szájába vette és szopogatta.
    Én közben a háttérben lévő tükörből figyeltem az eseményeket és egyből megakadt a szemem a csodálatos popsin.Már ekkor meg volt a stratégia,hogy kutyusban szeretném végezni,ha az aktusra kerül majd a sor.
    A kellemes,mindenre kiterjedő szopás után jött is a gumihúzás.
    Míg az óvszer kicsomagolásával bíbelődött a csípőjét tekergette előttem.
    Felpattantam az ágyról és mögé állva átfogtam a derekát,falloszomat pedig a gerezdek közé nyomtam és így tekeregtünk együtt.
    Fejét hátrafordította és lesmárolt,testünk közben együtt hullámzott.
    Az ágyra térdelt én elé álltam,majd megszopogatott,megnyálazta és szájjal görgette fel a gumit.
    Missziben kezdtünk,hogy tudjunk közben csókolózni.
    Finoman hatoltam be és lassú ütemben mozogtam benne.Tekintetünk egymásra szegeződött,szinte szemeztünk egymással.Az arcunkra volt írva,hogy igazán jól érezzük egymást.:)
    Amikor igazán mélyre toltam a szerszámot odahajoltam hozzá és megemeltem a tarkójánál,majd megcsókoltam.Erre ő átkulcsolt a lábaival és körmeivel enyhén karmolta a hátamat.Juj,még most is beleborzongok.
    Felemelkedtem,combjait felhajtottam és tövig betoltam a farkam,ő finoman,óvatosan tovább karmolt.Ekkor már ütemesebb tempóra váltottunk,míg lábait a nyakamba tette és egyre hevesebben szeretkeztünk.
    Éreztem,hogy nem fogom már sokáig bírni,de a kutyus pózt nem hagyhatom ki,ezért jeleztem,hogy váltsunk pozíciót.
    Megkértem,hogy térdeljen az ágy szélére a tükör elé és már bújtam is vissza a jó meleg punciba.
    Rami szereti ha megmarkolják a popsiját,így én mindkettőnk örömére igyekeztem ennek eleget tenni.Markolásztam,gyúrogattam miközben hátulról diktáltam a tempót.Ha megálltam egy-egy pillanatra,akkor ő tolta magát rám.
    A tükörből szemlélve csodáltuk mindketten az eseményeket,s úgy vettem észre,hogy ő is szereti nézni.
    Egy kiadós,csattogós mentben ért a vég,és néhány erőteljes döfés kíséretében egy óriásit élveztem benne.
    Hagyott lenyugodni magában,kedvesen hátrafordult hozzám és megcsókolt,majd örömmel nyugtázta a kielégülésemet.
    Miután az utórengések is elmúltak óvatosan kibújtam belőle.Levette a gumit és megtörölgetett.
    Amíg lezuhanyoztam ő is be jött a fürdőbe és beszélgettünk kinek hogyan teltek az ünnepek és a szilveszter.
    Amíg öltözködtem a nappaliban addig ő szemben ült velem a széken egy szál combfixben.Nem tudtam szó nélkül hagyni,így pár perc erejéig beszélgetésünket folytatva feltettem az asztalra és simiztem,puszilgattam szexi lábait.
    Végül felvette a fekete csipkés,bombasztikus köntösét és szorosan magához ölelve egy finom csókkal köszöntünk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Egy borítékban az asztalra tettem a randi elején,én mindig így szoktam,mely a távozásomig érintetlenül ott is maradt.
  • Összkép:

    Ramóna ismét bebizonyította,hogy nem csak szimplán egy szolgáltatást nyújt,hanem ő maga is élvezi amit csinál,s mindezt teljes átéléssel,szenvedéllyel,odaadással teszi.
    Igazán rugalmas a hozzáállása a dolgokhoz,nem percre pontosan számolja,méri ki a randi időtartamát,ami persze nem jogosít fel senkit sem,hogy visszaéljen a kedvességével.
Happy Massage