• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette. Mivel a bővebb infóból már tájékozódtam, csak az időpont megbeszélése volt hátra. Szerencsére találtunk egy közeli időpontot.
  • Megközelítés:

    XI. kerület autóval könnyen megtalálható, GPS házhoz visz. Szombat révén nem volt nagy forgalom, viszont én elég nehezen találtam parkoló helyet, csak kicsit messzebb tudtam megállni a háztól.
  • Helyszín:

    Egy nagyobb, egy légterű amerikai konyhás szoba, egy nagy francia ággyal, a fürdő a bejárati ajtótól jobbra nyílik. Mindenhol rend és tisztaség, Lotti ahogy magára is, úgy a helyre is igényes, ahol fogadja a vendéget. Fűrdőben is minden pöpec, volt elég tusfürdő és szájvíz is.
  • Lány külseje:

    Lotti egy gyönyörű szőke lány szép arccal, csodálatos testtel, fantasztikus mellekkel. Nőies alakja ott gömbölyödik ahol kell, engem azonnal elvarázsolt. Egyébként egy szál semmiben fogadott, úgyhogy semmit nem bízott a képzeletre.
  • Action:

    Fürdőből visszatérve az ágyon várt és maga mellé invitált. Rögtön eleget tettem óhajának és az ágyra érve csókolózni kezdtünk, majd Lotti végig csókolva a testemet dél felé vette az irányt és egy nagyon finom franciába kezdett. Én sem akartam adósa maradni, így felajánlottam a kölcsönös franciát. Ténykedésemet ő is kifejezetten élvezte, de csúcsra sajnos nem tudtam juttatni. Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt. Már azon voltam, hogy kész nincs tovább így lesz végem, amit tán nem is bántam volna, de ekkor gumit húzott rám és meglovagolt. Annyira felaljzott állapotban voltam a popsi kényeztetés és a látvány hatására, hogy nem is bírtam sokáig tűrtőztetni magam és hatalmasat élveztem a gumiba. Mivel terveim szerint a szájába szerettem volna elmenni, meg is beszéltük, hogy legközelebb megfordítjuk a sorrendet és a popsimat hagyjuk a végére. Kicsit még beszélgettünk, majd elmentem gyorsan letussolni, felöltöztem és elköszöntem.
  • Elszámolás:

    A jelenlegi budapasti átlag. Extrát nem kértem, minden alap amit szeretek. Lotti és a kedvessége, maga az extra. Megérkezésemkor kérés nélkül, kis ajándékom kíséretében letettem a konyha pultra.
  • Összkép:

    Hát mit mondjak? Alig várom, hogy újra alkalmam nyíljon meglátogatni. Ezzel szerintem mindent el is mondtam.
Happy Massage