• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en próbáltam, sajnos többszöri próbálkozásra sem sikerült, egyéni gondokból kifolyólag.. hívtam is, nem vette fel, majd írtam neki egy sms-t, hogy csörgessen meg amennyiben ráér, ez megtörtént. Sikeresen egyeztettük az időpontot. Végig kedves volt.
  • Megközelítés:

    BKV-val közelítettem meg a tett helyszínét, egyértelmű, gps pontosan oda visz. Nem igazán lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Egy teljesen modern emeletes lakóház, portaszolgálattal, lifttel, stb... jó környék!
    Szuper volt minden, jó állapotú kecó, szép fürdő, szájvíz, tusfürdő, tiszta törölköző.. hangulatos baszoba, kényelmes ágy.
  • Lány külseje:

    Kérésemre nem egy szál fehérneműben fogadott, egy szexi köntös volt rajta, alatta a meztelen teste. Kellemes látvány volt.
    Szép arc, hatalmas mellek, husisabb de formás test, persze a retus azért játszik a képeken, de nem vészes. Nekem bejött.
  • Action:

    Miután megérkeztem a ház elé, beengedett, igaz hogy első emelet, de kipróbáltam a liftet :D
    Ajtónyitás után kézfogással és 2 puszival fogadott. Bevezetett a baszobába és miközben levetkőztem beszéltünk pár szót, mit szeretnék stb.
    Gyors zuhany, szájvíz, majd siettem is vissza hozzá. Miután megpillantott felállt az ágyról és ledobta magáról szexi köntösét. Nagyon szép mellei vannak.
    Egyből szerelmes lettem beléjük :D
    Igazából a kezembe vettem az irányítást és csókkal kezdtünk. Kellemes... inkább visszahúzódó barátnős csók volt mint vad csókcsata. Megjegyzem a barátnő feeling kb minden dologban megmutatkozott! Annyira nem preferálom.. de nem volt zavaró.. hagytam hogy mindent úgy csináljon ahogy neki kényelmes és jó.
    Csók után egyből a hatalmas melleire vetettem magam. Nyalogattam a szép bimbóit, csókolgattam őket, simogattam, markolásztam... kiéltem cici hiányomat..
    Majd jött a kérdés: Mit szólnál ha hátradőlnél? Nem tiltakoztam. Majd franciázni kezdett... jól csinálja, kellemes, zacsival is foglalkozik közben.. nem tudok rá kifejezetten rosszat mondani. Mélytorkot is próbálta, de azért koppanásig nem sikerült bevenni. Mivel kevés nőnél élhetek át ilyet... és nagyon szeretem.. kértem, hogy mutassa be a nyelves popsikényeztetéses tudását...
    Tökéletesen csinálja! Meg is lett az eredménye, néhány percig bírtam, majd hatalmasat élveztem!
    Majd pihenésképp egy kellemes beszélgetésbe kezdtünk ami annyira elhúzódott, hogy nagyon gyorsnak kellett lennünk a második körrel.
    Gyorsan felszopta a kiskatonát majd kértem hogy üljön bele.. közben a ''kis'' kedvenceimet kényeztettem, nyalogattam, markolásztam.
    Zárásképp átmentünk Misszibe, bírtam volna még döngetni de nem szeretem húzni senki idejét.. tudtam hogy lassan az időm végéhez érek. Így hát a melleire élveztem másodjára.
    Majd egy gyors zuhany, kis beszélgetés, puszi puszi és elhúztam a csíkot.
  • Elszámolás:

    Abszolut korrekt, maximálisan megérte..
    Ki tettem neki az előszoba szekrényre.
    Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Aranyos lány, kissé félénk és barátnős, de amiért mentem megkaptam.. Lehetne kicsit vadabb, pornós feelinget én abszolut nem éreztem. De nincs ezzel baj. Nem minden lány egyforma és ezt is kitudtam élvezni. A legjobbat hoztuk ki belőle!
    Ajánlom! Nem kizárt, hogy találkozunk még!
Happy Massage