• Laraa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Laraa hirdetése kb. 3 hónapja jelent meg itt, és a fotói azonnal lenyűgöztek. Sajnos azonban az általa megadott korhatár (50 év) fölött vagyok jóval, így nem is került a kedvenceim közé. Nemrégiben azonban DJI kolléga (akinek ezúttal is nagyon köszönöm ezt) egy igen precíz, hasznos és egyúttal pozitív beszámolót írt róla. Időközben elfeledkeztem a korhatár-problémáról és az a beszámoló hatására Laraa bekerült a kedvenceim közé. Aztán ma délelőtt felszabadult az időm, és pár telefonos próbálkozás után Laraa-t hívtam. Azonnal felvette és gyorsan megbeszéltünk egy mai találkát. Sajnos első alkalommal csak 1 órás látogatást ajánlott, de a fotók hatására én ezt is elfogadtam. Miután letettük a telefont visszamentem jobban megnézni a hirdetését (kedvenc kaja-pia, meg ilyesmik érdekeltek, hogy tudjak neki valami szerény ajándékot is vinni), és ekkor vettem észre a korhatárt. Azonnal visszahívtam és bevallottam mi a gond, de Laraa azt mondta, hogy jöjjek csak.
  • Megközelítés:

    A székhely a Dózsa György úthoz van közel. Kocsival kiválóan megközelíthető és szombaton a parkolás is könnyű volt. A tömegközlekedés sem gond természetesen. A metró nincs nagyon messze, a villamosok sem, és buszok/trolik is járnak a közelben.
  • Helyszín:

    Egy modern lakóház egyik lakása ez. A bejáratnál biztonsági őr, aki sejthette, hogy mi járatban vagyok, és igen érdeklődve nézett, de én ennyi itteni tapasztalat után határozottan üdvözöltem és beszálltam a liftbe. A lakással is minden rendben van. Talán a fürdőre tényleg ráférne egy kis javítás. Pl. nincs a kádnál függöny és igen könnyű kispriccelni a vizet zuhanyzáskor. De ezt ezúttal nem én tettem meg, hanem az előttem ott járó egyén. Illetve a szájvíz mellett nincs pohárka. Ezt meg megoldottam a markomból szürcsölve a szájvizet, de később kiderült, hogy erre nincs is szükség, mert nem volt se csók se puszi. (Mondjuk nem is volt/van megígérve.)

    A szoba közepes méretű, egy nagy matrac van a közepén, ennek egyik oldalán egy jól elhelyezett tükör áll, a másik oldalon egy szék, amire a ruháimat pakoltam. A matraccal szemben a falnál egy derékmagasságig érő szekrény, amelyen egy nagy TV. Ebből igen hangos zene szólt, de kérésemre Laraa azonnal lehalkította - így már hallottam amit mond vagy kérdez. Érkezésemkor Laraa leterített a számomra egy takarót/lepedőt a matracra. A célnak tökéletesen megfelelő randihelyszín ez.
  • Lány külseje:

    Itt jön a lényeg. Laraa teste pontosan olyan fantasztikusan szép, mint amit a fotói sugallnak. Tudom én, hogy a tini kategória 19 évig tart, és Laraa nem annyi, de a testét nézve simán mondhatná magát tininek, és abban a kategóriában is a messze legszebbek közé tartozna. Észveszejtően jó alakja van.

    De vegyük sorba: a számomra tökéletesnek tartott női arányokkal büszkélkedhet - kb. 170 cm magas és 50 kilós. Szégyen-gyalázat, de nem tudom, milyen színű volt a haja. A szeánszunk első negyede után felcsatolta azt egy kontyba, hogy ne zavarja a ténykedésünket. Kék szemei szépen csillognak. Arca nem az esetem, de kedves a tekintete és gyakran mosolygott: jó volt ránézni. Nagyon szépen ívelt vállai vannak, arányos kecsek karjai. A cicik tinisen kicsik, és a maguk módján tökéletesek. Kényeztetés hatására a mellbimbók hálásan kidudorodtak. Vékony derék, szép has, sehol egy gramm felesleg. Kicsi, tökéletesen alakú kemény popsi, álomszép szabályos combok és lábak. Szép ápolt fodros punci. Mindenfelé selymes sima bőr Sajnos igen sok tetoválás a testén: meg nem értem, miért kell a tökéleteset összemaszatolni, de attól még nekem nagyon tetszett minden porcikája. Aki bolondul a finom, kislányos, tökéletes alakú női testért, annak ide el kell jönnie.

    Egy szexi fürdőruhában fogadott, amit ő maga vett le, amikor visszajöttem a zuhanyozásból. A kezdeti bizalmatlanság folytán sajnos nem volt alkalmam segíteni neki ebben a ténykedésben. Már fürdőruhában is látszott a csoda, de amikor meztelenre vetkőzött, akkor szinte hallani lehetett a szívdobbanásaimat, olyan volt a látvány.
  • Erotikus masszázs:

    Nem a masszázs kedvéért járok ilyen helyekre, hanem a kényeztetés miatt. Itt azonban a masszázst sem lehetett elmismásolnom: Laraa az első pillanattól kezdve a távozásomig nagyon betartotta a vendég/szolgáltató viszonyt, és olyat mondani hogy valamit ugorjunk át nem lehetett. Még telefonon leegyeztettem a kölcsönösség lehetőségét, és ennek megfelelően négy részletből állt a találkánk: 1. Laraa masszírozott engem. 2. Én masszíroztam őt, 3. Én kényeztettem Őt, 4. Ő kényeztetett engem.

    Ezúttal tehát tudok nyilatkozni a masszázsról is. Limitált ismereteim szerint ez nagyon profi volt. Olajjal történt. Kérésemre a lábak masszírozását kihagyta (mert csikis vagyok), de a hátam, nyakam, karjaim megkapták a törődést és az nagyon kellemes volt. Persze én már alig vártam, hogy én simizzem az ő testét, de türelmesen kivártam a rendelkezésre álló idő kb. egynegyedét. Közben jót beszélgettünk. Igen értelmes és kedves beszélgetőpartner Laraa. Azután szerepcsere, és én simogattam a hátát, nyakát, karjait (itt került sor a haja feltűzésére). Noha élveztem a háta simogatását is, de egyre erősebben vonzottak a feneke és a combjai, így lefelé kalandoztam. Amikor kb. letelt ez a negyed is, úgy éreztem, megvan már a kellő bizalom a számomra izgalmasabb részek számára is, és a vállára adott 1-2 puszi kíséretében mondtam neki, hogy "megfordulhatsz". Egy baráti mosoly kíséretében meg is tette ezt, és ezzel átvezettük a dolgot a következő témakörbe.

    Ebben a témakörben a "mennyire volt erotikus" kérdést nem pontoztam, mert nehezen mérhető. Laraa szakértőn masszírozott engem, és semmi erotikát nem akart belevinni, de közben anyaszült meztelenül térdelt mellettem, és az én kezem azért jobbára a combjai között volt. Már ez is számomra igen erotikus volt. Amikor meg én masszíroztam őt, akkor a szemem előtt elterülő látvány a már nagyon erotikus volt. Maradjon ez a kérdés kitöltetlen.
  • Levezetés:

    Először én kényeztettem Laraat. Kezdetben mintha lett volna benne valamennyi félsz, és ugyan széttett lábakkal, de mégis - a falnak támaszkodva - félig ülve nézte a ténykedésemet. Aztán 1-2 perc múlva úgy dönthetett, hogy nem vagyok egy vadbarom és ezzel minden rendben lesz. Kényelmesen lefeküdt hát, a párnát a feje alá tette és a teste sem volt már olyan feszült. Ajkaimmal és a nyelvemmel szépen bebarangoltam a teste nagyobbik részét, eljutván a punciig. Az lassacskán nedvesedni kezdett magától is, meg persze én is besegítettem: szépen kitárulkoztak a fodros nagyajkak. A kecses lábak időnként megemelték a popsit, le fel járt - szinte táncolt - a puncija a szemem előtt. Ezáltal a lányka igen ügyesen irányította a nyalakodásomat: a csiklótól a puncilyukig, majd a gátig. Néhányszor talán a popóját is felkínálta a nyelvemnek, de azt tényleg csak 1-1 pillanatra, majd azonnal meggondolta magát és lejjebb ereszkedett. Pedig én megadtam volna neki a kellő törődést, ha rajtam múlik. Nagyon izgalmas volt. Két kezével leginkább az én kezeimet fogta, de simizte a ciciket is és néha a hajamat borzolta. Két kezemmel, mint egy emelővel megemeltem a popsiját, hogy a combjai nehogy még elfáradjanak és emiatt véget vessen eme kalandnak. Az ujjaim is kalandozni kezdtek a gát és a punci körül. Amennyire én értek hozzá, Laraa igencsak extázisban volt. A hasizmai hosszú időszakokra remegtek, mint a kocsonya. Mindezt hanghatásokban a hörgés és a dorombolás közötti átmenetekkel kísérte. Úgy tűnt nekem, hogy különösen a gátat és a punci-bejáratát simogató ujjaim izgatták fel legjobban, de amikor az egyik ujjamat nagyon lassan bedugtam volna a punciba, azt Laraa ügyesen és gyorsan megakadályozta. Nem volt ez gond: nincs is ilyen vállalása. Csak úgy tűnt nekem, hogy fokozná az élményét. Aztán jó néhány perc és több menetbeli testremegés után Laraa megálljt jelzett. Csillogó, ragyogó szemekkel mosolygott rám. Vége volt ennek is.

    Váltottunk és ő nagyon határozottan egyenlíteni akart. Ekkorra már meghitt volt a viszony, a mellettem térdelő csaj teste is tökéletese volt, meg tökéletesen kényeztetett is engem. Nem csoda, hogy én nemsokára ugyanolyan extázisban kerültem, mint talán ő az imént. Felváltva kézzel és a szájával kényeztetett. Amikor a szájában voltam, akkor igen mélyen bevett és a finom kezével közben a golyszikkal foglalkozott. Eközben én hátulról markolásztam a fenekét, illetve gyengéden simiztem a lábai között: még mindig nedves volt. A másik kezemmel leginkább a cickókat markolásztam, de néhányszor a vállait és a nyakát megsimogattam. Aztán ezt gyorsan abbahagytam, nehogy még kényszerfranciának tűnjön. Az amúgy sem a szívem csücske, még ha bevállalósabb is a partner. Merthogy Laraa az igen visszafogott hirdetéséhez képest már így is sokszorta többet nyújtott nekem. Pont emiatt igyekeztem nem a szájában elélvezni, hiszen ilyen vállalása sincs. Kicsit aggódtam, hogy ez sikerül-e vajon, vagy majd éppen rosszkor sülök el. De jól alakult: Laraa éppen a kezével kényeztetett, amikor az utódok előkerültek. A lányka profin kivégzett, majd megtörölgetett. Hatalmas élményben volt részem.

    Valahogy abban bíztam, hogy eközben eljutunk a csókig is, de sajnos nemhogy csók, még a szájrapuszi sem jött össze. Nem szabad ezt rossz néven vennem. Se jóképű pasi nem vagyok, se fiatal, csak jelzem, hogy nekem ez tette volna rá a pontot az i-re.
  • Elszámolás:

    A virágszálakat egy szerény ajándék átadása mellett diszkréten a komódra helyeztem egy borítékban. Az ajándékot Laraa kedvesen megköszönte, a boríték meg eltűnt a tetthelyről amikor elment megnézni, hogy szabad-e a fürdőszoba, illetve hozta a törölközőt. Nem esett róla szó. Mivel első alkalom lévén csak egy órára mentem (mehettem), a csokor egy szálból állt, ámde nagyból. Hiába no: három év alatt igencsak érezhető lett e téren az infláció. Viszont nekem nagyon megérte és a dolog maximálisan korrekt volt.
  • Összkép:

    Ha azt nézem, hogy Laraa mit ígér a hirdetésében, akkor annál sokszorta többet kaptam, és a legmagasabb lehetséges minőségben. Eszerint felejthetetlen volt. Ha azt nézem, hogy milyen alakja van Laraa-nak, az is minimum felejthetetlen. De azért hiányzott a csók, az ujjazás, a NFVSZ. Meg nagyon erős fal választotta el a szolgáltatást nyújtó és a szolgáltatást igénybe vevő személyt. Mindezek miatt számomra ez a "nagyon jó" kategória, amely ismétlést kíván.

    Azt hiszem, ha Laraa is úgy akarja, én visszatérek ide egy másfél órás randira. Nagyon ajánlom őt azoknak, akik az ilyen lánykákat keresik. Ha csak annyira jártok szerencsével, mint én, már akkor is nagyon jó élményetek lesz. És könnyen lehet, hogy nálam is sokkal jobban jártok majd.
Happy Massage