• Ashley

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemezgettem fényképeivel, sikerült felhívnom. Viszonylag könnyen egyeztettünk időpontot is.
  • Megközelítés:

    Városközpontban "rendel". Könnyen odataláltam. Több BKV járat is megáll ott. Parkolás az utcában meoldott, csak fizetős. GPS megtalálja. Egyetlen negatívum: Megérkezésemkor telefon, de senki nem válaszol. Próbálom többször, senki. Már már kezdtem megállapítani: lóvá lettem téve, de egy utolsó próbálkozást tettem, és bejött. Sűrű elnézések kérése: Akkor jött meg a főbérlő. Érdekes. Ha 1/2 órával késöbb jön a főbérlő, akkor találkozunk?
  • Helyszín:

    Átlagos belvárosi panellakás. Egyedül van benne. Fürdője a célnak megfelelő, de felújításra szorulna. 2-3 féle tusfürdő, szájvíz szolgálja a felfrissülést. Törölköző régi, szintén felújításra szorulna. Szobában az ágyon kívül egy kanapé a ruhéknak, meg valamilyen szekrény. Ágy mellett kis asztal.
  • Lány külseje:

    Én egy igazi cici őrült vagyok. Mellei fenomenálisak. Az egész lánynak van egy bizonyos kisugárzása. Maga a teljes egészében megfogott. Mintha ezer éve ismernénk egymást. Cserfes, szókimondó.
  • Action:

    Megérkezésemkor kérdezte, elmegyek e zuhanyozni ... Ezt nem tudtam hova tenni, de mondtam Neki, hogy természetesen. Régi bérház fürdője. A célnak megfelelő, de felújításra szorulna. 2-3 féle tusfürdő, szájvíz szolgálja a felfrissülést. Törölköző régi, szintén felújításra szorulna.
    Visszatérve már az ágyon várt meztelenül. Tetszett az összkép. Van mit fogni rajta. Melleivel hosszasan időztem, pici hanghatásokkal tudatta velem, hogy tetszik neki ténykedésem.Majd dél felé vettem az irányt, és belekóstoltam kelyhecskéjébe is. Finom ize van, jól nedvesedik.
    Majd kértem, hogy forduljunk 69 -be. Na itt már nekem végem lett. Egy olyan francia technikát mutatott be, hogy azt hittem rögtön eldurranok. Mivel látta, hogy közeleg a vég, felhúzott egy gumit, nyelvével nagyon ügyesen.

    Ezek után egy olyan vágtát nyomott le, hogy Kincsem is megirigyelné. Itt ért a vég, az utódok a gumiba mentek. Hagyott lenyugodni, és csak ezek után szált ki a nyeregből.Váltogatni akartam a pózokat, de ez annyira jól kijött, hogy nem volt kedvem megszakítani.
    Pihenésképpen beszélgettünk, de elszaladt az időm.
  • Elszámolás:

    Extrák említésére nem került sor. Alap, barátnőfeelinges összebújásra mentem. Nekem bejött. Rózsaszálak száma egy picit magasabb mint egy pesti átlag, de hidd el megéri. A megbeszélt rózsaszálakat egy borítékban az asztalra raktam.
  • Összkép:

    Élveztem a randit, de voltak negatív és pozitív kicsengései is. Maga a lány fenomenális. Rubensi alkat, hatalmas mellei, pozitív kisugárzása van. Jó volt vele szeretkezni.
    Szókimondó, nem szívbajos. Több dologról el tudtunk beszélgetni.
    Elszámolása korrekt, azt kapod, ami a megbeszélt. Egészben nézve pozitív személyiség.
    Mindenkinek ajánlom, aki a nagy melleket és nem a csont sovány lányokat szereti.
Happy Massage